Aklınızda Tuttuğunuz Herhangi Bir Nesneyi 26 Soruda Biliyor!!!

CaRMiN

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
600
15
40
www.dingobeta.com


Aklınızdan bir nesne tutyorsunuz ve size sorular sorarak tuttuğunuz nesneyi bulmaya çalışıyor.. Ben matara tuttum bulamadı, gömlek tuttum buldu :KK70:
e-mailinizi ve şifrenizi yazmanızda bir sakınca yok!!!
hadi bakalım kolay gelsin..:içelim:
 
Msn ve sifremizi yazmamizda nasil sakinca yok , bunun gibi basit bir oyun icin neden msn ve sifremiz gerekiyor anlamadim dogrusu .:kızgın:

şifreden kasıt msn şifren değil lentecim.. oraya üye olmuş sayılıyosun.. kendine farklı bi şifre oluşturabilirsin bu site için.. ben öyle yaptım... Senden msn şifreni istemiyo ki!!!
 
benim tuttuğumuda bulamadı amaaaa ben hile yaptım kandırdım bilgisayarı yani, iyice sapıttı garibim soruları sorarken
 
25 de buldu ama sallayıp bulduğuna eminim. çünkü bazı cevapları çooook saçma vermiştim :Roflol:
 
rende tuttum 25.soruda bildi ama cok mantikli cevaplar verdim kandirmaca yok..tesekkürler paylasim icin hos bisey
 
Kizlar benimkini bilemedi :p
Elbise askisi tutmustum... En sonunda bir sürü secenek cikti hangisi diye.. Kendim söyledim yani:p Ama süper bisey yani..
 
Henüz denemedim ama...Oooo 26 soru sorduktan sonra ben de bilirim diyesim geliyo..:Roflol: Hakkaten çok bence 26 soru..Neyse ben de bi bakiimyerimseniben
 
şifre mife diodu yapmadım :dilcikar:
yinede teşkürleeeeeeeeeeeeer a.s.
korkçak bişey yok,at bi şifre işte..yerimseniben

Ben şimdi denedim benim kelimem buz du.ilk 8 sorusu gayet mantıklıydı kesin buldu dedim.Mesela oda sıcaklığında sıvı mıdır, değişir mi gibi şeyler sorunca tamam buldu dedim.Ama 25.soruda bana cacık mı diye sorunca koptum valla.:Roflol::Roflol:30.soruda ise gazoz mu dedi.iddia ediyorum ben bulurdum yaani:Roflol::Roflol:
 
valla biz cok eglendik ailecek.ben komidin tuttum 20 de buldu.oglum pencere tuttu 30 da buldu.kizim oyuncak bebek tuttu 25 te buldu.helal olsun vallahi.bildi hepsini yavvv.
 
X