akropol hastanesi (ANKARA) Kadın doğum

gulsum5780

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
6
2
35
Arkadaşlar akropol hastanesinde kadın doğum doktoru Zeynep ATGÜDEN hakkında bilgisi olan var mı acaba bana acil cvb verbilirmisniz? Nurten Hanım gitmiş şimdi Zeynep hanıma kontrole başlayacağım :KK43:

Canım malesef bende Nurten Hn.ın hastasıyım muayenehane ile medicanayı geçiş arasında kaldım kararsız ama orda Latife Hn. dı sanırım onuda çok tutuyolar

valla karar veremedim bende ya ama büyük ihtimal Nurten hanıma devam edicem Zeynep hanım nasıl bi bakayım ayın 20sinde kontrlm var begenırsem bakalım artık ama Zeynep hanım hakkında hiç bilgi bulamadm netten .

Yani sana bi tavsiye vereyim medicana ankarada yeni doğan ünitesi var akropolde yok tamamlayıcı sağlık sigortasıyla doğum medicana 2700 400ünü devlet geri veriyo akropol de de 2500 muayene 100 zaten hem nurten hem medicana sigorta yaptırırsan bugün ben bakmaya gidicem konuşacam nst falan extra ücret almıyorsa kafama yattı bakalım

kızlarrrr bende yeni hamişimmm günlerdir doktor araştırıyorum ve hastane tabiki de..
bir yakınım ve ablası akropolde bülent beyde doğum yapmıslar öve öve bitiremedi bende tabii hemen aradım ama randevuyu taa kasıma verebilirim dedi bayan ee ben de kasımda doğum yaphıom zatii :)))
napsam napsam dedimmm zeynep hanım gelmis yeni ona aldım bi gidicem haftaya cumartesi ama bülent bey kendisini tavsiye ediyormus o yüzden de iyidir diye düsünüyorum bakalımm anlıcazz artıkk haftaya insallah iyidrirr doğumu da onunla yaparım doktor değistirmek istemiyorum pek... bilgisi olan varsa paylaşalımmm :):)

valla canm bende akrople gidiyorum Nurten hanıma ama oda gitti hastaneden Zeynep hanıma yeni randevu aldım zaten oda yeni geldi diye biliyorum Bülent beyden evet zor alırsın hastası çok onun büyük ihtimal bende Nurten hanıma devam edicem Nurten hanımı tayvsiye edebilirim kendi muayenesinde bakıyor artık o

valla canm bende akrople gidiyorum Nurten hanıma ama oda gitti hastaneden Zeynep hanıma yeni randevu aldım zaten oda yeni geldi diye biliyorum Bülent beyden evet zor alırsın hastası çok onun büyük ihtimal bende Nurten hanıma devam edicem Nurten hanımı tayvsiye edebilirim kendi muayenesinde bakıyor artık o
ANLADIM canim teşekkür ederim gittiğin zaman anlatabilir misin bende gidince yazarım size ona göre karar verelim :)

akrapol çok küçük ve ciddi bi durumda yetersiz bir yer.doğum odalarınıda ayrıca gömenizi tavsiye ederim.karşı binada çok sıkış tıkış bi yer.ayrıca yeni doğan üniteside yok.hemde bu şartlarda aldıkları parada hiç az değil

Bende 20 martta gidicem kontrole ozaman bi bakayım zaten doğumu burda yapmıcam sanırım sadece kontrollere gidiyorum

Akropole çok yakınım geçenlerde arkadaşım doğum yaptı 40.haftasındaydı sezeryana almadı normal doğum yaptı sunni sancı vermiş fakat hiç zorluk cçekmemiş tam açılma oldugunda Būlent bey girmiş çıkmış doğumu yaptırmış hemen kontrollerine gittigindede gözlemliyodu kolay dogum yaptiriyomuş

Bende akropole gidiyorum latife hanima titiz bir doktor basindan savmiyor. Gecenlerde bir arkadasimada normal dogum yaptırdı. Sasirdim ben acikcasi cunku nerdeyse hepsi sezeryana yönlendiriyor. Bende yenidogan unitesi olmamasindan dolayi hala karar veremedim ama doktoru sevdim.

bende zeynep hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden cok ilgili arkadaş gibi saolsun zamanını bol bol ayrıyor.

bende akropol'de doğum yaptım başından sonuna kadar dr Nurten Boyraz hanımdı kendisini tavsiye edebilirim çok rahat bir sezeryan geçirdim , şuan özel muaynehanesinde hizmet veriyor

Ben de gecen hafta normal dogum yaptim.ozelde genelde sezeryene yonlendirirler diye korkmustum ama gece 3te dogumuma geldi. Ruya gibi bir dogum oldu. Arkadas gibiydi Zeynep hanim cok memnun kaldim

Ben de gecen hafta normal dogum yaptim.ozelde genelde sezeryene yonlendirirler diye korkmustum ama gece 3te dogumuma geldi. Ruya gibi bir dogum oldu. Arkadas gibiydi Zeynep hanim cok memnun kaldim

Benim iki arkadaşım akropolde doğum yaptı. Memnun kaldılar ama Latife hanımla. Bana Zeynep Hanım'dan randevu verdiler. Haftaya salı. Tam iptal mi etsem diyordum. Gerçekten memnun kaldınız yani. Tüm takiplerinizi o mu yaptı? Ben 36 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Geç annelik olduğu için tedirginim.

Benim iki arkadaşım akropolde doğum yaptı. Memnun kaldılar ama Latife hanımla. Bana Zeynep Hanım'dan randevu verdiler. Haftaya salı. Tam iptal mi etsem diyordum. Gerçekten memnun kaldınız yani. Tüm takiplerinizi o mu yaptı? Ben 36 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Geç annelik olduğu için tedirginim.
Canim bana da Zeynep hanim da dogum yapan bir arkadasim tavsiye etmisti.Ben de onun onerisiyle gittim. Takipte de dogumda da cok ilgiliydi. Ben de cok evhamliydim ilki dusuk oldugu icin surekli ariyordum hic usanmadan tum sorularimi cevapladi kafamda hic soru isareti birakmadi sagolsun. Dogum zaten cok guzel gecti gecenin 3un de geldi. O saatte bile guleryuzluydu. Bence pisman olmazsin sen de bebisini saglikla kucagina alirsin umarim tatlim. Cocuk dunyanin en guzel seyiymis agliyo benim ki emzirme zamani ben kactim :))

X