AKP'nin 'troll'leri Hollanda polisine Mehter Marşı dinletmek isterse... Bakın kimi aradılar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.301
42.828
AKP'nin sosyal medya 'troll'leri, Hollanda'ya tepki göstermek için telefondan Mehter Marşı dinletmek istedi ancak aranan numara yanlıştı.



Yayınlanma tarihi: 12 Mart 2017 Pazar, 10:20



Capture.JPG


Türkiye - Hollanda ilişkileri tarihin en büyük diplomatik krizlerinden birini yaşıyor. Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Rotterdam'daki Başkonsolosluk binasına girmesine izin verilmedi. Bakan Fatma Betül Sayan Kaya "istenmeyen kişi" ilan edilip sınır dışı edildi.

Yaşanan kriz, AKP'nin sosyal medya 'troll'lerini de harekete geçirdi. Hollanda polisini arayıp, Mehter Marşı dinletmek isteyen 'troll'ler, Google'da "Rotterdam Police Department" araması yaptı. Çıkan sonucu Rotterdam'daki polis merkezi zanneden 'troll'ler New York'ta bir emniyet müdürlüğünü aradı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...dinletmek_isterse..._Bakin_kimi_aradilar.html
 
mehter marşını biliyorlarda mı onlar için bi önem teşkil etsin o da ayrı konu:KK53:
 
Bunun videolarını izlediğimde "ninenizi hazırlayın dedemiz geliyor" cümlelerini duyunca midem bulandı. Bu zihniyete sorsan Osmanlı fethettiği yerlerde çok hoşgörülü, hiç şiddete, tecavüze kalkışmamıştır, aksini iddia etsen köpürürler ama, mehterle tehdit ederken dedemiz geliyor ninenizi hazrlayın demekten de utanmazlar. Aradaki çelişkiye bak!!!
 
X