Ailenizden gurbete gidermisiniz ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet denemek lazım aklımda o var ama ailesiyle aramızda sorunlar var malesef

Malesef eşim kabul etmiyur ya istanbul ya ağrı diyur
Yuh ağrıya mı gitcen istanbuldan

Türkiyenin bir ucundan diğer ucu.
Sakn sakn.
Ben sandım komsu illere gideceksiniz
Ağrı nere İstanbul nere

Güldüm aff edin lütfen çünkü o sınırını çizecem yeri eşimde dedi de ondan yemin ederim ki korktuğum o kısım ya ya gidip katlanacam allahtan evim ayrı da ay bu konuyu açtım dahada kafam karıştı yanlış anlamayın da sorun bende

Komşu illere bakın İstanbul nerede Ağrı nerede arada bir sürü şehir var daha küçük şehirlere baksanız, yada yakın büyük şehirin taşrasına bakın fiyatlar daha makul olur.
Ağrı seçenek bile olamazdı benim için

Bir bilsem ah ah ah zaten burda konu açmazdim sanrım dua etmek hayırlı yer için
Zaten bambaşka bir kültür
Bakın bı arkadasim agrili
Ama. Doğma büyüme istanbul
Ben yapamam ben gidemem ağrıya der durur mesela
Bu açıdan da bakmak lazım gurbetlik harici

Esenyurt var oda kimse memnun değil hep olay olay tehlikeli bir ilceymis o yüzden daireler uygun alamayız ki neden ağrı ikimizin memleketi diye yoksa seçenek değil yani aile orda diye

Esenyurt var oda kimse memnun değil hep olay olay tehlikeli bir ilceymis o yüzden daireler uygun alamayız ki neden ağrı ikimizin memleketi diye yoksa seçenek değil yani aile orda diye
Benim arkadaşım geçen sene döndü ağrıdan doğu görevinde gün saya saya bitirdi, hiç yapamadı. Çocuklarıda var, çocuklar için hiçbir şey yok diyodu, okul öncesi namına kurs vs, özel okul sayılı, devlet okullarının ortamı değişik hastane işi için bile yakın illere gidiyolardı. Merkezde olmasına rağmen.

O zaman daha kolay olur en azindan senin akrabalarından ordaymis bu durumda gidilebilir bence duzeninizi kurana kadar zorlanirsiniz belki sonra hersey duzene girer gibi..Hayırlısı olsun hakkinizda

Her anınızda ailenizi yanınızda işteyeceksiniz biz aynı şehirdeyşz ama 2 saat uzaklıkta istanbul malum yine kendimi cok yalnız hissediyorum

Ay çok şaşkınım sen ocak şubat gbı doğurmamış miydin
Yenıden mı gebesin ne guzel

Evet hastane konusuna katılıyorum biraz sıkıntı kendi araban olacak

O zaman daha kolay olur en azindan senin akrabalarından ordaymis bu durumda gidilebilir bence duzeninizi kurana kadar zorlanirsiniz belki sonra hersey duzene girer gibi..Hayırlısı olsun hakkinizda
Evet o biraz ısıtıyor beni ama işte insan neden korkuyur ya çok zor durumdayım karar olarak sanki yeni evlenecem

Eşin düzgün bir iş bulsun sen de çalış gebzeye vs gidin ne alaka ağrı napıcaksın yahu orada kafayı mı yedin yaşanmaz oralarda istanbula alışan yapamaz. Ben sakaryada yaşıyorum büyük şehir doğma büyüme. İstanbulda üniversite okudum döndüm özlüyorum her ay istanbula gidiyorum

Eşiniz de aynı şehirde çalışsaydı tabii ne güzel gidin derdim ama eşiniz yok o başka şehirde çalışıyor ailenizden uzak bir şehire hiç girmeyin.

Esiniz peki agri da mi çalışıyor yoksa siz tek gittinizle mi kalacaksiniz
Eşiyle de gitse ne alaka
İnsan ailesini bırakıp kayinailenin dibine mı gider
Konu bu da değil türkiyenin bı ucundan öbür ucu bu dedıgı yerler yani.

Ne kendi ailesine ne eş ailesine yakın olsun madem. Ankara neyine yetmiyor mesela Ankara da ucuz, gelsin ben öneririm güzel ev, ucuz yer

Evet denemek lazım aklımda o var ama ailesiyle aramızda sorunlar var malesef

Malesef eşim kabul etmiyur ya istanbul ya ağrı diyur

Gurbet murbet sallamıyorum da ne işin var ağrıda saçmalama lütfen, istanbulda doğmuş büyümüş biri yapamaz. Ben kendim de doğuluyum küçümsemek için demiyorum ama ev alacaksın bir de hayatının en büyük pişmanlığı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…