ailenin istemediği...

aksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
84
21
şimdi herkese iyi akşamlar
şöyle bir soru mu desem dert mi desem ne olduğunu bende çözemedim. arkadaşlar beni isteyen biri var ama ailem kesinlikle istemiyor bu kişiyi yani bana sen onlarla yapamazsın ailesi şöyle böyle diyor babam. babam biliyor aileyi ve kötü bir aile diyor işte bugüne kadar gelinlerine falan hep laf sokan aşağılayan vs. gibi bir aile diyor. ailedeki çoğu kişi ayrılıp boşanmış başka eş getirmiş. tamam aileme birşey demiyorum haklıdırlar ama gelin görün ki bende istiyorum aklımdan çıkaramıyorum hiç tanımadığım halde bir de. ailemin onayı olmadan birşey yapmak istemem ama of diyorum kendi kendime keşke babam falan kabul etse. yani dediğim gibi tanımıyorum ama biliyorum mesleği iyi görüntüsü iyi ailesi kötü. oof of kaderime üzülüyorum kırk yılda birini beğeniyorum istiyorum bunuda ailem istemiyor :KK43:

şimdi herkese iyi akşamlar
şöyle bir soru mu desem dert mi desem ne olduğunu bende çözemedim. arkadaşlar beni isteyen biri var ama ailem kesinlikle istemiyor bu kişiyi yani bana sen onlarla yapamazsın ailesi şöyle böyle diyor babam. babam biliyor aileyi ve kötü bir aile diyor işte bugüne kadar gelinlerine falan hep laf sokan aşağılayan vs. gibi bir aile diyor. ailedeki çoğu kişi ayrılıp boşanmış başka eş getirmiş. tamam aileme birşey demiyorum haklıdırlar ama gelin görün ki bende istiyorum aklımdan çıkaramıyorum hiç tanımadığım halde bir de. ailemin onayı olmadan birşey yapmak istemem ama of diyorum kendi kendime keşke babam falan kabul etse. yani dediğim gibi tanımıyorum ama biliyorum mesleği iyi görüntüsü iyi ailesi kötü. oof of kaderime üzülüyorum kırk yılda birini beğeniyorum istiyorum bunuda ailem istemiyor :KK43:

Hiç tanımadığınız halde nasıl oluyor da aklınızdan çıkaramıyorsunuz?

Mesleği iyi derken ne iş yapıyor? Milletvekili mi? Ayda 50 bin tl maaşı mı var? Fotomodel mi?

Hangi kısmı aklınızdan çıkaramadınız?

ya resim olarak gördüm çocuğu ve çok beğendim anlamadığım şekilde aşırı kanım ısındı bende bilmiyorum ailem ailesini tanıyor ben sadece tanımıyorum

ailem direkt olmaz diyor bende demiyorum ki hemen evleneyim ama özellikle babamın sert bir şekilde yok demesi beni üzüyor ben tanımak isterdim o çocuğu o anlamda diyorum :KK43:

Ailenin onayı olmadan evlilik işine girme derim
Zaten bişey imkansız olunca onu inada didikleriz seninde ondan aklın kalmış
Tipini mi bu kadar begendin ailenin fikirlerini es geçecek kadar ben olsam hakkında olumsuz şeyler duyduğum insan hakkında ısrarcı olamazdım
Neticede Allahtan hayirlisini iste hayirsizsa zaten olmasin

Burda yıllardır tanıdığı adamlardan yediği kazıkları anlatan bir sürü hemcinsiniz var
Vallahi bravo iyi cesaret
Yine de ailenizin dediklerini kulak ardı etmeyin

Bir baba bunu diyorsa asla bu iş için adım atma.
Erkek erkeğin ciğerini bilir ve babaların dediği lafın doğru çıkmadığını hiç görmedim.
Bence aile onayı ve duası alınmayan evlilik hiçbirzaman düzgün gitmez.

yok bende zaten yabana atmıyorum el mahkum tabikide ailem ne derse o olur onların rızasını almadan birşey yapmak istemem ama enteresan bir şekilde birkaç gündür o çocuk aklımdan çıkmıyor :KK43:

Vardır babanın bir bildiği.. Gelinlerine hakaret edip insan olarak görmeyen bir aileye gelin olarak gitmeni istemiyor demekki. Evlilikte aile de önemli sonuçta eşini onlar yetiştiriyor. Baştan mutlu olmanı düşünen bi baban olduğu için şükret

face ten istek gönderdi ama inanın içimden gelmeyerek reddettim :KK43: bana kalsa onaylarım ama işte babam.. ah baba ah

Basina dert arama kardesim simdilik otur babanin sicak yuvasinda...

Yaa belki de tanıyınca sevmeyeceksin takma bu kadar. Görüntüyle değil ki bu iş sırf. Ben de bir keresinde birini çok beğenmiştim ağzını açınca yerleyeksan olmuştu her şey :KK70: Sesini beğenmemiştim. Keşke hiç konuşmasaydın modu :KK70:
Hatta tanıyıp sevsen ailesi sebebiyle olmazsa daha çok üzülürsün boşver.

Armut dibine düşer ÇOĞU zaman bu böyledir,, belki çocuk çok iyidir onu bilemezsin ama ister istemez rol model olarak gördüğü içinde yaşadığı aileden etkilenir ..
Ve birçok baba prensesinin en az kendi Ocağında olduğu kadar Güvenli ve sevilebileceği yere gitmesini ister, sevebileceğin biri elbet yine olur ama pişmanlığın telafisi zordur Aksi durumda ..

ailen onay vermiyorsa eğer o işten hayır falan gelmez yanlış bir yola girme derim sonra üzülen sen olursun

X