ailemi çok özlüyorum: (

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
Her gün , her sabah uyandığımda aklıma ilk gelen annem oluyor. Acaba uyandı mi kahvaltı yaptı mi kardesmi okula gönderdi mi .. Bir buçuk yıllık evliyim ve hamilelik ten mi bilmiyorum ama evimi eski rahat yaşantimi çok özlüyorum ve her gün ağlıyorum aglamasam da gözlerim doluyor Burnum sizliyor. Sanki erkenden onları terk etmiş gibi hissediyorum kendimi. Başka sehirlerdeyiz üç saatlik bir mesafe var aramızda fakat eşim çalıştığı için ayda bir kere bir günlüğüne falan gidebiliyoruz. Evde yemek yaparken TV izlerken bekar Günlerim geliyor aklıma ne kadar da rahatmisim her şey ayağıma gelmiş annem hiç gocunmamis bunları yaparken. Şimdi onu o kadar iyi anlıyorum ki .. Sabah eşime kahvaltı hazırlarken aklıma annenin yaptığı salçalı yumurta geldi onu yaptım, kokusu bana cocuklugumu hatırlattı saatlerce ağladım ;(
İnsan evini odasını o yaşantısını bu kadar özler mi hiç ? Oraya gittiğimde odamin kokusunu hafif rutubetlenmis duvarlarını yemek yediğimiz masayi gördüğümde bir tuhaf hissediyorum kendimi , her bir köşesinde yasanmislik her bir köşesinde farklı bir anı .. Sanki tekrar dönecekmişim gibi beni bekliyor her bir eşya.. Ama hic bir zaman geri dönüş yok o eve anılara yaşantılara ..
Belki son zamanlarda babamın anneme kötü davranmasinin da etkisi vardır. Biz evlendikten sonra sanki psikolojisi bozulmuş gibi annemi fazlasıyla azarlamaya başlamış. Her aradigimda annemn ses tonundan anlıyorum. Çok üzülüyorum elimden hic bir şey gelmiyor.
Esim bana çok destek oluyor bana çok düşkün sağolsun ama eskiyi tütmüyor hic bir şey
Dert mi bu? Değil belki ama yine de paylaşmak istedim. İyi aksamlar

Ah canim hamileligin getirdigi hassasiyete ozlem de eklenmis sende
Cok normal ozlemen merak etmen ama kendini uzmemelisin orasi senin hala evin onlar da ailen degisen tek sey artik sen de baska bir aile kurmussun mutlu olmaya bak yakinda bebisin de gelecek insallah cok da mutlu olacaksiniz hep birlikte
Telefonda konus ozlemini gidermeye calis mumkun oldugu zamanlarda gidin gormeye onlar da sana gelsin bak ne guzel kocaman bir aile olmussunuz uzulmeyin Bu guzel gunlerin tadini cikarmaya bakin

Her gün , her sabah uyandığımda aklıma ilk gelen annem oluyor. Acaba uyandı mi kahvaltı yaptı mi kardesmi okula gönderdi mi .. Bir buçuk yıllık evliyim ve hamilelik ten mi bilmiyorum ama evimi eski rahat yaşantimi çok özlüyorum ve her gün ağlıyorum aglamasam da gözlerim doluyor Burnum sizliyor. Sanki erkenden onları terk etmiş gibi hissediyorum kendimi. Başka sehirlerdeyiz üç saatlik bir mesafe var aramızda fakat eşim çalıştığı için ayda bir kere bir günlüğüne falan gidebiliyoruz. Evde yemek yaparken TV izlerken bekar Günlerim geliyor aklıma ne kadar da rahatmisim her şey ayağıma gelmiş annem hiç gocunmamis bunları yaparken. Şimdi onu o kadar iyi anlıyorum ki .. Sabah eşime kahvaltı hazırlarken aklıma annenin yaptığı salçalı yumurta geldi onu yaptım, kokusu bana cocuklugumu hatırlattı saatlerce ağladım ;(
İnsan evini odasını o yaşantısını bu kadar özler mi hiç ? Oraya gittiğimde odamin kokusunu hafif rutubetlenmis duvarlarını yemek yediğimiz masayi gördüğümde bir tuhaf hissediyorum kendimi , her bir köşesinde yasanmislik her bir köşesinde farklı bir anı .. Sanki tekrar dönecekmişim gibi beni bekliyor her bir eşya.. Ama hic bir zaman geri dönüş yok o eve anılara yaşantılara ..
Belki son zamanlarda babamın anneme kötü davranmasinin da etkisi vardır. Biz evlendikten sonra sanki psikolojisi bozulmuş gibi annemi fazlasıyla azarlamaya başlamış. Her aradigimda annemn ses tonundan anlıyorum. Çok üzülüyorum elimden hic bir şey gelmiyor.
Esim bana çok destek oluyor bana çok düşkün sağolsun ama eskiyi tütmüyor hic bir şey
evet insan ailesini yaşadığı eski günleri hep özlüyor

tabi şuan size hamileiğin verdiği bir hassasiyette var

maddi sıkıntılarınız mı var zorluk mu çekiyorsunuz acaba ?
Gerçi her koşulda anne baba kardeş özleniyor ama problemler olunca insan bir ah babam bizi nasıl geçindirirmiş annem nasıl saçını süpürge etmiş moduna giriliyor kısaca onları şimdi anlıyoruz ve özlem artıyor heralde :)
Eşiniz sizi tek göndermezmi bir süre uzun kalsanız

