akıl istiyorum

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
Kızlar şimdi bana ne derseniz kabulüm gerçekten ben ne istediğimi bilmiyorum üni.bitti 3 yıl kendimi yedim iş diye ne dualar ettim kendi paramı kazanıyım kimsenn eline bakmayayım diye tamam işe başladım bi şirkette çalışıyorum öğrenme aşamasındayım ama o kadar zor geliyoki keşke başlamasaydım diyorum maaşımda iyi ama bugün kovsalar sevine sevine gidicem istanbuldayım 8 5 çalışıyorum cumartesi de iş var ve o da zor geliyoki sanki o delicesine iş isteyen ben değildim noldu böyle ailem herkes o kadar sevindiki işe girdiğime bense çok mutlu olcam zannederken niye böyleyim off off

Kızlar şimdi bana ne derseniz kabulüm gerçekten ben ne istediğimi bilmiyorum üni.bitti 3 yıl kendimi yedim iş diye ne dualar ettim kendi paramı kazanıyım kimsenn eline bakmayayım diye tamam işe başladım bi şirkette çalışıyorum öğrenme aşamasındayım ama o kadar zor geliyoki keşke başlamasaydım diyorum maaşımda iyi ama bugün kovsalar sevine sevine gidicem istanbuldayım 8 5 çalışıyorum cumartesi de iş var ve o da zor geliyoki sanki o delicesine iş isteyen ben değildim noldu böyle ailem herkes o kadar sevindiki işe girdiğime bense çok mutlu olcam zannederken niye böyleyim off off
İşe başlama sendromu galiba canım benimmm :)) bende hep yorucu işlerde çalıştım, dedim ki ah şöyle bir oturarak iş olsa devlet dairesi olsa şimdi devlet dairesindeyim 8-5 çalışıyorum hafta sonu evdeyim, resmi ve dini izinler de tatil ama gel gelelim sıkılıyorum hareket olsun istiyorum eve giderken can atıyorum diğer işime göre kendimi yorgun hissediyorum :)) yalnız değilsin :)

zamanla alışır benimsersin bu durumu.

şanslısın ki iyi bir iş bulmuşsun o kadar işsiz insan var ki

Çünkü artık ömür boyu çalışacağının idrakına vardın :KK70::KK70::KK70:(okurken ne güzelmiş. Şimdi bir sene okula git deseler koşa koşa giderim diyorum ben )
aramıza hoşgeldin :KK54:

İşe başlama sendromu galiba canım benimmm :)) bende hep yorucu işlerde çalıştım, dedim ki ah şöyle bir oturarak iş olsa devlet dairesi olsa şimdi devlet dairesindeyim 8-5 çalışıyorum hafta sonu evdeyim, resmi ve dini izinler de tatil ama gel gelelim sıkılıyorum hareket olsun istiyorum eve giderken can atıyorum diğer işime göre kendimi yorgun hissediyorum :)) yalnız değilsin :)
Ya inş öyledir ve geçicidir ben cumartesi de çalışıyorum bu canımı sıkıyo işte olmasa daha mutlu olurdum gibi

Geçer geçer. Şu an düzenin tamamen değiştiği için böyle düşünüyorsun. Alışacaksın. 8-5 güzel bir çalışma saati. İş çıkışlarında istediğini yapabilirsin.

cumartesıde calısmadıgın bı ısın olsa farklı bırsey ıstersın emın ol
elındekının kıymetını bılemıyor ınsan

İlk işe başladığında öyle olur canım sonraki aylar bir seversin işini 1 seneden sonra başa dönersin nereden girdim işe diye tecrübeyle sabit 5 yıllık bir çalışan olarak ben :cool::KK59: her sabah bugün işe hiç gidesim yok diye söylene söylene giyiniyorum kendimi yola düşmüş buluyorum. sonra izin günlerimde evde duvarlar üstüme üstüme geliyor işimi özledim diye :KK53:

canım ilk zamanlarda olur böyle zamanla alısırsın sakın cıkma işten sadece zamana ihtiyacın var emin ol gececek

İlk işim benim de çok ağırdı öğrenme aşamasında. Sonra 2009 krizi çıktığında beni işten çıkardılar bekarım diye. 2 ay evde oturdum iş ararken, çok sıkıntı bastı. İkinci işyerimde işi bildiğim için çok rahat ettim. işi öğren gerisi kolay :)

Doğru nankörüm ben
estağfırullah ben oyle bısey demek ıstemedım ,
ınsanlar hıcbızaman ellerındekının kıymetını bılmez ne yoksa hep onu bahane ederek kendıne hayatı zından eder sankı o ıstedıklerı sey olunca hersey duzelecekmıs gıbı ama bı bakarsın yenı beklentıler cıkar ortaya anlatmak ıstedgım sey buydu

İlk işim benim de çok ağırdı öğrenme aşamasında. Sonra 2009 krizi çıktığında beni işten çıkardılar bekarım diye. 2 ay evde oturdum iş ararken, çok sıkıntı bastı. İkinci işyerimde işi bildiğim için çok rahat ettim. işi öğren gerisi kolay :)
Dimi biraz acemilikten de böyle oldugunu düşünüyorum aslında

estağfırullah ben oyle bısey demek ıstemedım ,
ınsanlar hıcbızaman ellerındekının kıymetını bılmez ne yoksa hep onu bahane ederek kendıne hayatı zından eder sankı o ıstedıklerı sey olunca hersey duzelecekmıs gıbı ama bı bakarsın yenı beklentıler cıkar ortaya anlatmak ıstedgım sey buydu
Doğru söylüyosunuz elimdekinin kıymetini bilip şükretmem gerektiği yerde böyle eften püften şeylere takıldığım için kızıyorum kendime sadece

:emir_bebek:Kırk takla atıyorum işe gireyim diye bulamıyorum:) her işin vardır kendine göre bir zorluğu herhalde ama zamanla alışırsın gibi geliyor :)

Cumartesi pazar tatil yapmak için 6 ay iş aradım buldumda 5 senedir burda calısıyorum yine memnun değilim bu seferde maası az geliyor . Maası yğkseltseler yine bi bahane bukurum eminim her sabah soylene soylene geliyorum ne bırakmayı gözüm yiyo ne devam etmeyi. Boyle sürünğp gidiyorjm.

X