AKP-CHP koalisyonu için karar günü

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
AKP-CHP koalisyonu için karar günü

Erdoğan'ın "intihar edecek hali yok" açıklamasının ardından Davutoğlu'nun "CHP ile koalisyon" ihtimalini bugün bitireceği konuşuluyor.
kilicdaroglu-davutoglu-671.jpg
Türkiye bugün tarihinin en kritik görüşmelerinden birisine daha ev sahipliği yapacak. AKP lideri ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu üçüncü kez koalisyon için biraraya gelecek. Toplantı sonunda büyük ihtimalle Türkiye ya yeni bir seçime doğru yol alacak ya da AKP ile CHP koalisyon ortağı olup yeni hükümeti kuracak. Kritik görüşmeye saatler kala Ankara kulisleri de hareketlendi.

“İNTİHAR EDECEK HALİ YOK”

AKP cephesinde; dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Davutoğlu’na yönelik yaptığı “Kendi ilkeleriyle de karşı düşüncenin örtüşmesi lazım. Herhalde örtüşmüyorsa, intihar edecek hali yoktur” açıklamasının ardından parti içerisinde erken seçim ihtimalı öne çıktı.

KASIM YA DA 2016 İLK BAHARI

Kulislerde Davutoğlu’nun da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na partisinin kararını açıklayacağı ve ülkeyi erken seçim macerasına sürükleyeceği konuşuluyor.

SÜRPRİZ ÇIKAR MI?

Davutoğlu’nun bir sürpriz yaparak, Erdoğan’ı da karşısına alıp, CHP ile koalisyona ‘evet’ deme ihtimali de zayıf da olsa Ankara kulislerinde konuşulan senaryolardan.

Tüm bu iddialar bugün gerçekleştirilecek zirvede yanıtını bulacak.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/akp-chp-koalisyonu-icin-karar-gunu-908173/

Yine başlayacak heryerde seçim bayrakları, yalaka yalaka oy toplamak için şeker dağıtımları, avaz avaz seçim şarkıları.. bıktım valla... Davutoğlu, Erdoğanın korkusundan dışarı çıkamıyor :KK53:

Erken secim olursa oy ve ötesinin çok çok daha iyi organize olması, göz actırmaması lazım.
Bu defa kazanabilmek için neler yapabileceklerini düşünemiyorum bile.

erdoğana oy verdim yeri geldi alkışladımm.. ve takdir ettim yaptıklarını alkışladımdaa.. ama artık başka işler seziyorum sankii ve aklıma getirmek istemiyorumm. evet koalisyon bu ülkeye fayda getirmedi ama eskilerdeki liderlerin fikirleri ile şimdikilerin arasında dağlar kadar fark var.daha bir olgunlaşma varr.. ve erdoğanın hala tek parti olalım tek iktidar olalım fikrinede sıcak bakmıyorum.. bunun sonucundada seçime gidilmesi taraftarı değilim.. böyle cin fikirler varsa akıllarda bu millet öyle bir tokat vururki apışıp kalırsın ey erdoğan.

X