- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- Konu Sahibi Hayalimde11
Ailemi cok sevıyorum ama anlasamıyorum hergun kavga gürültü onun yüzünden ayrıldıgım nısanlıma gerı dondüm bosluktan cok yalvardı sonra yaptıklarını hazmedemedım ya aileni sileceksin dedım hayır orta yol dedı ..(Bu arada aılesı yüzünden cok severek ayrılmıstık) ailemi silemem dedı ozaman defol gıt dedım gitti 2.bucuk hafta oldu bır kere yanlıslıkla mesaj attı kandil mesajı cevap vermedım tabı..Herneyse konu bu degıl annemle hep kavga edıyoruz surekli evlen dıyo sevmedıgım bırıyle nasıl evleneyım? kpps girim uzaklasırsam sıkıntı olmaz işletme mezunuyum yada dgs gırıp sosyal hızmetlerden okul okuyup calısabılırım ozamanda mecburı ızın verır ..aslında en buyuk hedefım kpss ..Arkadaslar dayanacak gücüm kalmadı aılemden uzaklasmak ıstıyorum ama mazeret olmadan benı yollamazlar ne yapmalıyım dayanamıyorum zaten piskolojım bozuk sabahtan berı aglıyorum sürekli bır işe yaramadıgımı söyluyor bosuna okutmus dogru düzgün bır adam bulamamısım (bulduklarımıda begenmıyor) sürekli kusur buluyor hakaret ediyor ne yapmalıım sızce ? ;( bu arada özel sektörde calısmaktan bıktım