Ailesi yüzünden nişan atmayı düşünüyorum yardım lütfen

zeylen09

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
205
42
34
Kızlar uzun süredir buradayım derdimi yazmak için üye oldum.

Nişanlımın birikimi yok zamanında birikim yapmamış. Ailesi de çalıştırmamış. Ama benim karşıma çıktı evlenmek istiyorum dedi aileside arkasındayız dedi. Beni ikna etti nişanlandık.

Bizde nişan uzun tutulmaz.Ailesine bunu söyledik.Kabul ettiler. Bir yerden alacakları var onu bekliyolar bizi evlendirmek için ama o alacak bi türlü gelmiyo.

Nişanlım çalışıyo ama aldığı maaştan henüz birikim yapamadı. Bende ailenden bişe bekleme birlikte borca girer yaparız dedim. Ki ailesinin durumuda iyi. Ama durumları olmadığını söylüyolar.

Nişanlım kabul etti birlikte yapmayı. Uyguna bi salon tuttuk. Bu zamana kadar ailesine beni hiç ezdirmeyen çocuk eve gidip konuşunca değişmeye başladı. Bana düğünü erteletmeye çalışıyo ve zaten bi buçuk sene erteledik. Buna rağmen yine ertelemek istiyolar bi sene. Uygun salonda evlenelim dedim biz yapıcaz çünkü. Hatta nikah yapalım salona para vermeyelim dedik. Ailesinin durumu iyi ya normalde, orası bize yakışmaz dediler. E daha iyisini tutun diyoruz durumumuz yok diyolar. Alacağımızı bekleyin diyolar. Babamgil rest çekti bi iki ay içinde düğünleri olmayacaksa olmasın atıyoruz nişanı dedi. Ailesi atmayın tamam yapıcaz dediler. Ama nişanlım ikna oluyo sonra eve gidiyo yine bana gelip erteleyelim diyo. Bide demesinmi borçlu evlenirsek boşanmaktan korkuyorum.Huzurumuz olmazmış. Ayrılalım o zaman diyorum ayrılmam diyo. Benim ailem borca girdi. Onlar hala alacağı bekliyo. Üstelik durumumuz onlardan kötü.

Sürekli böyle kriz yaşamaya başladık.Ailesiyle aramda gidip geliyo. Ve ben nişan atmayı düşünüyorum. Babamgiller annemgiller aralarında konuşsun diyoruz kim ne yapıcak diye. Alacağımızı bekliyoruz diyolar.

Size sorayım dedim napmalıyım?
 
Daha evlenmenize bile ailesi karar veriyorsa bu işin sonu pek hayra alamet değil ne yazik ki kuzum

başta diyoduki ailesine borç yapın o zaman. malı mülkü satın ki var yerleri. yanımda bile bağırdı ailesine. bana dediki eğer yapmazlarsa rest çekicem nikah kıyıp uzaklaşıcaz daha da görüşmücem mecburlar diyodu. şimdi onların tarafına geçti
 
Guven telkin etmiyorlar ve ertele diyen aile nisani nisanlina attiracak seneye.

amaçları ne peki bende yıldırmayamı çalışıyolar acaba diyorum ama çokda sevdiklerini söylüyolar bütün sülalesi bayılıyo nerden buldunuz böyle kızı diyolar yanımda sürekli. kızım kızım diyolar. acaba ayrılığa ben karar vereyim diyemi
 
Lanet olası federaller :KK53:
Konu sahibi işin zor :işsiz: sende hiç çalışmamış insanla ne nisanlandin demekki sende ailesine güvendin yani :KK66:

çalışıyo çalışmıyo değil sadece çalıştığını yemiş hep birikim yapmamış. ailesinede tabi güvendim biz arkasındayız dediler.
 
Hayır ayrılın demiyorum
Aileler biraraya gelsin halletsinler uzatacaklarsa ailenin görüşünü al derim

ama hep bu ikilemde gidip geliniyo. görüşüyolar tabiki halledicez diyolar. hatta son kararımız deyip bize kına salonunu tutturdular. ama şimdi nişanlımı gönderip uzatalım dedirtiyolar.
 
ama hep bu ikilemde gidip geliniyo. görüşüyolar tabiki halledicez diyolar. hatta son kararımız deyip bize kına salonunu tutturdular. ama şimdi nişanlımı gönderip uzatalım dedirtiyolar.
Nişanlınız böyle birşey dediğinde ailemle konuş diyerek çıkın işin içinden
Nasıl bir rahatlık onlardaki de anlamadım
 
X