aklım karıştı

mavi papatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
5
0
44
öncelikle merhabalar. 3 yıllık evliliğim geçen hafta bitti. Ramazan bayramının ilk günü eşimle çok kötü kavga ettik ve ben annemde o da annesinde yaşamaya başladı. Aylardır annemdeyim bebeğimle beraber ve onun ailesinden kimse aramadı ne beni nede bebeğimi. Eşim boşanma davası açamayacağımı düşünüyordu benim. Çünkü onu çok sevdiğimi ve ayrılırsam psikolojimin bozulacağını söylüyormuş arkadaşlarına. Ama davayı açtım önümüzdeki hafta karar kesinleşecek. Dün eşim aradı sesi durgun gibiydi halimi hatırımı sordu bebeği sordu yemek yediğini falan sordu para yatırmış bana onu haber verdi ondan bir isteğim olup olmadığını sordu kendine ve bebeğime iyi bak diyerek kapattı telefonu ben bu konuşmalardan bir şey anlayamadım ailesi yüzünden bizi terk eden adam vicdan mı yaptı yoksa? Şuan ailecek mutlular mıdır ayrıca onuda çok merak ediyorum. Yardım kızlar.

Mutsuz ama ayrılığı kabullenmiş sayende.dava açman onuruna ve egosuna dokunmuş belli.diğer kavgalarınızda hep sen barışıyorsan bu sefer barışmaman ve üstüne dava açman gücüne gitmiş.

Bence hemen boşanmayı düşünmeyin... Evlilik bu. eşinizde pişman gibi bu iyiye işaret.. hem çocukta var. Hani olumsuz birşey görsem dışarıdan birinin bakışı olarak bu yorumu yapmam ama bir daha düşünün derim. Fevri davranmayın. Oturup konuşun...

Karsi taraf hicbir adim atmadigi icin eninde sonunda sen bir adim atmak zorundaydin. Ya ozur dileyip geri donecektin, her ne olduysa katlanarak olmaya devam etmesini kabul edecektin, ya da kendini ezdirmeyecegini ve guclu oldugunu gosterecektin, tabii ki her turlu sonucu goze alarak. Sen bir adim atmissin, ama geri adim atmamalisin bence. Zaten pisman olduysa gercekten, bosanma kesinlesene kadar bir seyler yapar. Yapmazsa da yeni hayatina merhaba dersin bebeginle.

Ama aylardır insan bi mücadele etmezmi? Gerçi eşim çok inattır hep benim dediğim olsun isteyen bir tip ama çocuk için mücadele edilir diye düşünüyorum umarım önümüzdekihaftaya kadar arar ama ailesinin de aramaması beni çok incitti

Bor kavga ile buralara gelinmişse yazik olmus hem size hem bebeğinize. Ama esiniz vicdan yapmis olabilir ve bence sizde onu seviyorsunuz. Biraz kavganizdan bahsedebilirmisiniz. Ve o zamandan bu zamana kadar hic gorusmedinizmi

öncelikle merhabalar. 3 yıllık evliliğim geçen hafta bitti. Ramazan bayramının ilk günü eşimle çok kötü kavga ettik ve ben annemde o da annesinde yaşamaya başladı. Aylardır annemdeyim bebeğimle beraber ve onun ailesinden kimse aramadı ne beni nede bebeğimi. Eşim boşanma davası açamayacağımı düşünüyordu benim. Çünkü onu çok sevdiğimi ve ayrılırsam psikolojimin bozulacağını söylüyormuş arkadaşlarına. Ama davayı açtım önümüzdeki hafta karar kesinleşecek. Dün eşim aradı sesi durgun gibiydi halimi hatırımı sordu bebeği sordu yemek yediğini falan sordu para yatırmış bana onu haber verdi ondan bir isteğim olup olmadığını sordu kendine ve bebeğime iyi bak diyerek kapattı telefonu ben bu konuşmalardan bir şey anlayamadım ailesi yüzünden bizi terk eden adam vicdan mı yaptı yoksa? Şuan ailecek mutlular mıdır ayrıca onuda çok merak ediyorum. Yardım kızlar.

