kızlar benım derdım gene eşimin ailesi ile...cok sıkboğaz ediyorlar evlerine oturmaya cagırıyorlar işimiz çıkıyor gidemiyoruz arıyorlar hemen neden gelmiyorsunuz gelin anneniz üzülüyor gibi vicdan yaptırıyolrar hep.. ve en önemli sorunda eşimin ailesi eşime çok düşkün hep yanlarnda ıstıyorlar sonuçta biz bir aileyiz yeni evliyiz zaten eşim çyoğun çalışıyor izinnli günlerinde beraber vakit geçirmek istiyoruz ...kayınvalidem deseniz eşim yanımda ayırlır ayrılmaz laf sokmalara baslıyor cevap veremiyorum ezik gibi duruyorum karsısında ( eşime şimdiden basladı baskıya( abisi bizim semte tasınıyor evlenip )hemen artık gider gelirsiniz birbirnze hep diyo ..kayınvalideme karsı çok soğuk biriyim çünkü bazı şeyler yasandı ve ben cok sogudum ondan ..içimde hep onu üzmek istediği var kendimden utanıyorum ama elmde değil o kdr öfkeliyim ki (kayınvalidemin karsısanda ezik gibi durmak istemiyorum artık :/ ne yapabilrim eşimn ailesinin bizi rahat bırakması için..açıkcası fazla içli dışlı olmak istemiyorum...
şimdiden hepinize çoook teşekkür ederim ...
şimdiden hepinize çoook teşekkür ederim ...