• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin beynime hükmedemiyorum

karlarperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
438
1
96
Diğer
Akşam eşimin ailseine gittik.işten çıkışta direk oraya gittiğimiz için yeme hazırdı direk yemeğe oturduk.kayınvalidem (sözlerini yazıyorum şimdi)tabi kendi annemlerde oradalarda:

Kaynanam:sizi çagıran oldumu
ben:çagrılmakmı lazım babamın evi
kaynanam:bazı sözlerin beni kızdıyor
ben :hangi sözlerim
kayınpeder:boşverin yemeginizi yiyin

çok canım sıkıldı ben gülerek şaka yaparak konuşuyordum o sön sözü olan bazı sözlerin kızdırıyoru ciddi söyledi kendi annemlerin yanında..kafama takıldı sinirlerim bozuldu gece uyuyamadım.şeytan diyor şuna ilk karşılaşmada cat.kadının işlerine koşamıyoruzya o yüzden bozuluyor zaten.kızlar ne yapayım ya konuşayımmı boşmu vereyim.işlerine zaten koşmam koşamam çalışıyorum.kendi benden sağlam.eşim boşver cahil insan diyor ama birinin buna dur demesi lazım.anlaşılan benim kaynana benden rahatsız.o rahatsız olabilir ama oğlu değil.

canim adi ustunde : kaynana
bence bosver buyukluk sende kalsin hic bir laf söyleme o sana sinir oldukca sen guleryuz göster, asla tersleme.. kendisi hem yasli hem de kaynana

eger ne bileyim ikiniz yanliz kaldiginiz da ve merak icin de kalacak sor, benim neyim sizi kizdiriyor diye, yanlis anlasil ma da olabilir

Arkadaşım bu eşinin de dediği gibi çalışan gelinlere ısınamayan bir kayınvalide sendromu takıp canını sıkmaya değmez. Ben öğretmenim sadece özel ders veriyorum yanı anlayacağın günde 2saat evden dışarı da oluyorum kalan vaktimde evdeyim müsaitim. ve ben kayınvalideme 500metre uzaklıkta oturuyorum penceremden apartmanı görülüyor.Çok ta severim kendisini bir annem gibidir herşeyimi paylaştığım. Ama buna rağmen daha 2,5 yıldır hadi bana yardıma gel bile demedi ve haftada 1yada 2 yemeğe alır.güleryüzlüdür. bana da 5-6 yda bir ben davet edince gelirler. daha hiç sofra kurmasına yardım etmedim. Ha o istemedi ama ben yarım saat erken orada isem ben duramam yardım ederim. O da oturmaz anlayacağın bu iş kadının karakterinde bitiyor.

Sıkma canını...

Arkadaşım bu eşinin de dediği gibi çalışan gelinlere ısınamayan bir kayınvalide sendromu takıp canını sıkmaya değmez. Ben öğretmenim sadece özel ders veriyorum yanı anlayacağın günde 2saat evden dışarı da oluyorum kalan vaktimde evdeyim müsaitim. ve ben kayınvalideme 500metre uzaklıkta oturuyorum penceremden apartmanı görülüyor.Çok ta severim kendisini bir annem gibidir herşeyimi paylaştığım. Ama buna rağmen daha 2,5 yıldır hadi bana yardıma gel bile demedi ve haftada 1yada 2 yemeğe alır.güleryüzlüdür. bana da 5-6 yda bir ben davet edince gelirler. daha hiç sofra kurmasına yardım etmedim. Ha o istemedi ama ben yarım saat erken orada isem ben duramam yardım ederim. O da oturmaz anlayacağın bu iş kadının karakterinde bitiyor.

Sıkma canını...

sende yardıma falan git kadına canımmmmmmm, demesimi lazım madem bu kadar memnunsun kadıncağızdan,
sen haftada iki kere yemeğe gidiyosun, ama kadıncağızı 6 ayda bi çağırıyosun,
kaynanaları pek sevmememe rağmen seninkini sevdim.
sende kadına hakettiği değeri ver bence.mutlu olur garibim.

çalışıyorum bir pazarım var.kendi evimemi bakayım kocamama kendimemi.siz seçin artık.ben ne istiyor bu kadın ya?canımımı alacak ölü gibi geliyorum zaten.eşime vakit ayıramıyorum yemin ederim.

Veriyorum canım hem oda bunun farkında. Yemeğe çağırmak veya gitmek değil mesele...

