aklım karışık:(

Kızlık zarınızı durduk yere kontrol ettirmediğinizi varsayarak uyarmak isterim.
Zar esnek dahi olsa bir jinekolog daha önce cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığınızı anlar.

Parkoncum bugun ne desen begenesim geliyor.

bunun için önceden rapor almak çok saçma bence.eşine aldığın raporu göstersen niye rapor aldın demez mi.seninki dediğine göre durupken olmuş ama eşin demez mi niye durup dururken gittin rapor aldın.daha şüpheli bir durum olur bence.en iyisi hiç bilmiyormuş gibi yapıp eşin gerek görürse almak.
bir de şüpheci ve güvenmeyen bir erkek için esnektir raporu almak neyi değiştirirki esnekse daha önce ilişki yaşadığında da yırtılmamış demektir.bu öyle bir erkek için daha kötü.ha,jinekolog hiç ilişki yaşamamış diye de rapor veriyorsa bilemem.ama şunu da söyleyim evliliğin ilk günlerinde böyle işlerle uğraşmak o evliliğe hayır getirmez bence.

kan gelmemesinden ziyade rapor aldığını söylemen tuhaf gelir bence.
keşke kocanız olacak kişi kan gelmedi hayırdır diye sormayacak bir adam olsa, öyle bir tercih yapabilseniz, doğru birini. ama olmazsa da sonrasında bir bahaneyle hastaneye gidip ispatlarsınız, ne bileyim ilk seferde kan gelmemesi beni korkuttu, gidelim deseniz adam takılır peşinize.
daha önce rapor aldım, esneğim derseniz hoş olmaz.

sana inanmayan adam...diye devam eden cümleleri okudukça gülüyorum.yahu sanki millet bunun için ameliyat olmuyor gibi,türlü takla atmıyor gibi yazıyorsunuz.Bari kendi aramızda birbirimizi kandırmayalım.

İnsanlar inanır ya da inanmaz.
Bunun için daha şimdiden endişe etmeye gerek yok.
Ama siz bunu o kadar çok takmışsınız ki kafanıza gidip rapor bile almışsınız.
O raporu gösterdiğinizde eşiniz sormaz mı size " Niçin rapor alma gereksinimi duydun?" diye.

arkadaşım kızlık zarı yerindemi diye muayene ediyorlar ama kesinlikle zara esnekmi değilmi diye müdahale etmiyorlar diye biliyorum
düşünsenize esnek olmasa muayene yırtılır hangi doktor o riske girer diye düşünüp
salak yerine konduğu hissine kapılabilir
roporu gerdekten 1 dk öncesinde almadıysan onunda bi anlamı yok

çok büyük korkun varsa eşin olacak kişiye evlenmeden birlikte gidip rapor almayı teklif edebilirsin

Son düzenleme:
+18 bölümüne açsaydınız konuyu daha iyiydi. Orada da merak edip kızlık zarını aynada görmeye çalışan arkadaşlar vardı biara :24::24:

sana inanmayan adam...diye devam eden cümleleri okudukça gülüyorum.yahu sanki millet bunun için ameliyat olmuyor gibi,türlü takla atmıyor gibi yazıyorsunuz.Bari kendi aramızda birbirimizi kandırmayalım.

ben de bu tarz konuları gördükçe hem gülüyorum hem üzülüyorum.kadınların zavallılığına üzülüyorum.adamları evliliğe razı edebilmek için,adam lütfedip de kendisine layık görsün diye uğraştıklarına üzülüyorum.bizi kontrol altında tutabilmek için ar namus kisvesi altında dayatılan saçmalıkları kendi fikrimiz gibi benimseyip bir de bunları savunmamıza üzülüyorum...

Merhaba kızlar,
bir derdim var benim kızlık zarımı bundan 2 sene önce özel bir hastanede esnek olduğunu öğrendim.
Şimdi yakın zamanda evleneceğim biri yok ama ilerde öyle biri olursa bu durumu ona söylersem beni
anlar mı?bir de bir arkadaşım evlendiği zaman kan gelmediği için doktora götürülmüş ve esnek demiş
ama kocası inanmamış kan gelmedi diye aynı şey benim başıma da gelirse diye korkuyorum.
Ne yapmam lazım?tavsiyelerinizi bekliyorum.

senin o arkadaşın hala o herife kocammı demiş? sana kızmısın diyen adamdan uzak dur bence çünkü seven her erkek takmaz bu konuyu en azından öyle bi öküzlük yapmaz .aklı başında birini bul sen zaten ona o güveni verirsen anlaşılır . benimkide gerideydi ve doğumda kangelmiş. emin ol bi kadının ürkekliği bile anlatır böyle bişey yaşayıp yaşamadığını .sana zaten güvenmeyen bi adamla uğraşma bile millet genelevden kadın çıkartıp karısı yapıyo bunu takan biriyle ömür geçmez

Bakire olma takıntına saygılı olmaya çalışıyorum, bu takıntının çeşitli sebepleri olabilir ancak sebebi evleneceğin kişi olmamalı. Eşin olacak kişi, senin sözüne inanabilen biri olmalı velev ki bir ilişki de yaşamış olabilirsin, hayatta her şey insanlar için. Ancak sana et muamelesi yapacak biriyle evlenmek hayatta yapacağın en büyük hatadır. Kadının namusu, temizliği bakirelikle ölçülmez bunu da aklı başında her adam bilir.

eşin olan kişiye gidip kızlık zarına baktırdıgını söyleme bence... hatta bi sıkıntın olmadığı için durduk yerde kendinide germemeye çalış lütfen... evlenince herşey yolunda gider inş.herkesden kan gelecek diye bişey yok, senden gelmezse ve eşin seni kontrol için dr a götürürse neden kan gelmediğini değilde eşinin seni düşürdüğü durumu düşünmelisin bence..çok onur kırıcı...

Back
X