Kızlar kisaca anlatmaya calisacagm. Esim evde yasadigmiz butun sorunlari abisine anlatip akil aliyordu. Abiside o kizdan en yakin zamanda kurtul demisti. Ben herseye ragmen yuvam kurtulsun diye esimi iyi davrandm. Tartismaya calistim. Ama esim gene bana ve aileme karsi oyle kötü konustu ki. artik dayanamadim. Sinir krizi gecirdm. Bana diyorki bu isi bitirecegim er ya da gec bitirecegim diyor. Hakaret ediyor. Kac zamandir icime atmaktan yoruldum. Annemi aradim nolur gel annem dedim. kurtarin beni dedim. Aldi telefonu eline sen benim evime gelemezsin. Gelirsen benimde babam gelir dedi. Annemle boyle konusamazsin dedim. Senin anan baban padisah cocugumu konusurum diye bagirdi annecime. Ben anneme hic kiyamam. ustelik ne annem ne babm esime iyilikten baska bisey yapmadilar. Simdi kizlar biz aylardir esimle gecinemiyoruz. hep kavga hep kavga. ve gozyasim durmuyor. Ben artk bosanmak istiyorum ama annem bosanmami asla kabul etmiyor. Bizim icin bosanma diyor. Baban kaldiramaz aman kizim sabret diyor. Ne sabredecek gücüm kaldi ne dermanim. ben ne yapiyim simdi