- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yorulmusanne
-
Annem ler 4 kişi hergün yemek pişiyo ben gitmesem de1-2 ay idare edilir de 5 ay hergun yenmez. Ben bile kendi evimde her gün yemek yapmıyorum. Kadına eziyet oluyordur
Valla beş ay da yenir..Annem ablam hamile olduğunda hemen yanına gidip iki ay kaldı..Hamilelikte mutfaktan tiksiniliyor en iyi ben anlarım diye hemen ablamın imdadına yetişti..Elinde olsa daha fazla da kalirdi..Anneniz çok ayip etmiş1-2 ay idare edilir de 5 ay hergun yenmez. Ben bile kendi evimde her gün yemek yapmıyorum. Kadına eziyet oluyordur
50 yasoYemek seçmiyorsanız herşeye kulp bulmuyorsunuz 1 2 tabak yemegin cokta önemi yok bence tabi yaşından dolayıda öyle demiş olabilir anneniz yaşlandıkça insan biraz daha zor geliyor gibi oluyor
Hamilelik gecirdiniz mi bilmiyorum ama bazen hamilelikte evinden insan iğrenebiliyoSizin yerinizde olsam annemde daha yemek yemem. Kendi evinizden ne diye igreniyorsunuz onu anlamadim? Olmuyorsa bir bayan tutun size her ikinci gün yemek yapsın. Biri bana öyle "yük oluyorsun" dese bir daha sofrasına oturmam.ne kadar empati yapsamda söylenecek söz değil. Heleki sizin durumda olan birine. Ama başka care bulun
Kayın validem istemiyor nereden oldu bu cocuk diyoKv'nize gidin. Eşiniz yemek yapsın. Maske takıp yemek yapın.. Arkadaşlarınızdan yardım isteyin.. Ama annenize gitmeyin.
O konuda anlıyorum sizi bazen ev eşya herşey kokuyor 9 ay boyunca mide bulantısı devam edenler var Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda geçer inş50 yaso
Hamilelik gecirdiniz mi bilmiyorum ama bazen hamilelikte evinden insan iğrenebiliyo
Detayları bilemem tabi ama mesela biz de 3 kişiyiz 4.yolda bugün canım yemek yapmak istemedi şehriyeli tavuk çorba yaptım sadece. Misafir gelse elbette Ana yemek pilav salata yapardım. Anneniz açısından da zordur onu da anlayin. Dışardan yiyin arada.Annem ler 4 kişi hergün yemek pişiyo ben gitmesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?