- 8 Ocak 2012
- 299
- 36
Merhaba kizlar cok cikmazdayim fikirlerinize ihtiyacim var. Daha once bu sorunla ilgili konu acmistim ama gelin gôrün ki bi arpa boyu yol alamadik. Ailem bi turlu dügün tarihine razi olmuyor bir yillik nisanliyim seneye olsun diyorlar hep erteleme cabasindalar. Cunku acik ve belli istemiyolar. Ben nisanlimla 5 yildir birlikteyim zorla kabul ettirdim nisani simdi dügün tarihi almaya geliyolar ama babam bagirip cagiriyor millete. Bu konyla ilgili evime gelmeyin diyip insanlarin üstüne yürüyor. Cunku nisanlimin ailesi kirsalda yasiyolar denk degiliz diyorlar onlar nasil dugun yapacaklar maddi durumlari pek iyi deil . Ama onlarin hepsi dusunuldu nisanlim zaten calisiyor belli bir birikimi var aileside dugun icin biseyler biriktirmis . Nisanlim hicbirseyin eksik olmasini istemiyor sen ne istersen yapacagim diyip duruyor biliyorumda yapacagini cunku yaannem ve babam benimle konusmuyor artik. Kasimda istiyoruz biz o tarihe razi olmuyor. Nisanlimla cok yiprandik. Yemeden icmeden kesildik hergunumuz huzursuz hic tartismayan biz bu konu acilinca birbirimizi kiriyoruz. Nisanlimin bi isi var kenndisi ogretmen. Ama ona bile bi kulp buluyolar. Benimde okulum bitti henuz bi is bulamadim. Bende atanmayi bekliyorum ama olmuyor. Malum dersanelerde de is yok artik.ikimizde 27 yasindayiz Nisanlimla artik canimiza tak etti gemileri yakip gidip kasim icin salonu tutup herseyi ayarlayip oyle haber vermeyi dusunuyoruz aileme bilmiyorum tepkileri ne olacak . Ya dugune gelmeyiz diye tehdit edecekler ne haliniz varsa gorun diye bilmiyorum ne yapacagim aileme ne diyecegim bu konuda bu konu acilinca salonu tuttuk diyonce isler cok karisacak ne yapacagimi bilemiyorum artik