yapmayın Allah aşkınıza ya konu sahibi bir panikle yazmış cevap verenler de rahatlatmak yerine "sorunun çözümü için" diey yaklaşmış
böyle bir yaklaşım olamaz yaa ortada sorun mu var ki konu sahibinin gereksiz yersiz olan ama bu gereksizliği ancak evlendikten sonra anlayabileceği bir korkusu var.
konu sahibi rahat olsun korkulacak merak edecek hatta nacizane fikrim doktora gidecek bir durum yok
yaşayın ve görün, rahat olun , bu durumu merak etmeyin bence ve en önemlisi kendinizi asla başkalarıyla kıyaslamayın , internet yazılarıyla kendinizde takıntı oluşturmayın, asla başkalarının yaşadığı şeylerin sizin de başınıza geleceğine kendinizi inandırmayın
siz de ilişkiniz de kendinize
tabikide yaşayıp görücez.fakat insan bazı fikirlerine düşüncelerine hakim olamıyor..kendi hislerimize müdahale edebilseydik takıntılı yada kuşku duyduğumuz duygu ve hislerimiz olmazdı diye düşünüyorum...ama burdaki inasanlrın fikirlerine öenm vermeseydm yazmadmmm..kimseyede oturup anlatmam :)
merak etme canım her evlenme arefesinde olan insanın aklına geliyor böyle şeyler sen çok takmışsın kendinden eminsen esneklik olayını takma eğer eşin şüphelenirse gidersin dr.a o utansın yaptığından senin utanacak çekinecek bişi olmadığına göre bunlarla zehir etme en güzel günlerini mutlu olman dileğiyle...
bu konuyla alakalı bir hikaye paylaşmak istiyorum sizinle ...okulda bir hocamız paylaşmıştı daha önce görev yaptıgı bölgede olmuş
Bir düğün olmuş memleketin birinde gerdek gecesi adam eşini kız olmadıgını anlamıs ve kızı kaptıgı gibi babasının önüne atmış kıza meydan dayağı atmışlar kızın ağzını bıçak açmamış hiç birşey söylememiş neyse doktora götürmeye karar vermişler doktor kızı muayene etmiş ve hymenın normal olması gerek yerden biraz daha içeride ve elastik yapıda oldugunu fark etmiş ve raporunu ona göre yazmış neyse sonucu öğrenmiş aileler sonrasında kız intihar etmiş gururuna yedirememiş olanları
hadi yaaaaa nasıl insanmış bunlarr yazık oldu kıza yaa allh rahmet etsn inşlhh
sen kızlık zarını nasıl görebildinde esnek olduğuna karar verdin anlamadım pek :) sen kendini biliyorsan korkmana hiç gerek yok ..ilk gecem benim kanamam olmadı tamam kabul kendimi kötü hissetim ama eşime dedim hemen doktora gidebiliriz benim korkum yok dedim,eşim sağolsun anlayışlıdır ve bilgilidir ,böyle şeylerin olabileceğini ve bana güvendiğini söyledi..bir dahada konusu olmadı..
bence ne dr a git ne de endişelen o özel anı böyle şeyler düşünerek mahvetme nişanlınla paylaş(bu konuya önem veriyor anlaşılan)esnek yapıda olabileceğini böyle durum olursa herhangi bi endişenin olmadığını rahatlıkla dr a gidebileceğini herhangi bi şüphe duymamasını söyle ...bu konuda aslına bakarsan çiftlerin bakış açıları ve güvenleri önemli benim kanamam ilk gün olmadı kendimi biraz sıktım tam anlamıyla birleşemedik ikinci gün oldu ama hiç bi sıkıntı olmadı ne dr ne tartışma sen rahat ol herşeyi nişanlınla paylaş artık:)sevgiler
daha öncesinden konuştum ..ben seni onun için sevmiyorum milletle bu tarz konuşmaya girme vee sen böle şeyleri duyma dedi ve kızdı:)sonra tekrardan açmak istemdmm admı durduk yere kıllandırmayım dieee
gerçekten dışardan nasıl görebildin kızlık zarını,bu kadar kolay görülüyor mu:26:
sen kendini bildikten sonra niye sorun ediyorsun.aynısı arkadaşımın başına gelmiş.zarı esnekmiş.eşine ben kendimi biliyorum dr gidelim demiş.eşi hayır demesine rağmen dr gitmiş.kafasında şüphe kalmasın eşimin demişti
evet kendin bakıp görebilirsin zaten çok içerde değil ki
evet kendin bakıp görebilirsin zaten çok içerde değil ki
Benim ilk ilişkiden sonra kanama olmadı
Ertesi gün azıcık bir kan geldi o sırada tuvaletteydim düşün yani o tür düşünen bir insan olsa yanlış anlar
dışardan bakıp görülüyorsa o zaman millet bisiklete bindim kızlığım bozuldu,jimnastik yaptım kızlığım bozuldu dediklerinde haklılar,ne diyeyim
dışardan bakıp görülüyorsa o zaman millet bisiklete bindim kızlığım bozuldu,jimnastik yaptım kızlığım bozuldu dediklerinde haklılar,ne diyeyim
kendin bakınca göremessin sen bakınca görebiliyormusun? Jinekoloğa görunmesi lazım
dedm ya internetden baktım araştırdım yaaa..işte jimsantik yapmalarda.bazı sporlarda bu durum olabiliyomuşşş iştee çok şükr böle bii spor dallryla ilgm olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?