akıl akıldan üstündür ev meselesi

geldimgidiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
34
3
34
mrb arkadaşlar,
benim için çok önemli olan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var zira çok kararsızım. biz ev almayı düşünüyoruz fakat şuan yaşadığımız şehre yerleşmeyi pek düşünmüyoruz. tayinimiz 1 yıl sonrada çıkabilir 5 yıl sonrada belli değil henüz. şuan 500 lira kira ödememiz var. düğün takılarım duruyor fakat altın düştüğü için şuan bozdurmak istemiyoruz. elimizde onbin gibi de birikmişimiz var. sizce onbinin üzerine biraz kredi çekip ortalama bir ev alıp tayinimiz çıkana kadar burada mı yaşayıp sonra üzerine altınları koyup yeni bir ev mi alsak yoksa para biriktirmeye devam edip 5 yıl sonra yerleşeceğimiz evi mi alsak. çok kararsız kaldık. ayrıca seneye çocuk düşünüyoruz rabbim nasip ederse bir yıl izne ayrılıcam ama çok sıkışırsak altınlardan krediyi ödeyebiliriz. fikirleriniz çok önemli şimdiden sağolun.
 
Son düzenleme:
Bence ev alın boşa neden beş sene kira vericeksiniz ki evinizin baya borcnu ödersiniz beş senede.Olmadı daha sonra o evi satar tayininizin çıktığı yerden ev alırsınız.


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Faizler bu kadar yüksekken ev almak akıl karı değil,emlak piyasası en durgun zamanını yaşıyor,bence bekleyin ,uygun zamanı kollayın ,benimde 50 bin naktim vardı bekledim faizler 0.75 clvarına düşünce aldım ,şu anda 1.25 lerin üstünde diye biliyorum.
 
X