AK Parti'den 'Gaz Odası' Göndermeli Seçim Reklamı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ak Parti yeni seçim reklamını 'onlar konuşur AK Parti yapar' sloganıyla yayınladı. Reklamda kat sayı, yüksek öğretimde türban yasağı ve 'ikna odaları' göndermesi yapıldı.

Reklamda türbanlı öğrenci, 'ikna odası'na alındığını ve başını açmayı kabul etmediği için üniversitede okuyamadığını söylüyor. onedio

türban yasağının kalkması güzel bişey tabii ama bu çoktan olup bitmiş bişey değil mi, şimdiki seçimlerde yine gündeme getirilmesi saçma geldi. Ayrıca reklamı başarısız buldum, kız önce ağlamaklı bi ses tonuyla konuşurken aniden haber spikeri canlılığında konuşmaya başlıyor :/

akepenın reklamları , insanlara etkisi gercekten kanıksanamaz cok ıyı ve ıddıalılar.
ıcraatlerınden tek taktır ettıgım türban olayıdır benımde. ama dedıgın gbı kac zaman once yapılan bıseyı tekrar gundeme getırıryorlarsa onlarda baska saglam kozu olmadıgını bıldıklerınden mıdır aceebaa :cool:

20 yıllık mevzuyu getirip yeni bir şey gibi sunmaya çalışmaları, yaratacak mağduriyet kalmadığındandır. Şu an başörtüsü ve imam hatip zorluk olmaktan çıktığı gibi siyasi yükselme aracı haline geldi.

Ayrıca gaz odası ve ikna odasını birbirine benzetmek de en hafif tabirle ayıp yani.

reklamdaki kızın adının rabia olması falan... bu da bi çeşit subniminal... Onur belgesiyel mezun olmuş olması gibi detaylar.... reklamda bi kabataş yaratmışlar resmen, ve evet bu reklamdan etkilenecek milyonlar var

gaz odasıymış.
Azıcık beyin yahu. Geçen hafta almanyadaydım ve büyük bir hata yapıp toplama kampını ziyaret ettim. Gördüklerimi ömrümün sonuna kadar herhalde unutamayacağım. Biri şunlara gaz odası ne demek anlatsın. Ayrıca hitler az bile yapmış diyenler de aynı kesim değil miydi?

Iktidar secmeninin yumusak karnini biliyor ve buna gore haraket ediyor.Zaten yapilan arastirmalarda bu imanli,yolu kul hakki olan kardeslerimizin inanclarinin bu sorunlarinin cozulmesiyle nihai hedefe yaklasildigini gosteriyor.Arastirma da bu.

Son araştırmanın sonucu:"Türkiye'nin %67'si son 2 yılda yolsuzluk arttı ama bu oy tercihimi etkilemiyor diyor"!

Hayirli isler.

Ak Parti yeni seçim reklamını 'onlar konuşur AK Parti yapar' sloganıyla yayınladı. Reklamda kat sayı, yüksek öğretimde türban yasağı ve 'ikna odaları' göndermesi yapıldı.

Eki Görüntüle 1510299

Reklamda türbanlı öğrenci, 'ikna odası'na alındığını ve başını açmayı kabul etmediği için üniversitede okuyamadığını söylüyor. onedio

hala aynı şeyler yıllar geçti hala aynı duygu sömürüsü.ama ben buna sebep olan insanlardan,düşüncelerden nefret ediyorum! geçmişte uygulanan türban yasağı ile bu partiye öyle bir koz verdiler ki 100 yıl geçse de vah benim türbanlı bacım psikolojisiyle oy toplamaya devam edecekler.

Eh, burada da insanlarin biraz ustune gittin miydi hemen "basortusu icin oy verdim, biz neler cektik, hala da destekliyorum" demiyorlar mi? E onlar da demek ki herkesten bunu duyuyorlar bizler gibi.. Dogru ata oynuyorlar.. Ulkede basortusu serbest edildiginden beri hersey serbest.. Yolsuzluk, zorbalik, kul hakki yemek, halkin hakkini kanunsuz olarak gaspetmek, ben yaptim oldu demek... Ormanlari rant icin imara acmak, memleketin tasini topragini satmak, imarsiz kanunsuz kacak yapilari keyfi olarak insa etmek, hukukun ustunlugunu hukumsuz hale getirmek ve eskiya bir devlet kurmak.. Yillarin teror orgutunu adam yerine koymak, terorist baslari ile el sikismak, agitlarla aglasmak, halki Turk, Kurt, Alevi, Sunni diye kutuplar ayirmak, herkesi birbiri ile kavgali hale getirmek... Hersey serbest artik.. Basortusu, basortusu diye bagir, oyu kap.. Milletin yumusak karnini kullaniyorlar. Iste bu yuzden adlari da din taciri degil mi zaten?
10982387_940915025926933_7259459127008304265_n.jpg

Basortusu takmak bu amcalarin da hakki!:KK53:

"Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar." Giordano Bruno.

İyi de başörtüsü meselesini çözen akp değil Kılıçdaroğlu'dur yoksa akp çözmek istese 2002'den 2010'a kadar beklermiydi? Kılıçdardoğlu CHP başkanı olduğu zaman bu konuda akp'ye sürekli gel çözelim demedimi? şimdi sanki tek kendileri yapmış gibi bu hava neden?

ikinci konu üniversitelerde başörtüsü meselesi bir sürü ayrımcılığı da getirdi birçok okulda akpli hocalar yerleşti ve türbanlılara fazladan notlar veriliyor. öss kpss gibi sınavlarda normal giyimli kızlar tokalarına kadar aranırken türbanlılar aranmıyor kaç kere gördüm. bakın haberleri bile var.

http://www.sendika.org/2014/03/ygsde-turban-icine-gizlenmis-bluetoothla-kopya/

diğer bir konu ülkenin bunca sorunu varken tutup bu konuyu reklam yapmak tamamen acizlik geliyor bana. yıl olmuş 2015 90ların meselelerinin gündem yapma çabası komik. CHP asgari ücret diyor emekli diyor akp türban diyor hey gidi heeeey.. türban halkın karnını doyuracak sanki?
türban taktı diye para verilenler inanır tabii o ayrı. :)

Iktidar secmeninin yumusak karnini biliyor ve buna gore haraket ediyor.Zaten yapilan arastirmalarda bu imanli,yolu kul hakki olan kardeslerimizin inanclarinin bu sorunlarinin cozulmesiyle nihai hedefe yaklasildigini gosteriyor.Arastirma da bu.

Son araştırmanın sonucu:"Türkiye'nin %67'si son 2 yılda yolsuzluk arttı ama bu oy tercihimi etkilemiyor diyor"!

Hayirli isler.

ben dindar, akp ye oy veren bi vatandaş olsam, düşünürüm 1,5 yıl kul hakkıyla alakalı cuma hutbesi neden verilmedi diye, İslamiyetin temel taşlarından değil midir kul hakkı?

X