akıllı kadınlarr aklınıza ihtiyacım var geene ://

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
kızlar benım derdım gene eşimin ailesi ile...cok sıkboğaz ediyorlar evlerine oturmaya cagırıyorlar işimiz çıkıyor gidemiyoruz arıyorlar hemen neden gelmiyorsunuz gelin anneniz üzülüyor gibi vicdan yaptırıyolrar hep.. ve en önemli sorunda eşimin ailesi eşime çok düşkün hep yanlarnda ıstıyorlar sonuçta biz bir aileyiz yeni evliyiz zaten eşim çyoğun çalışıyor izinnli günlerinde beraber vakit geçirmek istiyoruz ...kayınvalidem deseniz eşim yanımda ayırlır ayrılmaz laf sokmalara baslıyor cevap veremiyorum ezik gibi duruyorum karsısında :KK43:( eşime şimdiden basladı baskıya( abisi bizim semte tasınıyor evlenip )hemen artık gider gelirsiniz birbirnze hep diyo ..kayınvalideme karsı çok soğuk biriyim çünkü bazı şeyler yasandı ve ben cok sogudum ondan ..içimde hep onu üzmek istediği var kendimden utanıyorum ama elmde değil o kdr öfkeliyim ki :KK43:(kayınvalidemin karsısanda ezik gibi durmak istemiyorum artık :/ ne yapabilrim eşimn ailesinin bizi rahat bırakması için..açıkcası fazla içli dışlı olmak istemiyorum...
şimdiden hepinize çoook teşekkür ederim ...

yapacağın tek şey gitmeyeceksin bir bahane bulucaksın eşine bunu izah ediceksin böylelikle mesafeyi koyucaksın

hiç umursamayacaksın yokmuş gibi davranacaksın. onunla yalnız kalmamaya çalışacaksın. cevap versen terbiyesiz saygısız olursun. senin benzer modelden bende de var. ben böyle davrandıkça daha da çıldırıyor.

güzel bir dille izah edin siz onlara kötü davranmayın "düşmanlarınıza iyilik yaparak onları çıldırtabilirsiniz"

yanliz kalma sende kocan nereye sen oraya. oraya gittiginizde sizi bir odada irakip diger odada baska isle mi ugrasiyor o zaman gitme ne zorunlulugun var

artık olan olmuş bu saatten sonra kayınvalideni değiştirmen imkansız malesef...

Geri cevap verme yoksa kötü olursun.
Benim eşimin ailesi de böyle ama ben gitmek istemiyorum diyorum mesela eşime o da tamam diyor telefonla ısrar ısrar gelin diye. Belli süre sonra tamam diyorlar. Eskisine nazaran daha az ısrarcılar. Gelmeyeceğiz deyince biter.
Çok fazla gidip gelmeyin ve kv gerekmedikçe yalnız kalma.

X