AK Partili vekil: Çobanla Başbakan'ın farkı yok

Gunnur2010

Hei!
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.113
5.038
AK Partili vekil: Çobanla Başbakan'ın farkı yok...

Ak Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Konya’nın Ereğli İlçesi’nde düzenlenen “Sürü Yönetimi Elemanı Benim’ projesi kapsamında açılan “Sürü Yönetimi’’ eğitim programlarına katıldı. Zorlu, programda yaptığı konuşmasında, “Ekmek kazanma noktasında, sarf ettiğimiz emeğin kutsallığı bakımından bir başbakanla çobanın arasında bir fark yoktur. Sonuç itibariyle, her biri toplumun bir ihtiyacını karşılıyor. Meseleye bu noktadan bakmamız lazım. Her birinin yokluğu toplumda bir faciaya yol açar. Unutmayın ki aslında yöneticilik istidadı itibariyle bir çobanla başbakan arasında çok bir fark yoktur. Çünkü her biri yönetiyor. Biri sürü yönetiyor, diğeri halkı yönetiyor” dedi.

http://mwebtv.hurriyet.com.tr/haber...anla-basbakanin-farki-yok_106112?hid=28131736

Şunu biz söyleseydik vay efendim Akepeli Seçmene hakaret ediyoruz diye Linç ederlerdi. Eee bakalım bu adamcaza nedecekler. Belki yine milletvekili olur, hatta bakan, falan filan....:KK53:

Laf arasinda millete de koyun demis.. E der o, ne de olsa AKPli, istedigini yapar, istedigini soyler.. AKPli olamayan biri dese kiyamet kopar..:KK45:

Laf arasinda millete de koyun demis.. E der o, ne de olsa AKPli, istedigini yapar, istedigini soyler.. AKPli olamayan biri dese kiyamet kopar..:KK45:
Zaman zaman bunlara bisey oluyor, itirafda bulunuyorlar. Mesela Rte nin "cocuklarimin bogazindan helal lokma gecmedi" itirafi gibi. Hos bu millet onuda alkislamisti ya neyse...:KK69:

X