Akay Hast. Tolga Ecemiş'e gidenler buraya lütfen

esssraaa

minik kurabiyenin annesi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
2.434
4
Arkadaşlar,değişik konu başlıklarında Tolga beye giden birçok anne ve anne adayıyla karşılaştım,bir başlıkta toplanma zamanı gelmiş galiba a.s.

doğum yapan annişler ve anniş adayları tecrübelerimizi paylaşalım :CüvCüv:

tanışalım,kaynaşalım olumunekankayizsmile
 
Günaydın bende 23+4 haftalık ikiz kızlarıma gebeyim yaklaşık 4 aydır tolga beye gidiyorum çok memnunum...Doğumuda tolga beye karar verdik ...Bu kararımızda en son muayene miz etkili oldu..Geçen hafta ayrıntılı ultrason için tolga beyin muayenehanesine gittik..Bebeklerimi gördüm çok güzellerdi..herşeyleri normalmiş..Tolga beye hastane fiyatlarının çok yüksek olduğundan bahsettim,oda ocak ayında 2 gece paket fiyatını 2.000,00 tl den 1,750,00 tlye,1 gecelik yatışta 1,500,00 tlye düşürdüklerini söyledi..Biz onun anlaşmalı olduğu başka hastanelerde doğumu yapsak nasıl olur dedik..Oda Mesa, Hrs VE Güven var dedi.Fakat bize en uygun fiyat olanın Akay olduğunu söyledi.Diğerleri çok tuzlu dedi.1 ay sonra tekrar muayene için çağırdı eşim muayenhaneyemi gelicez dedi Tolga beyde neden buraya fazla para veresiniz dedi.Hastaneye gelirsiniz dedi...Eşim erken doğum olayını sorduğunda da allah korusun öyle bir durumda sizi asla özel hastane tavsiye etmem doğum evine yönlendiririm dedi..Eşimle benim çok kafama yattı..
 
merhaba ömrüm,bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
ikizlere hamile olmak daha da heyecan verici olmalı:nazar:
ayrıntılı ultrason için sabırsızlanıyorum ben de ama 3 hafta sonra yapılacak..

akayda fiyatlar her soruşumda değişiyor,umarım bu son değişim olur -tatlicadiarzu-

ama diğer hastanelere oranla gayet uygun fiyatlar..
tabi en önemlisi doktor konusunda içimizin rahat olması..benim de önceleri kafama yatmamıştı akay ama düşününce mantıklı geldi..
biz ilk günden beri çok sevdik tolga beyi..doktor konusunda için rahatsa,akay da gayet iyi bi hastane,odalara falan baktıysan gayet iyi..zaten en fazla iki gece kalacaksın ve tek derdin bebeklerin olacak,5yıldız konforu sunsalar bile önemsemeyeceksinhihoyyyt

4boyutluda bebişlerin kime benzediğine dair fikir edinebildin mi,görüntü nasıldı?ben kızım için çatlıyorum meraktan:)
bir de ne kadar ödediniz ayrıntılı ultrason için?
 
Merhaba esra ikiz bebek beklemek evet çok heyecanlı çok merak ediyorum bebeklerimi... 4 boyutlu ultrason dehşet bişey bebekler çok net göründü biri eşime biri bana benziyordu.Tolga bey bebeklerin yüzleri çok güzl dedi....Bir kızımın fiziği aynı ben...Diğeri aynı baba daha doğrusu biz öyle benzettik..
Tolga beyin muayenehanesi çok güzel ilgide çok güzeldi..Muayene ücretide 150,00 tl verdik. Birde cd verdi tolga bey..sen ne zaman gireceksin 4 boyutluya...

