- Konu Sahibi gossipgirl_
aynen benim de mesela teyzem ve kızları... çok yakınızdır ve kızları ben kendi kardeşlerimden ayırmam onlar da beni öz ablaları gibi evin üçüncü kızı olarak görürler teyzemle de hem arkadaşızdır hem kanka gibiyizdir sırdaşızdır işte bunu bilen diğer akrabalar da fesatlanabiliyor onunla çok sıkı fıkı bizimle çok soğuk diye...ama insan kimi yakın görüyorsa onunla zaman geçirmek isterZaten ' akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz ' derler
Ama hepsinin öyle oluşu hatta teyzenin bile , beni çok şaşırttı
Benimde baba tarafım soğuktur.. Ayda yılda bir görüşüp o esnada da hemen bi kıyas ve hava atma söz konusu olur.. Bu biz kendimizi bildik bileli böyle.. Ona rağmen babam ya da diğer amcamların soğukluğu beni bağlamaz elbette can ciğer kuzu sarması olamam ama bayramda gider bi ziyaret ederim , severler beni ya da sevdiklerini söylerler bilemiyorum..
Ama anne tarafımla öyle değiliz.. Sık sık gidip gelemezsek bile kardeşten öte kuzenlerim mevcut ve başım dara düşe gideceğim yer dayımın evidir örneğin..
Her aile de bahsettiğin türde dedikoducu akrabalar vardır başkalarının düşüşünü izlemekten zevk alan adeta.. Ama hepsinin öyle olması çok enteresan..
zaten akrabanın da anlamı yakın kişiler demek...
kimi zaman en yakınındaki el gibiyken hiç kan bağın bulunmayan insan kardeşin olabiliyor
bu tamamen kafa yapısı, kimle uyuşuyorsan o...
tabii saygı duymak gerek en azından bayramda cenaze de düğünde falan... o kadar...