benim esim memur. 2 yıl ikimizin de ailesinden uzakta doğuda yasadık. evet, ümkanlar daha kısıtlıydı ama çok huzurluyduk. simdi ikimizin ailesine de yakın bir ile geldik ve ev içinde hızurumuz olsa da aile meselelerine çok fazla dahil olmaya basladık ister istemez. bir kere emrivakiler oluyor. kücük bebeğimiz var görmek isteyen dan diye kapımızda bitiyor, gelmeyenler de gelin de çocuğu görelim diye darlıyor. esim de ben de doğal olarak ailelerimizle daha sık görüsüyoruz ve sorunlarına da daha maruz kalıyoruz. eve yansıtmamaya calissak da sonucta bu durum can sıkıyor.
ben de doğudayken hamile kaldım. doğum için ailemin yanında kaldım. o bakımdan büyük sehir daha iyi tabii ki. ne kadar imkanınız olsa da git gel yapmak büyük zahmet oluyor. yani iki türlünün de hem artı hem eksileri var.
biz de su an ailelelerimizin yasadığı sehirden ev aldık. hatta esimin ailesiyle aynı mahallede. henüz tasınmadık ama orda yasayacağız ev tamamlanınca. bu durum beni geriyor tabii ama cocuk için iyi bir ortam ve iyi okulların olduğu bir yer istedik. diğer mahallelere göre daha pahalı hatta aldığımız ev.
esim sınırı cizeceğini ve hayatımızın değişmeyeceğini söylüyor ama hayırlısı bakalım

simdi bile ailesinin yanına gittiğimizde heyecanlanıyor

daha da yakına tasınınca nasıl olur bilemiyorum