bence şu ana kadar ne yaptıysan onu yapmaya devam et
eşin mutlu mudur, mutsuz mudur yorum yapmak zor, ama durumu kabullenmiş gibi görünüyor
yine de sizi düşünüp para yatırması falan güzel, çoğu erkek karısından boşanınca çocuğundan da boşandığını zannediyor çünkü
sakın eşine "bu ne şimdi, niye aradın" gibi olayı deşmeye çalışan girişimlerde bulunma
eğer birşey yapmak istiyorsa bırak yapsın
sadece söylediği kadarına cevap ver, yaptıklarına karşılık ver
ama kendin ne olumlu ne olumsuz bir adım atma, davayı kastetmiyorum, sorgu sual, görüşme, konuşma anlamında söylüyorum

Ailesini falan bosver önemli olan onun seninle ilgilenmesi. Ailesi arasa hersey duzelmeyecek ya ne takiyorsun. Zaten onlarin yuzunden diyorsunuz. Onlarin ekmegine yag surulmus iste.

Önümüzdeki hafta dava sonucuyla evliliği bitecek bir adamın pişmanlığı değil bu bence. Sizi üzmek istemem ama ramazandan bu yana pişman olmak için yeterince zamanı varmış ve hatta sizi caydırmak için de.. sonuçta biten şey basit bi ilişki değil evlilik ve ortada bir de çocuk var.. belki sizin onun pişman olduğunu sanıp bir adım
atmamızı planlayarak öyle konuşmuş olabilir. Ben aldanmamanızı tavsiye ederim.. evliliğin bitmesi çok üzücü. Hatta belki de dişe dokunur bir mevzu bile olmayabilir bitiş sebebi ama bu noktaya geldiyseniz ondan somut bir pişmanlık sözü duymadığınız müddetçe böyle hislere kapılıp aklınızı bulandırmayınız..

O zamandan bu zamana kadar görüştük ailesi boşanmadan yana oldukları için eşim de bunu bana söylediği için incindim bu süre zarfında cok az görüştük çünkü eşim cok inattır beni ailesine götürmeye kalktı bende gitmedim benim ailem hiçe sayıldı bir yerde bir de beni istemediklerini bildiğim halde yüzsüzlük yapmadım ama çocuk olunca gerçekten çok zor bir durum

O zamandan bu zamana kadar görüştük ailesi boşanmadan yana oldukları için eşim de bunu bana söylediği için incindim bu süre zarfında cok az görüştük çünkü eşim cok inattır beni ailesine götürmeye kalktı bende gitmedim benim ailem hiçe sayıldı bir yerde bir de beni istemediklerini bildiğim halde yüzsüzlük yapmadım ama çocuk olunca gerçekten çok zor bir durum

Inatlaşmanız güzel olmamış. Ailesi istemezse istemesin. En başta olsanız ailesi istemiyorsa evlenmeyin sakın derdim ama evlenmişsiniz sonuçta. onları daha az önemsemeye çalışsaydınız keşke..

Aylardır çocuğu aramayan sormadılar boşanırken çocuk kıymetli oldu ama velayeti ben aldım sonuçta gerçekten çok Üzgün ve kırgınım ailesine evliliğim boyunca da hep doldurdular çok etki altında kalan biri bir gün kafası vurur bir yerlere ama iş işten geçmiş olur

Sende bosanmamak icin yer ariyosun , sadece blof yapmissin ..

Ama ramazandan bu yana , mucadele etmeyen adam simdi mucadele etse ne olur ?

Yesinler onun vicdanını. Boşan ve asla arkana bakma..

O güne kadar aramayıp davayı açtıktan sonra aradıysa ve arkadaşlarına ayrılamaz dediyse senin onu aramanı beklemiştir. ya da gerçekten kızmıştır. sen davayı açınca da merak etmiştir. kavganın nedeni aileymiş de nasıl bi konuydu ve sen gerçekten boşanmak istiyor musun? böyle sorular sorduğuna göre gerçekten istemiyorsun.

Ozamandanbberi aramayan adam şimdi arayınca vijdanamı geldi oluyor yok öyle değil işte.eyvah eşim beni bırakabılecek kadar gucluymus bensizde yapabılırmiş diye paçaları tutuştu.yoksa seni merak eymesede evladını merak edip daha oncelerden arar görmek isterdi
Guçlu kal bacım ailesiyle ne hali varsa gorsun.

X