AKP'nin şeytani seçim planı bugün yandaş medyada

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
AKP'nin şeytani seçim planı bugün yandaş medyada
akpnin-seytani-secim-plani-bugun-yandas-medyada-0608151200_m2.jpg

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 45 günlük hükümeti kurma süresi dolmadan, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırarak, "Seçimin yenilenmesi" teklifini gündeme getirebileceği konuşuluyor...
:

Ankara'da siyaset kulislerinin bir numarayı gündem maddesi seçimin yenilenmesi. Hükümet medyasına göre erken seçim kararını AKP, Meclis'e aldırarak aynı hükümetle seçime kadar devam edecek. Odatv'den Bülent Serim bu planı günler önce yazmıştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 45 günlük hükümeti kurma süresi dolmadan, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırarak,"Seçimin yenilenmesi" teklifini gündeme getirebileceği konuşuluyor.

Türkiye gazetesinin haberine göre herhangi bir koalisyon kurulamaması durumunda devreye girecek formüle göre, AKP, Meclis Başkanlığı'na "seçimin yenilenmesi" teklifi sunacak. Eğer bu teklif kabul edilirse, seçime mevcut hükümetle gidilecek. Azınlık hükümeti kurulmayacağı için Meclis'ten güvenoyu alınması da gerekmeyecek.

SABAH DA AYNI KONUYU YAZDI

Yandaş Sabah gazetesi de aynı konuyu bugün sayfalarına taşıdı. Gazetenin haberine göre seçimin yenilenmesi kararı Meclis'te salt çoğunluk kararıyla alınabiliyor. Sabah gazetesi de bu yolla AKP Hükümetinin yoluna devam edeceğini yazdı.

CHP ve MHP'den gelen sinyallerin ardından AKP'de 'erken seçim' görüşü ağırlık kazanıyor. Bir partinin desteğiyle mevcut hükümetle seçime gidilmesi için Meclis kararı alınması konusunda çalışma yapılacak. Habere göre CHP ile koalisyon olasılığının düşük olması, MHP'nin ise azınlık hükümeti dahil seçeneklere kapıları kapatması kulislerde erken seçim senaryolarını ön plana çıkardı. AKP erken seçim kararını Meclis'e aldırarak seçime kadar aynı hükümetle devam edecek.
http://odatv.com/n.php?n=akpnin-seytani-secim-plani-bugun-yandas-medyada-0608151200
Odatv.com

Erken seçimden ne bekliyorlar acaba, nasıl bir planları var çok merak ediyorum???

Bence iki plan var.

Birincisi Hdp'nin baraj altında kalması ve 330'la tek başına iktidar. Bu arzulanan senaryo zaten.

İkincisi diyelim ki Hdp yine baraj altında kalmadı ama oyları azaldı ki anketler şu an onu gösteriyor. Akp zaten tek başına iktidarı 15-20 mv ile kaçırdı bu sefer oyunu birkaç puan arttırarak yeterli çoğunluğa ulaşacaktır. Sandık başında da daha organize çalışırlar bu sefer.

Her halukarda tek başına iktidarı almadan bırakmayacaklar.

Bence iki plan var.

Birincisi Hdp'nin baraj altında kalması ve 330'la tek başına iktidar. Bu arzulanan senaryo zaten.

İkincisi diyelim ki Hdp yine baraj altında kalmadı ama oyları azaldı ki anketler şu an onu gösteriyor. Akp zaten tek başına iktidarı 15-20 mv ile kaçırdı bu sefer oyunu birkaç puan arttırarak yeterli çoğunluğa ulaşacaktır. Sandık başında da daha organize çalışırlar bu sefer.

Her halukarda tek başına iktidarı almadan bırakmayacaklar.

Ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası tek başına iktidarı yakalayabileceğine. Hdp'yi bir önceki seçim anketleri de 10,5-11 aralığında görüyordu 13 oldu. Oynayacak en fazla bir puandır o da akp'ye gitmez. Muhtemelen chp'nin emanet oyları olur.

Bu seçimde puan kaybedecek tek parti mhp bence. Bu gidişle barajın altına bile indirebilir kendini. Ondan kayan oylar akp ve saadete gider muhtemelen. Ama yine de tek başına iktidar olacak kadar arttırır mı puanları bilmiyorum.

Sandık başındaki organizasyonlara bişey diyemiyorum. Orda durum vahim, her şey olabilir.

Bakin bu 45 gün süre icinde Türkiye o kadar oyalandiki ve ekonomide bayagi geriye gittik. Yabanci yatirimcilar yatirimlarini yapmadilar, dolar / Euro ülkemizde yükseldi, kendi is adamlarimizda tetikde bekliyorlar yani o kadar ekonomik olarak geri adimlar attik bosu bosuna. Yabanci turistler korktugundan bu sene az gelecegi ortada, yani turizm ticaretide geriye gitti.

Bunlar hep bizden sonraki neslimize birakacagimiz büyük yüklerimiz.