Ya sonuçta yatacağımız 2 gece artı ameliyatı tolga bey yaptıktan sonra hastane farketmiyor benimiçin önemli olan bu..ve bu fiyatlar çok uygun..2 gece 1,750,00 çok iyi bir fiyatt..
 
ay ne güzel,bi taşla iki kuş sizinkisi :nazar: hem de biri sana biri eşine benzerse tam büyük ikramiye :dance:
biz de şubatın ilk haftası gidicez 4boyutluya..19 ocakta da rutin kontrolumuz var..

bu gidişimde doğum çantası için liste veriyorlarsa onu alayım diyorum çünkü bazı hastaneler bezinden kıyafetine herşeyi veriyor,boşuna hastane çıkışı için bi sürü takım almayayım :)) gerçi kızıma bir çöp bile almadım daha:)) 6.ayda başlarım diye düşünüyorum..
sen alışverişe başladın mı? bi de ankarada bebek alışverişi önerileri diye başlık mı açsak acaba :))
 
Ah canım sorma biz meleklerimizi 5 yıl sonunda bulduk..Mikroenjeksiyonla oldu bebeklerim..şbiz azda olsa alıyoruz şimdilik bayağı bişey oldu.ay sonu beşikler ve gardrop gelicek...Akay hastanesi hastane çıkışı veriyormuki??valla bebek mağazaları çok pahalı şimdilik eşimin abisine işyeri ykm hediye çeki verimişti bayağı bişeylerini ordan aldık birazını benim annemler aldı..ben daha bişey almadım...çok fazla bişey almakta istemiyorum hediye falanda geliyo çünkü...bide çabuk büyüyorlar...
 
ömrüm ne kadar az vermişsin 4 boyutlu için. benim sağlık güvencem olmasına rağmen medicana hastanesine 350 tl verdim.ve cd de vermediler...keşke ben de tolga beyi daha önce duysaydım. bebişimin birde cd dsi olmuş olurdu.
 
5 yıl beklenen melekler için dilediğin gibi alışveriş hakkındır canım,tadını çıkar :)) ama sana kesinlikle katılıyorum,bebek mağazaları çok pahalı,gördüklerime inanamadım :)) hem yediği helal,giydiği haram derler bebekler için:) çok çabuk büyüyorlar,ben de alışverişte abartmama sözü verdim kendime..annemle kızkardeşim abartmaya başladılar,bana gerek kalmadı zaten :))

ulusta bebek mağazalarının olduğu bi han varmış,tüm markalarda en az %20 fark ediyormuş fiyatlar.. oraya gidip bakayım diyorum..siz bebek odasını nerden aldınız? hem kullanışlı hem uygun fiyatlı bi takım için sitelere bakmak şart galiba..

akayda uygulama nasıl bilmiyorum ama birçok hastane tulum,bez vs veriyor,haftaya salı öğrenince haber veririm..
 
ömrüm ne kadar az vermişsin 4 boyutlu için. benim sağlık güvencem olmasına rağmen medicana hastanesine 350 tl verdim.ve cd de vermediler...keşke ben de tolga beyi daha önce duysaydım. bebişimin birde cd dsi olmuş olurdu.

350 tl biraz fazla değil mi? sağlık güvencen olmasa ne kadar alacaklarmış merak ettim.. bu arada 4boyutlu için bunu alan doğum için ne alır acaip merak ettim doğrusu delikafadulden
 
kızlar Tolga beyle 4 boyutlu olayını ilk görüştüğümüzde ben 150 tl alıyorum dedi..ama içinize sinmezse ünlü iki doktor adı verdi hatırlamıyorum şimdi onlara da yaptırabilirsiniz dedi ben şart değilim dedi..O doktorlar 600 civarı para alıyolarmış..Millet 4 boyutlu olayını abartmış uçmuş yaa..Bende yok dedim sizde yaptırmak istiyorum,Tolga beyde olur dedi..Bu arada muayenehanesindeki 4 boyutlu biz ilk defa Akay hastanesine gittiğimizde odasında idi ve bizi ilk 4 boyutlu ile muayene etmişti hiç unutmam nohutlarımı renkli görmüştüm daha iki aylık bile değillerdi...Ve artı ücrette almamıştı...Sadece ayrıntılı ultrason için ücret ödedik..

