Akılsız başın cezasi

maviumuttur-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
210
40
28
Merhabalar caresiz kaldim ne yapacagimi şaşırdım.
Benim 4 senelik ilişkim vardi sonra beni birakti. Bende civi civiyi soker dedim gittim baska biriyle tanıştım konuştum o turkiyenin bir ucunda ben bir ucundayim ciddi düşünmedim sadece aklımı oyalamak istedim iyide geldi cikmaya basladik onemsemedim pek ama bu çocuk benimle çok ciddi düşünmeye başladı annesine anlatmış izmirde yaşıyor kendisi iki kez 20 saat yol cekip buraya geldi sürekli arkadaslaryla barlarda publarda taklirdi bütün arkadaslariyla iliskisini kesti benim için evden bile çıkmıyor top sakalini hergün duzelten adam simdi bildiğiniz imam sakali bırakmış usengeclikten bu 5 ayda 10 kilo aldi tamamen kendini bana bagladi ve dış dunyaya kapatti. Ben bu işin bu kadar ciddi olacağını tahmin edemedim. Evet suçluyum bastan yapmamaluydim ama çok kötüydm acimi böyle hafifletme yolu buldum.. Bugün ayrılmak istediğimi soyledim az önce. Yikildi resmen agladi bana bağırdı beni kandirdin falan diye bisey de diyemiyorum ama onunla olamayiz bunu göremiyor ailelerimoz yetisme tarzlarimiz herseyimiz cok farkli ve sevmiyorum onu. 5 ay aklin nerdeydi diyeceksiniz her seferinde denedim ama olmadi. Simdide ağlıyor kiyamiyorum sizce ne yapmaliyim. Eski sevgilimi unuttum ama arada aklimi kurcaliyor karsilasiyorz bana gonderme yapıyor twitterdan falan bendr bakıyorum ne yazmis diye kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum.. Vazmi gecmeliyim ayrilmalimiyim. tam da sinav zamani benim yüzümden hayatı kararmasin sinavdan sonraya mi birakayim. Uzun oldu kusura bakmayin. Simdiden teşekkür ederim

Bunu erkekler yapınca sayıp sövüyoruz. Şimdi sana ne yazsam bilemiyorum.
Ayrılmışsın,yanlış olan bir ilişkiyi bitirmişsin.Yara bandı olarak da başka bir insanın günahını almışsın,belki de ömür boyunca vicdanın sızlayacak, üstelik çözümü yok. Bari şimdi dürüst ol. Ayrılmanız,devam etmenizden daha hayırlı. Kimse "Ağlıyor,kıyamıyorum" diye terkedilmeme cezasını haketmez, hele seven biri.

Yazık ..
Çok yanlış bır hareket resmen çocuğun gururuyla oynamışınız. Ve belkide onu bıraktınığınızda kötü bir duruma gelıcek ömür boyu vicdan azabı çekiceksin.
Allah yardımcısı olsun o gencın ve sana akıl versın.

Ben bu kadar ilerleyecegini tahmin bile etmedim. Gerçekten o kadar pişmanım ki. Birileriyle konuş tanış iyi gelir dediler cevremdekiler bende ona yazdım . Çok büyük vicdan azabı çekiyorum.. bana baglanacagini falan düşünmedim ki ben.. simdi sınavimiza iki hafta var mahvolcak sınavdan sonrami yapsam diye bu yüzden sordum üniversite sinavi ve onemli bizim için. Koskoca adam hickira hickira ağlıyor telefondave ben napicagimi sasirdim sürdürsem daha kötü biraksam bi dert öf

Diger arkadasta söylemis agladıgı icin ayrılmamak en büyük ceza.5 ay olmus size cok cabuk baglanması bir yandan onun hatası.Sevmeden cıkmakta sizin hatanız.Tabi kimse diyemez ona neden baglandın diye sevmistir ask bu.Ama yol yakınken yol uzak dahi olsa sevmediginiz kisiden ayrılın.Bunun sonu olmaz cünkü.Emin olun unutacaktır.Ayrılın.Bende sevmedigim her kisiden ayrılmasını bildim.Pisman degilim.Cünkü bunu yapmak zorundasınız yoksa nereye kadar?

