Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba.. fikirlerinize ihtiyacım var.
4 senelik bi ilişkim var,en başından beri evlilik düşüncesindeydiik. iş konusunda sıkıntımız vardı ama şuan halloldu. artık işleri açıldı maddi olarak bi sıkıntı yok. 2 ay sonra isteme düşünüyoruz ama ben ailemi ikna etme konusunda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. benim ailemin maddi olarak bi sıkıntısı yok,onlarında yok ama erkek arkdaşımın evi yok evlendiğimizde kirada oturucaz. birde ben başka bi şehire gidicem evlendiğimde ailemden uzakta olucam. babam ev konusunu sorun edicektir. sizce nasıl ikna etmeliyim aynı sorunu yaşayanlar varmı aranızda?
canım sevdiginle evlenmek kadar güzel bi duygu yoktur emin ol cünkü bende sevdigimle anlaştım evlendim cok şükür bi problem olmadı ben adanalıyım onlar iskenderunda oturuyodu bi sorun cıkmadı ikimizin ailesinde de umarım sizde de cıkmaz ve bende suanda malatyadayım eşim polis tayinci oldugumuz için yapacak bişi yok allah kavustursun sizide tez zamanda inşallah ailende bi problem cıkarmaz![]()
Ailenizde her kız isteyen damadın evi olması genel geçer bir kuralsa işiniz zor. Babanız sorun edecekse madem size bir ev alıversin.
ben de başka bir şehire gittim ayrıca benim de eşimin evi yoktu.
annemi babamı ve ağbimi karşıma alıp, okulum bitti, uzun süreli bir ilişkim var, artık evlenmek istiyoruz, işi var, ben de işe gireceğim elbette (yeni mezun olmuştum), beraber çalışıp kazanıp ev almak ilk hedefimiz dedim. bu kararım gayet hoşlarına gitti, bir erkeğin anasından babasından kalmış bir eve benim evim demesi mi daha etkileyici yoksa şu kadar sene içinde birlikte çalışıp ev alacağız demesi mi ?? sonuçta işi var, bu çok çok önemli, işi olduktan sonra o sırada senin işin olmasa da evlilik mümkündür, sen o ara hazırlanırsın, planlarını yaparsın kariyerine dair, sonra sen de girersin, daha bir iyi olur, birlikte çalışıp da hayallerinizi gerçekleştirmek ne büyük bir mutluluk..
kesinlikle evi olmalı diye düşünüyolar. aslında burda yaşıcak olsak ev verirdi kesin ama başka bi şehir olduğu için madem kendine güvenip gidiosun başının çaresine bak der eminim
tamam sen de kiraya çıkıp bsşımızın çaresine bakacağız dersin. kirada oturan açlıktan ölmüyor ya.
bence bu kadar dert etme akışına bırak inşallah hakkında hayırlısı olur.evet bazen dert edip duramıyoruz ama sakin kafayla düşünmek lazım bu işleri.önce kirada oturursunuz sonraları eliniz bollaştıkça beraber çalışıp halledersiniz.umarım ailenizle beraber bir orta yol bulursunuz.ayrı şehire gelince aileler haliyle pek görüşemeyecekleri için başta dert eder ama onlarda zamanla alışır diye umut ediyorum.inşallah hayatın boyunca sevdiğin insanla mutlu olursun bunlar tatlı dertlerdir. :)
babanın beklentisi çok fazla.şu zamanda kaç genç evlenmeden önce evini alabiliyor ki
birçok genç çift kirada yaşıyor asıl önemlisi sevgilinin işinin olması.eğer mesleği varsa karı koca çalışıp evinizide alırsınız.bunu babana bu şekilde söyleyip ikna edebilirsin umarım