Esra ben kızlarıma oda takımı olarak almıyorum..Gardrop ve yatak olarak alıyorum..Gardrop ve 1 yatak baba anneden , diğer yatakta anne anneden hediyemiz canım:emir_bebek:
 
350 tl biraz fazla değil mi? sağlık güvencen olmasa ne kadar alacaklarmış merak ettim.. bu arada 4boyutlu için bunu alan doğum için ne alır acaip merak ettim doğrusu delikafadulden

canım doğum ücreti 5500 ama sürekli hastalarına 4500tl. tabi bu prof parası...
 
tamam canım,salı günü yazarım mutlaka.. aklına takılan başka birşey olursa yaz,gitmişken sorayım:)
 
kızlar akay kalabalık oluyor mu? önümüzdeki hafta oraya bi muayeneye gideyim diyorum ama henüz randevu almadım? aynı güne ayarlayabilir miyim acaba?
 
canım doğum ücreti 5500 ama sürekli hastalarına 4500tl. tabi bu prof parası...

canım,tercihine saygı duyuyorum ama doğum için büyük rakamlar bunlar..
diğer özel hastanelerle hayli fark var arada,o farkla bebeklerimiz için başka şeyler yapılabilir diye düşünüyorum :1rolleyes:
 
kızlar akay kalabalık oluyor mu? önümüzdeki hafta oraya bi muayeneye gideyim diyorum ama henüz randevu almadım? aynı güne ayarlayabilir miyim acaba?

hayli yoğun oluyor,en az 10-15 gün önceden randevu alman lazım,arada iptal eden falan denk gelebilir ama arayıp konuşman lazım..
yalnız bu kadar yoğunluğa rağmen randevu saatinde muayeneye giriyorsun,en fazla 10dk beklersin..
 
esraa bende pazartesi şeker yüklemesi için gideceğim.

esila gerçekten 4500 tl doğum için çok yüksek bir miktar...Sonuçta kadın doğum uzmanlarının doğum şekilleri hep aynı ya normal doğum yada sezeryan bu kadar parayı prof diye oraya dökmek pek akıllıca gelmiyor bana ...Gerçi sen bilirsin tabiki onun hesabını yapmak bana düşmezz.

ılk doktorum benimde Gazide bir proftu 20 günde bir 160 tl bayılınca çok geldi..Sonra tolga beyi buldum iyikide buldum çünkü mikroenjeksiyon olduğu için maddi açıdan da çok yıpranmıştık...Ben profösörden çok Tolga beyden memnun kaldım açıkçası kağıdı kalemi alıp soracaklarımı önceden yazıyorum..Gittiğimde dde te tek soruyorum..oda sağolsun yanıtlıyor..

esila muayene için şimdiden ara bi konuş derim esranın dediği dibi çok kalabalık oluyor..
 
ptesi gitmeyi düşünüyordum ama sanırım geç kaldım:KK43:(
kızlar zaten bana da medicana pahalı geldiği için başka hastane arıyorum..dediğiniz gibi yöntem aynı. o kadar para bayılmaya değimez diye düşünüyorum ben de....
 
esila, tolga beyin asistanı banu hanım var,santralden onu bağlatıp bi sorsan hani mesai bitimi bi görüşme ayarlar belki.. tavsiye üzerine mutlaka tanışmak istediğini söylersin,randevu için çok sıra olduğunu,zaman kaybetmek istemediğini,gittiğin hastaneyi falan söylersin..
ayarlarsa banu hanım ayarlar,yarın sabah bi dene bence.. c.tesi öğlene kadar muayene var çünkü..
en azından şansını denemiş olursun yerimseniben
 
Merhabalar bugün sabah hastanedeydim şeker yüklemesi ve kan tahlilleri yapıldı..şeker yüklemesinden sonra 1 saat beklemem gerekiyor.Ben beklerken yeni doğum yapmışbir kadın ve bebeği yanıma oturdu. Bebeğinin ne kadarlık olduğunu sorduğumda daha 5 günlük dedi...Doktorunuz kimdi dedim Tolga bey dedi..BEnde bulmıuşum kaçırırmıyım..Hemen sordum Doğum nasıldı diye oda bu benim 2. sezeryanım erken doğum tehkilem vardı Tolga bey sayesinde 37.haftamda doğum yaptım dedi..Tolga beyden çok memnunum dedi.Hiç merak etmeyin çok memnun kalacaksınız dedi...ıçime su serpildi benimde ...

Bende o heyecanla ilaç yazdırmayı unuttum Doktora..
 
X