akıntım vaaaarrrrr acil yardım kızlar :(

edizbartu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
13
6
37
arkadaşlar meraba. ben 1,5 senelik evliyim ve 8 aydır da korunmuyoruz bebek düşünüyoruz ve henüz gebe değilim. özel hastaneye kadın doğum uzmanına gidiyorum tedaviye başladık şöyle ki akıntım çok fazla doktor dedi ki rahmin ve yumurtalıkların temiz (alt muayene yaptı) gebe kalman için sıkıntı yok ama akıntı engel oluşturuyo önce akıntını tedavi edelim dedi ve 2 adet fitil verdi araya adetim girdiği için düzenli kullanamadım bu arada adetin bittikten sonra bide simir testi yapalım dedi 2 gün önce de test için gittim yaptı ve fitilleri kullanamadığımı söyledim farklı 2 fitil daha verdi. fakat 2 gündür kullanamaya çalışıyorum gece sokuyorum fitili sabah iç çamaşırımda kremsi bir şekilde aktığını görüyorum. öncekiler de böyle bi sıkıntı olmamıştı şimdi neden böyle oldu anlamadım :KK43: etkisi oluyor mudur sizce? bu durumla karşılaşan arkadaşlarım varsa yazabilir mi?

Fitil zaten akıntıyı iltihabi mantarı sokuyo canım fitilden sonra akintin çok normal ! Ben iki aydır fitil kullanıyorum mantarım için Hic durmadan akintim var coook normal.... Sakin ol önemli birşey degil

Fitil zaten akıntıyı iltihabi mantarı sokuyo canım fitilden sonra akintin çok normal ! Ben iki aydır fitil kullanıyorum mantarım için Hic durmadan akintim var coook normal.... Sakin ol önemli birşey degil
yok fitil olayı tamam da şimdi fitili sokuyorum hem gündüz hem gece mesela gece koyup yatıyorum mümkün olduğu kadar da ileri itiyorum fakat sabah kalktığımda iç çamaşırımda ıslaklık oluyor yani fitil iç çamaşırıma akıyo kremsi bi şekilde. diyorum ki fitil akıyo ya faydası oluyor mudur yoksa boş yere mi koyuyorum aktığı için sıkıntı olur mu?

yok fitil olayı tamam da şimdi fitili sokuyorum hem gündüz hem gece mesela gece koyup yatıyorum mümkün olduğu kadar da ileri itiyorum fakat sabah kalktığımda iç çamaşırımda ıslaklık oluyor yani fitil iç çamaşırıma akıyo kremsi bi şekilde. diyorum ki fitil akıyo ya faydası oluyor mudur yoksa boş yere mi koyuyorum aktığı için sıkıntı olur mu?
Cnm ins bi faydasi oluodr doktoruna sordnmu gecms olsn allah tez zamanda kucaginda senn sevkatini bekleyen bi bebis nasp etsn :)

arkadaşlar meraba. ben 1,5 senelik evliyim ve 8 aydır da korunmuyoruz bebek düşünüyoruz ve henüz gebe değilim. özel hastaneye kadın doğum uzmanına gidiyorum tedaviye başladık şöyle ki akıntım çok fazla doktor dedi ki rahmin ve yumurtalıkların temiz (alt muayene yaptı) gebe kalman için sıkıntı yok ama akıntı engel oluşturuyo önce akıntını tedavi edelim dedi ve 2 adet fitil verdi araya adetim girdiği için düzenli kullanamadım bu arada adetin bittikten sonra bide simir testi yapalım dedi 2 gün önce de test için gittim yaptı ve fitilleri kullanamadığımı söyledim farklı 2 fitil daha verdi. fakat 2 gündür kullanamaya çalışıyorum gece sokuyorum fitili sabah iç çamaşırımda kremsi bir şekilde aktığını görüyorum. öncekiler de böyle bi sıkıntı olmamıştı şimdi neden böyle oldu anlamadım :KK43: etkisi oluyor mudur sizce? bu durumla karşılaşan arkadaşlarım varsa yazabilir mi?
normal kı bu bende de oyle oluyordu orada duracak degıl ya mutlaka akacak korma sıkıntı yok ınsallah en kısa zamanda bebeğin olurrr

Normaldir o gelen fitilin etkısıdır duzenlı kullanım sonucunda olumlu sonuc alacaksın yalnız ilaç kullanımı kestıkten sonra tekrar eskısı gibi olacaktır bende igne hap ve ilaç kullandım akıntım için ilaçlari bıraktıktan sonra tekrar basladı rahimde yara var benımde yakılması lazım gecmıs olsun

Kizlar benim de akinti problemim var:KK43:hic olmazdi adete 8 gun var ama son 3 gundur fazlasiyla akintim var afedersiniz sut gibi geliyo?mantardan cok korkuyorum ama kasinti vb bisey yok bugun adet agrim oldu asiri dercede adet oldum diye gittim lavaboya ama olmamisim?bana bi yardimci olurmusunuz?

Angels secret kullan bende tavsiye uzerine aldim herkeze soyluyorum ne akinti ne mantar ne kasinti kaliyor.yeni bir urun oldugundan zor bulunuyor helal gida sitesinde biraz pahali.aldigim kisinin istersen tlf vereyim konus harika bir urun mutlaka kullan sifa bulursun ayda14 tl
Canim benim once sorunu anlamam lazim doktor kontroluyle cunku ben bi tek yumurtlama zamaninda boyle akinti gorurum...ama tavsiyen icin sagol:KK66:

Canım Fitil vermesi normal. Ama bazen iki fitille bitmiyor. Cinsel bölgeni kuru ve temiz tutmaya devam et. Benim akıntım fazla hijyenden dolayı oldu. Her tuvaletten sonra sabun ile temizliyordum ve doktorum bunu yapmamın yanlış olduğunu söyledi. Ayrıca ozon tedavisi de iyi gelebilmekte.
Ben bir süre maydanoz suyu demleyip içtim. Akıntıyı oldukça arttırıyor ama 2 - 3 ay sonra gidiyor. Fakat hamilelik döneminde yapılmaması gerek. Düşüğe neden olabiliyormuş.

X