• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklımın durduğu yerdeyim.

sinirlari zolamakmi ohoooo onlari coktan gectim artik sinirda tanimiyor,ama bugün bir arkadasimla bir cözüm bulduk okizi ariycak ve okiz hakkinda bazi seyleri anlatacak ve bunu benim kizimin ona anlattigini söylicek bakalim belki ozaman aralari acilir insallahhhhhh öyle ümid ediyorum...

umarim ise yarar canim gelismelerden haberdar et.artik duamda senin kizin icinde dua ediyorum.bu gunleri bi atlatsam bi sadaka dagitacam :çok üzgünüm:

bende yasadım bunu... annem ahlaken kotu bı arkadasımla benı kesınlıkle gorustumek ıstemıyodu yasaklamstı... ma ben gizli gizl yıne gorusuodum.. bunu ngellemek cok zor.. o u anda kendının bır bıey oldugunu arkaadslarını secebılecegının ımajını vermeye calısıyor... üstune gıtmeyın benc kesınlıkle ters tepıyo bu durum gorusmelerıne ıın verın ama bazı sartlar koyun meselaarkadasıyla sızın evınızde gorusunler sıde bsında olusunuz.. ozman kontrol edebılırsınız... yanlıslaını yuzune vurmayın ve bır muddet... arkadası gıttıkten sonr guzel bırsohbet ortamı ayarlayın ve arkadasının davranıslarını o gunku yasananları konusun sohbet edın amasakın onu arkadasını sorgulamayın.gerkıyosa akadasıylada yakıon davranın ve davranıslarnın yanlıs oldugunu anlatın..

sinirlari zolamakmi ohoooo onlari coktan gectim artik sinirda tanimiyor,ama bugün bir arkadasimla bir cözüm bulduk okizi ariycak ve okiz hakkinda bazi seyleri anlatacak ve bunu benim kizimin ona anlattigini söylicek bakalim belki ozaman aralari acilir insallahhhhhh öyle ümid ediyorum...

Ablacım cok yanlıs yapmıssıız ınsallah dogru sonuc verır ama bunu sizin planladıgınız rtaa cıkrsa ınanın kızınızı kaybedebılırsınız.. affetmeyebılır arkadasının kesınlıkle dogru oldugunaınanıyo o ne yaprsaız yapın bunu degıstıremsınız ... umarım sızın yaptıgınız ortaya cıkmaz

peki bu kız ve kızınız mutlaka yüzleşeceek.benim hakkımda böyle demişsin diye kızınıza soracak. bence tehlikeli bir plan .her şey ortaya çıkarsa kızınızla aranız daha kötü olacak.
umarım her şey yolunda gider

sen hayır dedikce o arkadas daha tatlı gelir kızına. bizde gecdik bu dönemlerden.
keşke en basında o arkadasını eve felan davet edip kızınla arkadas gibi paylaşıp ufak ufak asılayarak gösterseydin hatalarını. sen hayır dedikce o arkadas tatlı gelmeye devam edecek ona

Back
X