Akil danismak istiyorum

Mystery439

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
22
6
28
Bir konuda sizlere akil danismak istedim..
19 Yasindayim bi erkek arkadasim oldu ve bu konuyu anneme anlattim. Acikcasi cok sey paylastigimizi beni destekledigini sevdigini dusunuyordum erkek arkadasimin. fakat Annemse sadece bana "Annecim seni gercekten sevdigini hissetmiyorum. Annelik ic gudusu iste.. " dedi.
Bana mantikli gelmedi cunku ne gordu ne konustular... Ama annem dediyse bi bildigi vardir diye dusunmek istiyorum. Sizin fikriniz var mi bu konu hakkinda?
NE YAPMALIYIM??

Son düzenleme:
19 Yasindayim bi erkek arkadasim oldu ve bu konuyu anneme anlattim. Acikcasi cok sey paylastigimizi beni destekledigini sevdigini dusunuyordum erkek arkadasimin. fakat Annemse sadece bana "Annecim seni gercekten sevdigini hissetmiyorum. Annelik ic gudusu iste.. " dedi.
Bana mantikli gelmedi cunku ne gordu ne konustular... Ama annem dediyse bi bildigi vardir diye dusunmek istiyorum. Sizin fikriniz var mi bu konu hakkinda?
NE YAPMALIYIM??
Bugüne kadar annem ne hissettiyse çıktı. Anne oldum kızım hakkında ne hissetsem çıkıyor. Bence anneler süper kahraman özel güçlermz var :) eşim çok şaşırıyor zaten. Annenizin hissine gore hayatınızı şekillendirmeyin ama aklınızın da bi köşesinde hep dursun ona göre tedbirli ol

illa ki birşeyler anlatmışsınızdır onunla ilgili...ona istinaden söylemiş olabilir.

anneler ne dese cıkıyor canım ya
hıc yanılmıyolar hıssedıyorlar bence ınann

NE YAPMALIYIM??
Annelerin hissine güvenin. Hiç şaşmaz.

Reşit bir bayan olmuşsun annenin dediğine göre hareket et diyemem ama annelerin dediği çoğu zaman çıkıyor bende bi anneyim annenin dedikleri aklının köşesinde hep yer alsın ona göre tedbirli ol canım

NE YAPMALIYIM??
Yanılan anne bugüne kadar bende pek görmedim. Ama sadece bir hissiyata bakarak hareket etmek yanlış olur. Önemli olan bu çıkarımı hangi anlattığından yaptı ve neden seni sevmediğini düşünüyor ?

bence bi tanistirin. Hissi degise bilir? bi o zaman dedigine bakin. Yanliz anneler hic yanilmaz ... bundan eminim.

Tanımadan nasıl böyle bir şey dedi ki..
tanıştır bakalım fikri değişecek mi ..

Kesinlikle ilk görüşte aşık falan olmadıysan anneni dinle.Annem de bana aynısını demişti, hiç görmeden ve ben ona"Saçmalama anne ya,çok büyütüyorsun." dedim. Ve gerçekten birkaç ay sonra aslında bana doğru düzgün değer vermediğini öğrendim.Annemin dediği çıktı yani,ve çok üzülmüştüm.Keşke annemi dinleseydim demiştim.
O olay bana ders oldu,zaten hep annemi dinliyordum ama bu sefer bütün her şeyiyle dinleyeceğime kendi kendime söz verdim,ve dinliyorum.Hiç haksız çıktığını görmedim.

Benim annişimde ne dese çıktı be valla :KK43:((( aranızdaki olaylarıda annenize anlattıysanız böyle bi çıkarmda bulnup size söylemiş olabilir ve ne yazıkki anneler hiiiçç yanılmıyor :KK43:

X