AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ayser Soy'un İlginç CV'si

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
AKP'li Milletvekili aday adayı Ayser Soy'un özgeçmişi, sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yer aldı.
Paylaşılan özgeçmişte "küçükken dayısı ile MGC evlerinde sohbetlere katıldı" ve "Sosyal Medya Uzmanı (Kronik Tayyipçiler Topluluğu Gurubu Kurucusu Facebook)" gibi ifadeler dikkat çekti.

İşte dikkat çeken o CV:

26.12.1978 Ordu Kumru Doğumlu (Kafkas ve Trabzon kökenli)
Master (Hoca Ahmet Yasavi Üniversitesi)
Yönetici ve Uzman Danışman Mesleği
Küçükken Dayısı ile MGV evlerinde sohbetlere katıldı
Pendik(2013-2015) İlçe Kadın Kolları Başkanı (Siyasi alanda SHİB, Teşkilatlanma, Sosyal İşler Başkanlıkları yaparak Teşkilatta Yetişti)
Sosyal Medya Uzmanı (Kronik Tayyipçiler Topluluğu Grubu Kurucusu Facebook)
KADEM Kadın ve Demokrasi Derneği
Pendikliler Kültür ve Demokrasi Derneği
Ordulular Derneği
Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği
Evli-1 Çocuk Annesi

54f4752e3891659e1b644c32.jpg

onedio

Twitterdaki tepkiler için: http://onedio.com/haber/ak-parti-milletvekili-aday-adayi-ayser-soy-un-ilginc-cv-si-463484

Sosyal medya uzmanı (Kronik Tayyipçiler Topluluğu Gurubu Kurucusu Facebook )!??!:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Mgv evleri ne demek?:oops:

Sosyal medya uzmanı (Kronik Tayyipçiler Topluluğu Gurubu Kurucusu Facebook )!??!:KK53::KK53:

O da benim dikkatimi çekmisti.

Kiz bi facebook grubu açmis, hemen uzman olmus :KK70:

Vallah, bdv'ye bir katilsin madem, birçok kadin onun uzmanligindan faydalanabilir :KK70:

kaç tane aday adayı olabiliyor ki bunun bi limiti var mı, o kadar çok haber çıkıyor ki, aday adayı diye

Vizyon misyon sifir hepsinde.
Ama durun.Siz digerlerini gordunuz mu?
Oyleyse neden paylasip gulmuyoruz:KK45:

Allah öncelikle akıl versin diyorum ve sigaramdan derin bir nefes çekiyorum. :KK14:
Ne günlere kaldık...

Kadının hiçbir eğitimi, yazacağı birikimi falan yok. Ama bir sürü derneğe katılmış, bize çok komik gelse de facebook'tan grup kurmuş ve bir sürü like almış, sosyal medyaya, kadın kollarına falan bulaşmış. Yani bir network'ü var. Bizim halkın eğitimli insanı sevmediği gerçeğini de göz önüne alırsak bu kadın aday olursa şaşmam, hitap ettiği seçmene uygun bir profil.

Kadının hiçbir eğitimi, yazacağı birikimi falan yok. Ama bir sürü derneğe katılmış, bize çok komik gelse de facebook'tan grup kurmuş ve bir sürü like almış, sosyal medyaya, kadın kollarına falan bulaşmış. Yani bir network'ü var. Bizim halkın eğitimli insanı sevmediği gerçeğini de göz önüne alırsak bu kadın aday olursa şaşmam, hitap ettiği seçmene uygun bir profil.

master ı varmış, bence küçükken.... demese, sosyal medya uzmanı..... demese cv daha iyi olurmuş

iyi derecede explorer bilmek daha fail bence, üstelik artık kimse explorer kullanıyorken, hadi biz biliyoruzda belki bi kesim iyi derece explorer a waaoow diyordur, kim bilir:KK53:

master ı varmış, bence küçükken.... demese, sosyal medya uzmanı..... demese cv daha iyi olurmuş

Valla bana master da ayak gibi geldi :) Ne master'ı yapmış, hangi tarihlerde yapmış? Lisansı ne üzerine? Kazakistan'ı kim araştıracak yazayım gitsin demiş olabilir :)

Valla bana master da ayak gibi geldi :) Ne master'ı yapmış, hangi tarihlerde yapmış? Lisansı ne üzerine? Kazakistan'ı kim araştıracak yazayım gitsin demiş olabilir :)

ahmet yesevi uzaktan, uzaktan eğitimi küçümsemek için demedim yanlış anlaşılma olmasın, ama uzaktan master programı olduğunu bilmiyordum

ahmet yesevi uzaktan, uzaktan eğitimi küçümsemek için demedim yanlış anlaşılma olmasın, ama uzaktan master programı olduğunu bilmiyordum

Yok uzaktan eğitimi küçümsemekle alakası yok, benim söylemek istediğim ne master'ı yapıyormuş bu hanım? Master lisansüstü eğitim demek, üniversiteyi bitirip yüksek öğrenime devam etmiş ama ne üzerine yapmış master'ı? Master - Üniversite Adı şeklinde bir kullanım mı olur yahu?

X