Diger arkadasta söylemis agladıgı icin ayrılmamak en büyük ceza.5 ay olmus size cok cabuk baglanması bir yandan onun hatası.Sevmeden cıkmakta sizin hatanız.Tabi kimse diyemez ona neden baglandın diye sevmistir ask bu.Ama yol yakınken yol uzak dahi olsa sevmediginiz kisiden ayrılın.Bunun sonu olmaz cünkü.Emin olun unutacaktır.Ayrılın.Bende sevmedigim her kisiden ayrılmasını bildim.Pisman degilim.Cünkü bunu yapmak zorundasınız yoksa nereye kadar?

Peki ayrilirsam sınavı kötü gecerse ben ömür boyu vicdan azabi çekerim.. Bilmiyorum hataliyim zaten böyle bisey yapmamam gerekirdi ama acımdan önümü göremiyordum..

Nasil hala boyle insanlar var cidden anlamiyorum. Saka gibisin.. Ayrilik acisini baskasiyla unutmaya calismak kadar sacma bir sey gormedim..
Çocuğa yazik olmus..
Biraz o vardi birazda bak ben baskasini buldum gibi yapmak istemiştim eski sevgilime çünkü canimi cok yakmsti bilemezdim böyle olcagini bilsem hic cikmazdim bu yola

Ben bu kadar ilerleyecegini tahmin bile etmedim. Gerçekten o kadar pişmanım ki. Birileriyle konuş tanış iyi gelir dediler cevremdekiler bende ona yazdım . Çok büyük vicdan azabı çekiyorum.. bana baglanacagini falan düşünmedim ki ben.. simdi sınavimiza iki hafta var mahvolcak sınavdan sonrami yapsam diye bu yüzden sordum üniversite sinavi ve onemli bizim için. Koskoca adam hickira hickira ağlıyor telefondave ben napicagimi sasirdim sürdürsem daha kötü biraksam bi dert öf
İyi de zaten ayrılacağım demişsin; azıcık adamı önemsiyor olsaydın zaten 2 hafta daha idare ederdin.
Yazık valla.
Benzer bir kazığı yerseniz hayatta, hep bu yaptığınız aklınıza gelecek

Cok merhametlisin ya Gözlerim yaşardı. Çocuğu Yarabandı olarak kullanırken vicdanını Uçak modunamı almıştın şimdi sınavı var ayrılırsam kötü geçerse Vicdanım sızlar diyorsun. Bende ayrılarak ona en büyük iyiliği yaparsın hemde hemen ayrıl :KK12:

Erkekler bunu yapınca ÖKÜZ diyoruz biliyorsun değil mi :KK66:

Şaka bir yana sınav stresi saçmaladım de sınavdan sonraya bırak ayrılığı..

Çivi çiviyi söker ne yaa insan hayatından gururdan ve de onurdan bahsediyoruz.Hiç hoş bir yaklaşım olmamış hiç günahsız birine yazık etmişsiniz.O da sizden sonra diğer kızlara aynısını yapacak ve böyle böyle neden biz bu hallere geldik olayına dönecek ayrılmışsınız hayırlı olsun lakin yaşattığınızı gene yaşarsınız kuralı bu dur bu kanunun hakkınızda hayırlısı...Çocuğa birde lütfeder gibi barışsam mı demeyin iyyice batırırsınız bırakın böylece kalsın.

Peki ayrilirsam sınavı kötü gecerse ben ömür boyu vicdan azabi çekerim.. Bilmiyorum hataliyim zaten böyle bisey yapmamam gerekirdi ama acımdan önümü göremiyordum..
Vicdanın varmış yani öyle mi bari sınavdan sonra söyleseydin ki basit sınav değil sonra açıkla ben buyum keyfim için takılırım vs ne olduğunu bilirse daha çabuk soğur..

Sınavına cok az zaman kaldıysa bekleyebilirsin.Ama benimde sınavlarım oluyor bende ögrenciyim kötü günlerimde tek eksisi ders calısmamak sınavda 2 saniye aklıma gelmiyor dertlerim.Tabi kişiden kişiye değişir

Sizi hatırlıyorum bu çocukla ilgili konu açmıştınız. Ben dahil birçok kişi bırakın demişti. Ama siz kendinizi eylemeyi seçmişsiniz. Bu yaptığınız günah. Yok öyle bu kadar ciddi olacağını bilemedim falan. Sadece kendinizi düşündünüz şimdi de öyle yapıyorsunuz. Yazık

X