Ailesinden uzakta olan hamişler:(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
Benm gibi olan varmı bilmiyorum ama hamileliğin son haftalarındayım ailemde benden 3-4 saat uzakta:KK43: eşime kalsa çağır anneni gelsin artık diyor bende daha erken hemde rahat edemez evdekileri de bırakmsın bekleyelim biraz daha diyorum tabi o da tekim bişi olur diye korkuyor haklı ama üzülüyorum ya annemin burda diğerlerinin yalnız kalmasına cnm sıkılıyor uzakta olmak ne zormuş :KK43:

Seni çok iyi anlıyorum canım ben istanbuldayım ailem adanada doğuma yakın gelecek annem bende çok korkuyorum tek başıma ama erkenden de çağırıp babanın yalnız kalmasına içim el vermiyor rahatsız çünkü biraz doğuma yakın kısmetse annemler ablamlar hepsi gelecek bu beni avutuyor kendimi iyi hissettiriyor burda eşimin ailesinden de hayır yok bir başına oğlumlayiz rabbim korusun inşallah hepimizi

Seni çok iyi anlıyorum canım ben istanbuldayım ailem adanada doğuma yakın gelecek annem bende çok korkuyorum tek başıma ama erkenden de çağırıp babanın yalnız kalmasına içim el vermiyor rahatsız çünkü biraz doğuma yakın kısmetse annemler ablamlar hepsi gelecek bu beni avutuyor kendimi iyi hissettiriyor burda eşimin ailesinden de hayır yok bir başına oğlumlayiz rabbim korusun inşallah hepimizi
Kıyamam ya Allah yardım etsin sanada benm eşimin ailesi iyi çok şükür ama yinede kendi ailen gibi rahat olamıyorsun yanlarında insan evlenirken anlamıyor böyle şeyleri zaman geçtikçe onların üzüntülerinde sevinçlerinde yanlarında olamamk daha çok yıpratıyor

Kıyamam ya Allah yardım etsin sanada benm eşimin ailesi iyi çok şükür ama yinede kendi ailen gibi rahat olamıyorsun yanlarında insan evlenirken anlamıyor böyle şeyleri zaman geçtikçe onların üzüntülerinde sevinçlerinde yanlarında olamamk daha çok yıpratıyor

Aile gibisi yok gerçekten bir haftadır gribim kimse yok yanımda aynı yerde olduğumuz halde arayıp nasıl oldun bile demiyorlar ister istemez üzülüyorum hormonlarında etkisi hergun ağlamakla geçiyor günlerim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah eşimden de allah razı olsun o elinden geleni yapıyor sağolsun yardımcı oluyor

Ben yurtdışındayım ailem Türkiyede. Ben nasip olursa annemi ve kiz kardesimi doğuma 2-3 hafta kala getirmeyi düşünüyorum, Rabbim o günleri gormemi nasip eder insallah. Bence senin annende artik gelsin doğuma ne kalmış ki tatlim:emir_bebek::KK68:

Ben yurtdışındayım ailem Türkiyede. Ben nasip olursa annemi ve kiz kardesimi doğuma 2-3 hafta kala getirmeyi düşünüyorum, Rabbim o günleri gormemi nasip eder insallah. Bence senin annende artik gelsin doğuma ne kalmış ki tatlim:emir_bebek::KK68:
Evet cnm 1 haziran diye konuştuk doktorla bakalım haftasonu gel dicem anneme bebiş beklerse bizi tabi :)

Bende ailemden 23 saat uzaklikta yoldayim, esimin ailesiyle de ayni sekil bayaa bi uzaktayiz. Esimden baska kimse yok yanimda, o da elinden geleni yapiyo ama cok zor oluyo. Ilk hamile kaldgimdan beri hep bi düşük tehlikesi var. Gercekten insan cok zorlaniyor. Ben doguma 2 ay kala kismetse kaynanamlara gidecem orda dogum yapicam o kadar insani bu kadar uzqga getirtip magdur etmek istemiyorum :KK43:

1 hazirana bişey kalmamış 1 hafta erken de gelebilir.Artık gelsin annen bence.Eşin işte olur evde yalnız olursun Allah korusun.Herkesin içi rahat olur.

1 hazirana bişey kalmamış 1 hafta erken de gelebilir.Artık gelsin annen bence.Eşin işte olur evde yalnız olursun Allah korusun.Herkesin içi rahat olur.
Evet çok şükür bişey kalmadı cnm yarın doktora gidicez bakalım kontrole sonra arıyıp çağırcam inşş

Benm gibi olan varmı bilmiyorum ama hamileliğin son haftalarındayım ailemde benden 3-4 saat uzakta:KK43: eşime kalsa çağır anneni gelsin artık diyor bende daha erken hemde rahat edemez evdekileri de bırakmsın bekleyelim biraz daha diyorum tabi o da tekim bişi olur diye korkuyor haklı ama üzülüyorum ya annemin burda diğerlerinin yalnız kalmasına cnm sıkılıyor uzakta olmak ne zormuş :KK43:

Ben de aynı durumdayım seninkiler gene yakınmış, bizimkiler 9 saat uzaklıkta.Ama sonuçta bu geçici bir durum. Bebek doğunca zaten sen çok rahat işlerini halldebilecek güce geleceksin

Ben ankaradayim ailem adanada. 1 yıl olmadı buraya tasinali es durumundan geldim. Ama daha şimdiden eşimin başını yiyorum bir yolunu bul tekrar dönelim adanaya diye. Eskiden ne güzelmiş şimdi kıymetini daha iyi anladım. Bu ayın 9 unda annem geldi 12 gün kaldı gitti :KK43: o da ağladım diye üzüldü geldi sanırım. Babam çalışıyo kardeşim sınava hazırlanıyor hepsi annemin eline bakiyo kısaca o da haklı sürekli duramaz. Ben de doğumu bu sebepten adana da yapıcam hemde 3 ay kalacam gibi bi sorun olmazsa. Insanin memleketi gibisi anne babasının yani gibisi yokmuş meğer.

X