Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni ve konularimi önceden bilseydiniz böyle yorum yapmazdiniz. Burda mevzu konser. para ve kiyafeti örnek gösterdim.paraları olmadığı, size güzel kıyafetler alamadıkları için mi nefret ediyorsunuz ailenizden yazık..
Sakın böyle birşey yapma,yağmurdan kaçarken doluya tutulursun bu sözü unutma.Kızlar biliyorum nefret ettirdim konularımdan.. Bu sefer alıp başımı gitcem
Dün okulda öğlenciydim, kızlarla bi afişe rastladık akşam 18.de çok sevdiğim şarkıcının konseri var okulun konser salonunda. Ders çıkışı gider dinleriz diye düşündük. Babamı aradım baba ben konsere giriyorum okulun içindeymiş dedim. Başta hayır dese de sonra ikna oldu. Konser salonu 18.30 da açıldı, müzik de 19.30 gibi başladı. Annem beni ikide bi aramaya başladı "napıyosunuz siz ne sarkisiymis o akşam oldu haberin varmı" Defalarca aradı.
Konserden tat alamadım ikide bi aradılar arkadaşlarımın yanında çok utandım, kimsenin ailesi aramadı çünkü. Herkes şarkıya eşlik ederken ben evdekiler ne diycek kafasındaydım. Saat 21de konseri yarıda bırakıp gittim. 22de evdeydim. Kızarlar diye tahmin ederken imâlı şekilde hiç gelmeseydin dediler.
Sabah oldu annem başladı benle tartışmaya. Ben okumaya mi eğlenceye mi gidiyomuşum amacım neymiş.Yazıklar olsunmuş. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü "yeter yillardir kardesime baktim siz sokak gezdiniz bisey dedimmi kardesimin hatrina sus emeğime say siz her gun geziyonuz ben bu zamana kadar bu yere gittimmi" dedim. Şimdi de bankaya gitti, ben aynı saatte okula gitmem gerekiyo engelli kardeşimi 9 yasindaki bacima emanet ediyo. Senin bakmana ihtiyacimiz yok sen okula git diyo. Ben de "Ben çocuğa çocuk emanet edecek bi insan değilim gitmem okula lanet olsun" dedim. Kardeşimi ben büyüttüm onlar değil!
Kızlar okul açılalı 8 ay oldu size yemin ederim ne pikniğe gittim ne bowlinge ne okul gezisine ne nevruza ne de başka bişeye okuldan eve evden okula. Bana ne maddiyattan yardimci oldular, al şu parayi canin bisey ister belki ya da üstüne başina bişey al dediler ne de baska bişey.
Ailemden nefret ediyorum. Ya bu sene başka şehirde saçma sapan bi bölüm yazıp başka şehre gidip kurtulcam. Ya da sözü atmayi dusundugum halde nişandan sonraki süreci hizlandirip evlenip kurtulcam. Nefret ediyorum
Beni ve konularimi önceden bilseydiniz böyle yorum yapmazdiniz. Burda mevzu konser. para ve kiyafeti örnek gösterdim.
Yapamiyorum artik ben bu anlayissizlarla geri kafalilarla. Kendileri mükemmeller onlar gezer tozar ben kardesime bakarim ne de olsaAh canım ya ne anlayışsız aileler var, Genc yaşında bu kadar bunaltılır mı insan? Birinin annenle babana dur demesi lazım , Bunalım haliyle gidicem yazdığına eminim
Okulun içindeyim açık hava konseri vs değil. Tatlı dilli oldum da ne oldu. Eylüle kadar sıkcam dişimi ya evlencem ya da baska sehre okumak icin kaccamkardeşin senin canın öncelikle..öyle düşünme..ailenden nefret etme..sanırım küçüksün bu dönemlerde olur öyle şeyler..ailen sana güvenmediği için deil çevreye güvenmediği için seni merak ediyorlar..benimde ailem herşeye izin vermezdi..önceden belli olan planlar için babana annene yüzyüze söyle gidebilir miyim diye..tatlı dilli ol..kızma sakın..
Kötü-ydü. Düzelttik derken şimdi de arsa elden gitmesin diye saćma sapan baska bi borca giriyolarMaddi durumlari kotu oldugu icin mi almiyorlar yoksa almak istemiyorlar mi?
Peki her genç kız engelli bir çocuk buyutmus müdür annesi babası gezerken?ergenlik döneminde her genç kızın hissettiği hislerdir
fakat yıllar geçip evlendiğinde çok pişman olacaksın böyle hissettiğin için.