Gönlümüzü karşılıklı açabileceğimiz bir anne ve kız gibiyiz. Bu paylaşımı yakalamak müthiş bir şey. Buda ister gelin ol ister kayınvalide insanlıkta ve karakterde biten bir durum. Evet ben yemeğe pek çağırmıyor olabilirim ama o bunları takacak bir insan değil. Kendi arkadaş toplantıları falan var ve o da vaktini boş geçirmiyor. Ve her zaman gençler başbaşa kalmalı politikasını izliyor. :))

peki bi süre gitmesen kayınvaldene? sorarlarsa nerelerdesiniz gelmiyorsunuz diye sende, davet eden olmadı dersin bu söze kırıldığını anlamış olur

Akşam eşimin ailseine gittik.işten çıkışta direk oraya gittiğimiz için yeme hazırdı direk yemeğe oturduk.kayınvalidem (sözlerini yazıyorum şimdi)tabi kendi annemlerde oradalarda:

Kaynanam:sizi çagıran oldumu
ben:çagrılmakmı lazım babamın evi
kaynanam:bazı sözlerin beni kızdıyor
ben :hangi sözlerim
kayınpeder:boşverin yemeginizi yiyin

çok canım sıkıldı ben gülerek şaka yaparak konuşuyordum o sön sözü olan bazı sözlerin kızdırıyoru ciddi söyledi kendi annemlerin yanında..kafama takıldı sinirlerim bozuldu gece uyuyamadım.şeytan diyor şuna ilk karşılaşmada cat.kadının işlerine koşamıyoruzya o yüzden bozuluyor zaten.kızlar ne yapayım ya konuşayımmı boşmu vereyim.işlerine zaten koşmam koşamam çalışıyorum.kendi benden sağlam.eşim boşver cahil insan diyor ama birinin buna dur demesi lazım.anlaşılan benim kaynana benden rahatsız.o rahatsız olabilir ama oğlu değil.

Allah Allah ..durup durduk yerde neden tepkili konuşmuş ki acaba kayınvalideniz..
acaba gün içinde birşeye sinirlendi de yakınına söylenerek naz mı yapmak istedi..
hani deriz ya, sinirini benden çıkardı..
uzak olduğumuz kimseye yapamayız bunu.. yakınımıza da nazımızdan yapıyoruzdur..

istediği gibi tersleyemediği için kızıyordur boşver sen gene söyldiklerine şaka yollu cevap ver iyi valla o sizi azarlasın çocuk gibi sen bişi söyleme ne demek sizi kim çağrıdı hem de annenlerin yanında ne kadar ayıp laf orda kızıp kırılması gereken sensin asıl

hiç konuşmana da gerek yok bence tipik kaynana tavrı

Allah Allah ..durup durduk yerde neden tepkili konuşmuş ki acaba kayınvalideniz..
acaba gün içinde birşeye sinirlendi de yakınına söylenerek naz mı yapmak istedi..
hani deriz ya, sinirini benden çıkardı..
uzak olduğumuz kimseye yapamayız bunu.. yakınımıza da nazımızdan yapıyoruzdur..

sanmam beni çok fazla değil sevmiyor zaten.gelinler onlara göre hizmetcidir.bende bu düşünce olmadığı için onlara göre değilim sevilmiyorum.

istediği gibi tersleyemediği için kızıyordur boşver sen gene söyldiklerine şaka yollu cevap ver iyi valla o sizi azarlasın çocuk gibi sen bişi söyleme ne demek sizi kim çağrıdı hem de annenlerin yanında ne kadar ayıp laf orda kızıp kırılması gereken sensin asıl

hiç konuşmana da gerek yok bence tipik kaynana tavrı

doğru söylüyosun konuşursam şayet kendini kale aldıgımı sanacak.ama kafaya takılıyor işte.

çalışıyorum bir pazarım var.kendi evimemi bakayım kocamama kendimemi.siz seçin artık.ben ne istiyor bu kadın ya?canımımı alacak ölü gibi geliyorum zaten.eşime vakit ayıramıyorum yemin ederim.

kaynanalık yapıyor heralde

sizde ona gelinlik yapın olsun btsin :lepi: şaka tabi ki kaydirigubbakcemile3

eşinin dediğini dinle cahillik de ,yoksa huzurun bozulur.. boşvermeye çalış .zor olsa da :bbo:

Canım bence uygun bir ortamda (şöyle neşeli sohbet edeceğini düşündüğün) ''annecim benim hangi sözlerim tavrım seni rahatsız ediyor'' şeklinde bir soru sorsan nasıl olur?? Yani bence bu şekilde sana tavır alırsa aranızdaki sorun büyüyebilir..Bence çözmelisin..
ıllaki seninde vardır rahatsızlık duyduğun konular..Anlayışla karşılayacağına inanıyorsan mutlaka konuş..Eğer dediğm dedik bir bayansa birşey diyemem..Öbür türlü sende düşünüp üzülüyorsun bak gece meselaaaaa:1closedeyes:

Back
X