akıl verinnnnn

berirem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
1.931
740
arkadaşlar eltımın gelını eltıme benım onun dedıkodusunu yaptığımı anlatmış....ben bun olayı eşimden duydum...ıkısı bir aradayken konuyu acsammı ..ne desem sızce...bu eltımın gelınının ılk vukuatı degıl...ama kocasıyla kavga çıkarıyor bızlerı bahane edıp. sıkışınca baba evıne gıdıyor.. ne yapayım ben şimdi...

Eşin nereden biliyor ki, ne alaka eşine söylenmiş ki bu durum, kimin derdi varsa sana söylesin.

Peki gerçekten konusuyor musunuz?
mesele o zaten konuşmadım...bunu hep bir aradayken söylemeyi düşünüyorum ama eltımın gelını başlayacak gene ağlamaya ve ortalık karışacak....AMA bu kız süsmüyor ortalığı karıştırıyor sonrada kavga çıkarıyor:KK43:

mesele o zaten konuşmadım...bunu hep bir aradayken söylemeyi düşünüyorum ama eltımın gelını başlayacak gene ağlamaya ve ortalık karışacak....AMA bu kız süsmüyor ortalığı karıştırıyor sonrada kavga çıkarıyor:KK43:

Agladigi zaman bi tane patlatin suratina da bari agladigina degsin. Edepsiz. Kesinlikle herkesin ortasinda soyleyin de görsün gününü. Hatta seni rezil deyin. Bu arada gelin kac yasinda?

eltinizin dedikodusunu gelinine yapmayın.
böylece sizi işin içine çekemez.

düzeltme: çok pardon siz konuşmamışsınız zaten. eltinize durumu izah edin, geliniyle de bir daha aynı ortama girmeyin.

Son düzenleme:
Hiç üşenmeden uğraşcaksan sen bilirsin tabi de ben olsam duymazdan gelirim . Bu tarz muhabbetlerin sonu gelmez.

Sen onu dedin o bunu dedi, şunu şundan duydum, bunu buna diyecem........

arkadaşlar eltımın gelını eltıme benım onun dedıkodusunu yaptığımı anlatmış....ben bun olayı eşimden duydum...ıkısı bir aradayken konuyu acsammı ..ne desem sızce...bu eltımın gelınının ılk vukuatı degıl...ama kocasıyla kavga çıkarıyor bızlerı bahane edıp. sıkışınca baba evıne gıdıyor.. ne yapayım ben şimdi...
Eşlerinizle bir araya geldiğiniz de yüzleşin, neyin, kimin ne olduğu çıksın ortaya :KK66:

Agladigi zaman bi tane patlatin suratina da bari agladigina degsin. Edepsiz. Kesinlikle herkesin ortasinda soyleyin de görsün gününü. Hatta seni rezil deyin. Bu arada gelin kac yasinda?
25 yasında gelin ..ama 15 yaşında bir ergen galıba

insan ialesini secemıyor malesef..allahım bana yardım et..kavgasız gürültüsüz...

X