ailemden artık kesin olarak "nefret" ediyorum

Sosyal paylaşım sitelerinde milletin gezdiğini gördükçe sinir krizleri geçiriyorum. Ne güzel paraları var. Ne güzel giyinmişler benim asla olmaz. Ne kadar mutlular.Ne güzel kardeş gibi sorumluluklari yok. Ne güzel geziyolar dertleri yok diye. Alıp başımı gitcem dönmüycem az kaldı

Daha bunlar anlatamadiklarim bi dövmedigi kaldi. Simdide blöf yapiyo okula niye gitmedin gitseydin ya diyo. Sanki üstüm başım var düzgünce. .sanki ben evde biri engelli 2 cocuk birakabilcem. Annemle konusmak istemyorum artij

kardeşin senin canın öncelikle..öyle düşünme..ailenden nefret etme..sanırım küçüksün bu dönemlerde olur öyle şeyler..ailen sana güvenmediği için deil çevreye güvenmediği için seni merak ediyorlar..benimde ailem herşeye izin vermezdi..önceden belli olan planlar için babana annene yüzyüze söyle gidebilir miyim diye..tatlı dilli ol..kızma sakın..

Kızlar biliyorum nefret ettirdim konularımdan.. Bu sefer alıp başımı gitcem

Dün okulda öğlenciydim, kızlarla bi afişe rastladık akşam 18.de çok sevdiğim şarkıcının konseri var okulun konser salonunda. Ders çıkışı gider dinleriz diye düşündük. Babamı aradım baba ben konsere giriyorum okulun içindeymiş dedim. Başta hayır dese de sonra ikna oldu. Konser salonu 18.30 da açıldı, müzik de 19.30 gibi başladı. Annem beni ikide bi aramaya başladı "napıyosunuz siz ne sarkisiymis o akşam oldu haberin varmı" Defalarca aradı.
Konserden tat alamadım ikide bi aradılar arkadaşlarımın yanında çok utandım, kimsenin ailesi aramadı çünkü. Herkes şarkıya eşlik ederken ben evdekiler ne diycek kafasındaydım. Saat 21de konseri yarıda bırakıp gittim. 22de evdeydim. Kızarlar diye tahmin ederken imâlı şekilde hiç gelmeseydin dediler.

Sabah oldu annem başladı benle tartışmaya. Ben okumaya mi eğlenceye mi gidiyomuşum amacım neymiş.Yazıklar olsunmuş. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü "yeter yillardir kardesime baktim siz sokak gezdiniz bisey dedimmi kardesimin hatrina sus emeğime say siz her gun geziyonuz ben bu zamana kadar bu yere gittimmi" dedim. Şimdi de bankaya gitti, ben aynı saatte okula gitmem gerekiyo engelli kardeşimi 9 yasindaki bacima emanet ediyo. Senin bakmana ihtiyacimiz yok sen okula git diyo. Ben de "Ben çocuğa çocuk emanet edecek bi insan değilim gitmem okula lanet olsun" dedim. Kardeşimi ben büyüttüm onlar değil!
Kızlar okul açılalı 8 ay oldu size yemin ederim ne pikniğe gittim ne bowlinge ne okul gezisine ne nevruza ne de başka bişeye okuldan eve evden okula. Bana ne maddiyattan yardimci oldular, al şu parayi canin bisey ister belki ya da üstüne başina bişey al dediler ne de baska bişey.
Ailemden nefret ediyorum. Ya bu sene başka şehirde saçma sapan bi bölüm yazıp başka şehre gidip kurtulcam. Ya da sözü atmayi dusundugum halde nişandan sonraki süreci hizlandirip evlenip kurtulcam. Nefret ediyorum :KK61:
Sakın böyle birşey yapma,yağmurdan kaçarken doluya tutulursun bu sözü unutma.

Beni ve konularimi önceden bilseydiniz böyle yorum yapmazdiniz. Burda mevzu konser. para ve kiyafeti örnek gösterdim.

ben de istediğim yere gidemiyordum senin yaşındayken, istediğim kadar param asla olmazdı. ilerde iş hayatına başlayınca kendi ayakların üstünde durmaya başlayınca sen de istediklerini alıp istediğin yere gidebilirsin biraz zaman. nefret edecek bişey yok burda bu kadar kin yapma. belki annen de bunalmıştır, senden destek bekliyorsur. bak engelli kardeşim var diyorsun onun için de zor düşünsene.

