Sivilceli Ciltler aknetrent ve azelderm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
Arkadaslar benim yuzumde cok sivilce cikmaz ama ciktimi cok agrili derin cikar ve iz birakr ne yaptiysam care olmadi en sonunda gunde 20 mg aknetrente basladm bugun 4. Gunum doktorum ayni zamanda azelderm verdi leke icin bu ikiliyi kullanan varmi aranizda birde dudaklarim icin blisteks med plus aldm biraz yakiyor gibi blisteksn renkli olanini kullansam tedavi surecmde fayda edermi aknetrent kullananlar tavsiyeleriniz nelerdir simdiden cok sagolun

meraba canım, ben bu kış bu ikisini kullandım, en az 4 ay ama ne kullanırken ne kullandıktan sonra hiçbir işe yaramadı, boşuna kullanma derim, yaz geldiğinde güneş deniz iyi geldi sivilce çıkması azaldı, ancak kıştan kalma çukurluklar kırmızı kırmızı izler kaldı, gerçekten çok sinir bozucu, makyajlada kapanmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum, ayrıca tek tük sivilceler çıkmaya devam ediyor :KK43:(

meraba canım, ben bu kış bu ikisini kullandım, en az 4 ay ama ne kullanırken ne kullandıktan sonra hiçbir işe yaramadı, boşuna kullanma derim, yaz geldiğinde güneş deniz iyi geldi sivilce çıkması azaldı, ancak kıştan kalma çukurluklar kırmızı kırmızı izler kaldı, gerçekten çok sinir bozucu, makyajlada kapanmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum, ayrıca tek tük sivilceler çıkmaya devam ediyor :KK43:(
Canim uzuldum yaaa ama bu kis derken kac ay kullandn gunes kremi kullandn mi azelderm kremi doktor leke icin verdi ve cocok az surmemi istedi yanls biseyler yapmis olabilirmisiin

Aknetrent sabır isteyen bir tedavidir.Öyle dozu tamamlamadan bırakmakla bir etki görülmez.Bu tedavi sürecinde deneyimlerimden yola çıkarak en iyi dudak kremi blistex med plus dır ona devam etmeni tavsiye ederim.Cildinle pek uğraşma bu süreçte ve güneşten kaçın.Güneş kremsiz dışarı çıkma.

bende yeni kullanmaya başladım aknetrend i 2 hafta oldu bi yan etkisini görmedim dudaklarımda falan kuruma da olmadı bn normalde de çok fazla su içen biriyim ondan mı acaba günde 4 litreden fazla rahat su içiyorum

X