- Konu Sahibi Solgun Papatyalar
-
İki ailenin de olmadığı farklı şehire taşınmayı tercih ederdim. Öyle bir imkanınız yok mu?Merhabalar öncelikle eşim arkadaşlarından fikir alıyor bende sizden _2 yılık evliyiz istanbul da daireler çok pahalı bilirsiniz belki,biz şuan kiradayız ama almak için niyetimiz var ama istanbul da almak istemiyorum küçük dar nemli havasıyla bunaldım zaten paramız da yetmiyor ama eşimin memlektinde yetiyor bizde düzenimiz kurmak için onayladım ama korkuyorum ailem burda ailemi bırakıp gitmek oraya,evet sık sık aileme gitmem birde aile bir yere kadar ama ailem zor günümde yanımda olur,acaba yapabilirmiyim bilmiyorum çok zor durumdayım ne yapsam eşim de zorlamıyor Allah için ortak karar, eşim yanımda değil malesef oda farklı şehirde çalışıyor ve bir süreliğine devam edecek korktuğum nokta eşim ailesi çevremde olacak ya huzurum kalmasa ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Evet denemek lazım aklımda o var ama ailesiyle aramızda sorunlar var malesefDenemeden bilemezsin
Malesef eşim kabul etmiyur ya istanbul ya ağrı diyurİki ailenin de olmadığı farklı şehire taşınmayı tercih ederdim. Öyle bir imkanınız yok mu?
Merhabalar öncelikle eşim arkadaşlarından fikir alıyor bende sizden _2 yılık evliyiz istanbul da daireler çok pahalı bilirsiniz belki,biz şuan kiradayız ama almak için niyetimiz var ama istanbul da almak istemiyorum küçük dar nemli havasıyla bunaldım zaten paramız da yetmiyor ama eşimin memlektinde yetiyor bizde düzenimiz kurmak için onayladım ama korkuyorum ailem burda ailemi bırakıp gitmek oraya,evet sık sık aileme gitmem birde aile bir yere kadar ama ailem zor günümde yanımda olur,acaba yapabilirmiyim bilmiyorum çok zor durumdayım ne yapsam eşim de zorlamıyor Allah için ortak karar, eşim yanımda değil malesef oda farklı şehirde çalışıyor ve bir süreliğine devam edecek korktuğum nokta eşim ailesi çevremde olacak ya huzurum kalmasa ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Ama illerde kalıcı değil inşaat ya mesela 3 ay bir yer 7 ay bir yer değiştiriyor eee bu sefer taşınma zor oluyur diye bende bir yerde duruyurum ev alana kadar durumuz kötü diye katlanıyorum tek başıma kalmayıEşinizin çalıştığı ilde yetmiyor mu peki
Bence Ağrı'ya gitmek sizin için ilerde farklı sorunlara sebep olabilir, evliliğinizi olumsuz etkiler gibi geldi.Evet denemek lazım aklımda o var ama ailesiyle aramızda sorunlar var malesef
Malesef eşim kabul etmiyur ya istanbul ya ağrı diyur
Evet denemek lazım aklımda o var ama ailesiyle aramızda sorunlar var malesef
Malesef eşim kabul etmiyur ya istanbul ya ağrı diyur
Ağrıyı duyunca İstanbul dedimMerhabalar öncelikle eşim arkadaşlarından fikir alıyor bende sizden _2 yılık evliyiz istanbul da daireler çok pahalı bilirsiniz belki,biz şuan kiradayız ama almak için niyetimiz var ama istanbul da almak istemiyorum küçük dar nemli havasıyla bunaldım zaten paramız da yetmiyor ama eşimin memlektinde yetiyor bizde düzenimiz kurmak için onayladım ama korkuyorum ailem burda ailemi bırakıp gitmek oraya,evet sık sık aileme gitmem birde aile bir yere kadar ama ailem zor günümde yanımda olur,acaba yapabilirmiyim bilmiyorum çok zor durumdayım ne yapsam eşim de zorlamıyor Allah için ortak karar, eşim yanımda değil malesef oda farklı şehirde çalışıyor ve bir süreliğine devam edecek korktuğum nokta eşim ailesi çevremde olacak ya huzurum kalmasa ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Evet çocuk düşünüyoruz eşim şehir dışında çalışıyor mesela parası fazla diye bana katlan biraz sabret ev alalım iş kuralım akşam eve gelecek iş bulacam ama zaman alacak malesef çünkü eşim sıfırdan başladı ailesinden bir şey almadı durum yoktu ama şuan da istanbul da alamıyoruz çok pahalı çok birde daire eski deprem var diye bizde yeni almak istiyoruz onada gücümüz yetmiyorÇocuk düşünüyorsanız ailenizin desteğini bekleyeceksiniz. Hiç gidip ele karışmayın. Ev ordan alınıyor diye taşınmak çok temelsiz bir karar.
Yaaaa teşekkür ederim canım kardeşimBu durumda İstanbul sizin için daha mantıklı sanki.
Allah alla ama ilçede olacak köy değilAğrıyı duyunca İstanbul dedim
Merkezini gördüm zaten ilçeleri düşünemiyorum köyleri zaten hiçAllah alla ama ilçede olacak köy değilköyde bende yapamam alıştım büyük şehire diye allahtan daire alacak alırsa
İnanınki bende bilmiyorum İstanbuldayım ya aynı yemin ederim zaten kışın gelir bayramda biz orda hasta olsa mecbur gidecem çünkü çok yaşlı o zaman gitmesem ölse diye korkuyorum gitsemde boş o yüzden tartışma çıkmasın diye Altan alacam ama memelekt meselesi yine dibinde anlayacağım kurtuluş yok kendime bakacak olursam sorunum eşim inşatta ya örnek 5 ay Konya'da iş var 6 ay bursada ,durumumuz yok diye mecbur kabul ediyoruz evimiz için kirada nereye kadar dünyanın derdi bitmiyurki bekarken derdim yoktubaska sehir dediginiz agri mi? ben de bursa tekirdag samsun falan sandim
hic İstanbul birakilip agriya gidilir mi? hem de iyi anlasamadiginiz kaynananizin dibine
aklinizi mi kaçırdıniz?
Benimde memeleketim amcam ve ablam orda tüm ailem sadece annem babam onalr da her yıl giderler gideceğim yere ordan içim rahat eşim de karşı değil gidip gelmeme oda beni aileme emanet ediyur gidiyur çalışmaya ama işte evimiz yok istanbulda sıfır 7 milyon malesef o yüzdenCok zorlanirsin bence.. yakin yer degil senede bir cocuktan sonra 2 senede bir belki gidebilirsin..bursa Edirne sakarya falan olsa neysede Türkiye nin bi ucundan bi ucuna hersey farkli kültür cografya hersey zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?