Akm benim ya.. Ben ne aptalm grmyorum hla

Pek Muhterem Kadin

Yeniden Başlamalı =)
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
4.629
4.564
ben hep beni pek sevmediğini düşünürüm sevgilimin.. çünkü yapısı gereği mesafelidir çok belli etmez duygularını.. çok soğuk gibi durur ama öyle değildir aslında.. sevgisini sürekli dile getirmeyi sevmez içinde yaşatır.. sevgi dilde değil verilen değerdedir der ama ben isterim ki her dakka ilgilensin üstüme titresin =)) dün onlardaydım ablası çağirmişti akşam 7 de işten çıkıp geldi beni görünce nasıl sevindi =)) neyse üzerini değiştirdi geldi yanıma sen beni hiç özlememişsin hiç ilgilenmiosun benimle falan diye naz yapma seromonisine başladım tabi ben çünkü çok dile getirmez öyle özledım falan diye.. bak dedi üzerimdeki tişörte.. kokla dedi.. kokladım ne kokuo dedim ? sen kokuosun askım yaa en son buluştuğumuzda giydiğim tişört bu bi haftadir bunu giyiyorum işten gelir gelmez koklayıp duruyorum nasıl özlemem ben seni yaa annemlere bu tişörtü yıkamayın sakın dedim her gün bunu giyip giyip kokluyorum dedi... sen beni çok mu seviosun dedim tabi askım gör artık aç gözlerini senin sevdiğinden çok daha fazla seviyorum hem de dile getirmio olabilirim belli edemiyo olabilrim ama gör artık dedi ayyyyy çoook mutluyum yaaa kurban olurum ben ona.. bi daha beni sevmiosun sen diye triplere girmicem walla söz:dance:
 


On41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
4.257
11
35
bizde her buluştuğumuzda birbirimize bi kaç gün giydiğimiz t-shirtlrimizi veririrz :kedi: geceleri onla uyuruz..aşkımın kokusu burnumda olunca daha bi güzel uyuyorum.. canım Allah mutluluğunuu daim etsin.:nazar: fazla naz aşık usandırır,gerçekten öyle
 

Pek Muhterem Kadin

Yeniden Başlamalı =)
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
4.629
4.564
saolun kızlar allah sizi de çok çok çok mutlu etsin aşklarınızlaaaa.s.
 


dove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
3.312
4
çok hoş ya : ) çok seviyor bence sizi..
sevgilim de her buluşmamızda ellerimi tutardı terletene kadar. meğer ben gittikten sonra ellerinde kalan kokum için yapıyormuş.. :dance:
 

Pek Muhterem Kadin

Yeniden Başlamalı =)
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
4.629
4.564
ne güzel .. niye bizim böyle sevgilimiz yok ki zaten sevgilmiiz yokfisfisfis

olur bigün mutlaka canım benim biz de bazen geç buluyoruz senin de elbet karşına çıkar geç olsun güç olmasın..:1hug:
 


Pek Muhterem Kadin

Yeniden Başlamalı =)
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
4.629
4.564
Süper yaa Nerde bize denk gelmez böyleleri:kızgın: hepsi odun valla:eek:klava: Mutluluklar cnm

canım walla ben de 9 aydır beraberim ben de odun diyodum şaşırttı beni walla... arada bi gösteriyo bunlar yaa cimriler cimri anam... senınkı de gösterir bigün içindeki romantik adamı merak etme... kaydirigubbakcemile5
 


Pek Muhterem Kadin

Yeniden Başlamalı =)
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
4.629
4.564
al benden de o kadar ... umarım bi gün bizede böylesi gelir..mutluluklar canım Allah nazardan saklısın sizi:nazar:opuyorumnanaktan

saol bitanem seni de allah çok mutlu etsin hepimiz hak ediyoruz çünkü.. genelde hepsi odun merak etme arada böle şaşirtiyolar keşke bizler gibi duygusal olsalar ama nerdeeeee
 


Pek Muhterem Kadin

Yeniden Başlamalı =)
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
4.629
4.564
ah be Burcum, benimki die bişe yok artık BİTTİsenağlama

üzülme cnm benimmm önüne bak daha yolun başındayız gerçektens sevgini hak eden çok düzgün insanlar çıkacaktır karsına üzülme hiç:1hug: