- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedavinize bsladiniz mi sonuc ne oldu merak ediyorum.Arkadaslar merak edilenlere cevap,olumsuz olanlara moral,tecrubeli olanlardan öneri, bekleyenlere destek olalim...Pozitif olanlarin İNSALLAH AMİNmutluluğunu paylasalim...
Stresli bir surec yardimlasalim istedim Antalya tip fakultesi tup bebek merkezi yolculari buyursunlar![]()
cnm biz tup bebegr subatta baslayacgz 3.testide yaptrdik daha onu teslim etmedim bikac evrak kaldi subatta goturucem onlarida uroloji muayenemzi olduk testislerde ultrasonda birsy cikmadi kanda guzel sperm sayimiz cok dusuk onun icin takviye kullancz subata kadr sizde durum nedir ?tedavinize bsladiniz mi sonuc ne oldu merak ediyorum.
Ben esasinda tup bebek tedavisinden ziyade yapptigim dusuklerin sebebini arastirmak icin gidiyorum universiteye. ama tup bebek merkezini gordum acaba dedim nasil memnun kalan var midir. Cok da kalabalik degildi sanki sakin gibiydi soyle kapisindan baktim da :)cnm biz tup bebegr subatta baslayacgz 3.testide yaptrdik daha onu teslim etmedim bikac evrak kaldi subatta goturucem onlarida uroloji muayenemzi olduk testislerde ultrasonda birsy cikmadi kanda guzel sperm sayimiz cok dusuk onun icin takviye kullancz subata kadr sizde durum nedir ?
cnm haftanın belli gunleri cok kalabalik kan sirasi test sonucu bekleyenler oluyor onun haricinde bikac kez gttm sakindi sakin bi zmana denk gelse iyi ama test sonuclari belligunler aliniyorsa herkez ogun orada oluyor olabilir bi gorevli beyefendi var sorulanlara cvpliyor ilgileniyor enerjisi iyi onun haricnde ben safak hocaya muayene olmstm docent ozel muayene de ozman tup bebek demisti bana sali persb tup merkezndeym gelmek istedgn zman gel demsti iyi bir doktor ama laboratuvar kosullari bilemiyorm memnun olanda var olmayanda ben doktor odakli baktm safak hoca var diye o nedenle pek arastrmadm deneyecegz bakalimBen esasinda tup bebek tedavisinden ziyade yapptigim dusuklerin sebebini arastirmak icin gidiyorum universiteye. ama tup bebek merkezini gordum acaba dedim nasil memnun kalan var midir. Cok da kalabalik degildi sanki sakin gibiydi soyle kapisindan baktim da :)
memnun musun sen doktorlar laboratuar nasilmis? ben yaptirirsam antalya ivf diye dusunuyorum kemal bey varmis cok olumlu yorumlar duydum hakkinda
Anladim canimbaslarsam ozman bilgi verebilirim bu konularda onun oncesinde tecrubesi ve bilgisi olanlar icin actm konuyu ama katilan yok yada burada uyelikleri olmayanlar vardir mutlaka konu devami acısından bilenler gidenler yazarsa iyi olur bir ben varim![]()