Ah canım ya ne anlayışsız aileler var, Genc yaşında bu kadar bunaltılır mı insan? Birinin annenle babana dur demesi lazım , Bunalım haliyle gidicem yazdığına eminim
Yapamiyorum artik ben bu anlayissizlarla geri kafalilarla. Kendileri mükemmeller onlar gezer tozar ben kardesime bakarim ne de olsa

kardeşin senin canın öncelikle..öyle düşünme..ailenden nefret etme..sanırım küçüksün bu dönemlerde olur öyle şeyler..ailen sana güvenmediği için deil çevreye güvenmediği için seni merak ediyorlar..benimde ailem herşeye izin vermezdi..önceden belli olan planlar için babana annene yüzyüze söyle gidebilir miyim diye..tatlı dilli ol..kızma sakın..
Okulun içindeyim açık hava konseri vs değil. Tatlı dilli oldum da ne oldu. Eylüle kadar sıkcam dişimi ya evlencem ya da baska sehre okumak icin kaccam

ergenlik döneminde her genç kızın hissettiği hislerdir

fakat yıllar geçip evlendiğinde çok pişman olacaksın böyle hissettiğin için.
Peki her genç kız engelli bir çocuk buyutmus müdür annesi babası gezerken?
Hangi genç kız benim kadar sefillik ćekmiştir?
Hangi kızın bu kadar hayali yikilmistir.
Önceden hep psikolog olmak isterdim. Hayat sevincim de kalmadi sacma sapan bi bölüm yazip gitcem neresi olursa

Hayat gezmek tozmak giyinmek değil ki. Gençsin şimdi idrak edemezsin bunları.
Yerinde olsam derslerime odaklanır iyi bir bölüm kazanmaya çalışırdım.
Evlilik kurtuluş değil şuan yaşadığın hayatın devamı olacaktır.

bak canım. bu yaşadıklarının bi benzerini lise hayatımda bende yaşadım. okuldan dersaneye ordan eve bu şekilde bir hayatım vardı. mesela dersane 4 te bitti mi ben eve 5 te gelirsem çok ciddi sorunlar çıkıyordu sende tahmin edebilirsin neler olabildiğini :) konserleri arkadaşlarla cafede bi kahve içmeyi akşam dışarı çıkmayı sinemaya gitmeyi saymıyorum bile hiçbiri yoktu. ailemden nefret ettim, aileleriyle araları iyi olan arkadaşlarımdan nefret ettim herkesten herseyden. birini bulup evlenmeyi evden kaçmayı hatta ölmeyi bile düşündüm. sonra dedim ki kendime bu hayat benim. ne olursa olsun benim ve ipleri elime almalıyım.. bende kendimi okumaya verdim. odamdan hiç çıkmadım ders çalıştım hırsımı derslerden ödevlerden çıkardım. çok iyi olmasa bile bi okul kazandım şehir dışında ve gittim. bana nefes aldırmayan ailem bi süre sonra arayıp sormaz oldu hiç sıkmadı bunaltmadı keyfimce gönlümce gezdim. hem derslerimi çalıştım hemde o şehir senin bu parti benim gezdim. okulum bitti yine ailemden ayrı başka bi şehire (izmir) e taşındım. şuan yalnız yaşıyorum bazen gece 11 de babam arıyo napıyosun diye dışarı çıkıyorum diyorum iyi hadi iyi eğlenceler diyo kapatıyoruz :) demem o ki sen hayatından vazgeçme kendi ayaklarının üzerinde durmaya başladığın an ne ailen ne yaşadıkların hepsi geride kalıcak inan bana canım böyle olucak çünkü bende yaşadım bi benzerini. ama lütfen kendini kapatma bi plan yap ve hedefine doğru ilerle. sevmediğin biriyle evlenme fikrini de çıkar aklından inan evlendiğinde hayatın daha kolay olmayacak. anladığım kadarıyla çok çok tatlı bir kızsın akıllısın sana verebileceğim tek tavsiye yaşadığın olumsuzluklar yüzünden hayatının elinden kayıp gitmesine izin verme.

X