Hiç de öyle şeytanın aklına gelmeme durumu falan yok ya.
Sekiz on soytarıya şeytana pabucunu ters giydiren süper kovboy muamelesi yapmaya gerek yok bemce.
Bizim de bir division'ımız var. Başarısız dizi senaristlerinin para kazanmak için totolarından uydurdukları o ciks derin devlet hikayeleri iyi kötü bel kemiğini dikeltmiş her sistemde mevcut.
Bütün o kaos çıkarmacalar, patlamalar şunlar bunlar, "biz olmazsak böyle oluyo işte" mesajları filan, kaybettikleri oyları alma politikası falan, tek başına iktidar olmaya yetecek kadar başarı sağlayacağını düşünmüyorum. Kaybettikleri oylar bu politikalarla bakışları değişen kitleden değildi çünkü.

Son düzenleme:
Garibim Kilicdarogluyla yarin gorusecekleri.Pazartesiye ertelemis.3 gun 3 gundur surenin dolmasina.
Sinavi erteletmey, ogretmeni oyalamaya,dersi kaynatmaya calisan ogrenciler gibi akp.

Ülkenin zararina bile olsa hükumetin umurunda degil, yeterki kafalarindaki kurduklari hedeflerine ulassinlar.
Bizde bunlara oy veririz, bizi ve ülkemizi kurtarsinlar diye.

Bak biz yokken neler oldu bizi tekrar başa getirin ayakları ben yemem ama yiyen çok olur eminim :KK14:
Hükümet kurulunca pkk durulucakmı ben onu çok merak ediyorum yazık o ölen evlatlarımıza :KK43:

Seçim sonrası beklenen senaryo buydu zaten adım adım ilerliyorlar. Terör hükumet varken yoktu aaaaa bak yeniden başladı başa adam lazım demeler, ekonomi hükumet varken çok iyi idi bak şimdi ne haldeyiz ülke geriye gitti ete zam geldi enflasyon tavan falan filan...

Afiyet olsun ey halk !

Seçim sonrası beklenen senaryo buydu zaten adım adım ilerliyorlar. Terör hükumet varken yoktu aaaaa bak yeniden başladı başa adam lazım demeler, ekonomi hükumet varken çok iyi idi bak şimdi ne haldeyiz ülke geriye gitti ete zam geldi enflasyon tavan falan filan...

Afiyet olsun ey halk !
Ama biraz acele etmediler mi? Evet, aynen bunu diyorlar ve bu sayede oylari da artiyor ama daha hala kendileri hukumet.. Operasyona baslarken bile izin mi aldilar sanki? Ya da cozum surecinin bittigini ilan ederken.. Hala hersey AKP hukumetinin idaresinde ve emri altinda yapiliyor. Hala devlet adina basbakan olarak Davutoglu gorevde, yonetim acigi yok su anda Turkiyede. Milletvekillikleri dusmus Arinc gibi eski milletvekilleri bile hala gorevlerine devam ediyorlar. Ulke geriye gittiyse bastaki hukumetin icraatlerine bakilir, meclise giren yeni milletvekillerinin henuz kurmadigi hukumete degil.

Ama biraz acele etmediler mi? Evet, aynen bunu diyorlar ve bu sayede oylari da artiyor ama daha hala kendileri hukumet.. Operasyona baslarken bile izin mi aldilar sanki? Ya da cozum surecinin bittigini ilan ederken.. Hala hersey AKP hukumetinin idaresinde ve emri altinda yapiliyor. Hala devlet adina basbakan olarak Davutoglu gorevde, yonetim acigi yok su anda Turkiyede. Milletvekillikleri dusmus Arinc gibi eski milletvekilleri bile hala gorevlerine devam ediyorlar. Ulke geriye gittiyse bastaki hukumetin icraatlerine bakilir, meclise giren yeni milletvekillerinin henuz kurmadigi hukumete degil.

Bende bunu demeye çalışıyorum ya işte hükumet sözde yok herkesin dilinde bu var da kimse bi durup bakmıyor ki sanki ülke boşluktaymış gibi konuşuluyor ve olanların bedeli sanki muhalefetin suçuymuş gibi gösteriliyor çoğu medyada.

Ben bundan sonra AKPnin tekrar tek basina iktidar olabilecek oyu toplayabilecegini sanmiyorum. Ister misiniz, erken secimden sonra bunlar gene begenmesinler tabloyu, bundan sonra durmadan erken secimlerle ulke yonetilsin? Ille de ben baskan olacam deyi deyi..:KK53:

seçim yenilenince birden toplu olarak kafamıza saksı düşecek ve akp ye oy vereceğiz, akp de tek parti olarak hükümeti kuracak. bence çok mantıklı.. denemeye değer...

Bende bunu demeye çalışıyorum ya işte hükumet sözde yok herkesin dilinde bu var da kimse bi durup bakmıyor ki sanki ülke boşluktaymış gibi konuşuluyor ve olanların bedeli sanki muhalefetin suçuymuş gibi gösteriliyor çoğu medyada.

Peki sağ gösterip sol vurabilirler mi? Analar ağlamasın, babalar üzülmesin, neneler dedeler sevinsin sloganları ile aniden demokratik terör ile hükümet kurabilirler mi?

X