- 2 Mayıs 2012
- 527
- 316
İlkokul ortaojul lise falan hep mutsuz geçti. Aile içi büyük bi dert şiddet yok ama benim görüşlerimle onların görüşleri (siyasi,dini, dünyevi vs) çok farklı bu yüzden çok kavgalar yaşadım. Küçük bir şehirde mutsuz ve anlaşılmayan bir çocukluk ve gençlik geçirdim. Sınavlar okul dersane derken en sevdiğim şehirde güzel bir bölüm kazandım. Gidince sevgilimle tanıştım herşey çok güzeldi. Şimdi okul bitti, iyi bir bölüm bitirmeme rağmen iş bulamadım ailemin yanına dönmek zorunda kaldım. Burda mutsuzum, sevgilimi özlüyorum 10 aydır işsiz depresyondayım. Hayatımda hiç ciddi anlamda bu kadar mutsız hissetmedim. Sevdiğim yerden sevgilimden arkadaş ortamından uzaklaşıp sevmediğim yere geldim. Ailemi seviyorum tabi ama liseyi de yatılı okuyunca çok düşkün olmadım hiç. Şimdi mutsuzluktan geberiyorum burda. Evde oturmaktan başka bişey yapmıyorlar, annem temizliği yemeği falan bıraktı işten gelir gelmez uykuda gözü hiç kalkmıyor. Dertleşecek arkadaşım yok buluşacak görüşecek nefes alacak kimsem yok. Ben ailemi hiç candan bi şekilde sevemedim ve şimdi burda durmak zorundayım.
Sadece içimdeki acıyı bunalımımı paylaşmak istedim.
Sadece içimdeki acıyı bunalımımı paylaşmak istedim.