Canımm sen cok duygusallaşmıssn sanırım hamılelıkten..Bebeğin olunca nasıl sevınecekler onu düşün..mutlu olki onlarda mutlu olsunlar..Bıde daha sık gitseniz ımkanları zorlayıp..3 saat bişey degil..

maddi sıkıntılarınız mı var zorluk mu çekiyorsunuz acaba ?
Gerçi her koşulda anne baba kardeş özleniyor ama problemler olunca insan bir ah babam bizi nasıl geçindirirmiş annem nasıl saçını süpürge etmiş moduna giriliyor kısaca onları şimdi anlıyoruz ve özlem artıyor heralde :)
Eşiniz sizi tek göndermezmi bir süre uzun kalsanız
Hayır hic bir sıkıntımız yok çok şükür maddi manevi iyiyiz hamileligin başında çok kötüydüm annemde kaldım bir ay ama dönmesi çok zor oldu tüm apartmanı aglatmistim

Evliliğe uyum sağlayamamış gibi görünüyorsunuz. Artık ailenizle aranızda olan göbek bağınızı koparmalısınız. Siz de yeni kurulmuş birailesiniz çünkü. Umarım hamilelik hormonlarındandır. Yoksa bu gidişle kendinizi de eşinizi de çok yıpratırsınız.

Canım bendede o duygusallık var .. Normalde iyi bir çocukluk yaşamış tüm insanlar evini annesini özler üzerine birde şimdi hamilesin hormonlar zaten tavan iyice duygusallaşmışın .. Merak etme o güzel meleğini kucağına alıp anne olduğunda dünya onun etrafında dönücek herseyi unutturucak sana .. Bu arada hemen hemen aynı hafta doğum yapıcaz seninle şimdiden huzurlu sağlıklı rahat bir doğum dilerim canım benim :nazar::nazar::nazar::KK68:

Bence şükretmelisiniz her dakika hemde...
Özleyebildiğiniz, bu derece bağlı ve sevgi dolu bir aileniz var.
Aynı zamanda sizi çok seven, değer veren bir eşiniz.
Burada okuduklarıma bakacak olursam, çoğu kadın ikisine de sahip değil inanın...

Canım bendede o duygusallık var .. Normalde iyi bir çocukluk yaşamış tüm insanlar evini annesini özler üzerine birde şimdi hamilesin hormonlar zaten tavan iyice duygusallaşmışın .. Merak etme o güzel meleğini kucağına alıp anne olduğunda dünya onun etrafında dönücek herseyi unutturucak sana .. Bu arada hemen hemen aynı hafta doğum yapıcaz seninle şimdiden huzurlu sağlıklı rahat bir doğum dilerim canım benim :nazar::nazar::nazar::KK68:
Sağol canım güzel dileklerin için sağlıkla doguralim inş

Evliliğe uyum sağlayamamış gibi görünüyorsunuz. Artık ailenizle aranızda olan göbek bağınızı koparmalısınız. Siz de yeni kurulmuş birailesiniz çünkü. Umarım hamilelik hormonlarındandır. Yoksa bu gidişle kendinizi de eşinizi de çok yıpratırsınız.
Evlilikle ve esimle ilgili bir problem yok geçen sene böyle değildim hamilelik ten olacak

Bence şükretmelisiniz her dakika hemde...
Özleyebildiğiniz, bu derece bağlı ve sevgi dolu bir aileniz var.
Aynı zamanda sizi çok seven, değer veren bir eşiniz.
Burada okuduklarıma bakacak olursam, çoğu kadın ikisine de sahip değil inanın...
Değişik bir açıdan bakmami sağla Diniz tesekkurler

bende bugün annemden geldim kardeşimi askere uğraladık izne gelmişti tüm aile toplandık eski günlerimiz geldi aklıma yatağım kardeşimle sabahlarımız benim kardeşimde asker için olduğundan mı ne çok burnumun direği sızladı.çok şükür bende mutluyum eşimle ama insanın ailesi o sıcaklığı hiç bişyde yok zaman zaman olur banada bence bu çok normal.

7 yıl.ailemden uzak şehirde ýaşadım oradaki yaşama adapte olunca bazen varlıklarını bile unutuyordum. Aaa benim izmitte bir ailem var diyordum bazen.siz evliliğinize ya da yaşadığıniz yere adapte olamamış olabilir misiniz?

Ne kadar güzel ifade etmişsin kendini duygulandım okurken... İnsan evlenince ve evlat sahibi olunca anlıyor..

cnmm bende hamileyken aynenn bunları düşünüp sürekli aglıyordumm...
içim daralıyor boguluyordum..
özlem var tabikide ama hormonlarla bu baya depreşiyor.
dogurunca çocukla geçiyor her dakikan onunla ugrasmaktan aklına hiçbirşey gelmiyor beynin sürekli meşgul oluyor.
o yüzden bu yogunluk geçiyor :)

Bu ara bende ailemi düşünüp düşünüp ağlıyorum :KK43: aynı şehirdeyiz gidiyorum 1 saatte olsa ama dönüşü daha zor oluyor. Yine esinle problemin yokmus benim birde eşim ve annesiyle problemlerim var böylesi daha zor :KK43: allah yardımcısı olsun hepimizin.

bukadar duygusallığın hamilelikten...ama 3 sattlik yol diyorsun..çok mu özledin sabah erkenden çık kahvaltı et annenle birlikte otur biraz sohbet muhabbet sonra dön geri...

X