- 2 Mart 2015
- 6
- 2
- 35
- Konu Sahibi gulsum5780
Arkadaşlar akropol hastanesinde kadın doğum doktoru Zeynep ATGÜDEN hakkında bilgisi olan var mı acaba bana acil cvb verbilirmisniz? Nurten Hanım gitmiş şimdi Zeynep hanıma kontrole başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ANLADIM canim teşekkür ederim gittiğin zaman anlatabilir misin bende gidince yazarım size ona göre karar verelim :)valla canm bende akrople gidiyorum Nurten hanıma ama oda gitti hastaneden Zeynep hanıma yeni randevu aldım zaten oda yeni geldi diye biliyorum Bülent beyden evet zor alırsın hastası çok onun büyük ihtimal bende Nurten hanıma devam edicem Nurten hanımı tayvsiye edebilirim kendi muayenesinde bakıyor artık o
Ben de gecen hafta normal dogum yaptim.ozelde genelde sezeryene yonlendirirler diye korkmustum ama gece 3te dogumuma geldi. Ruya gibi bir dogum oldu. Arkadas gibiydi Zeynep hanim cok memnun kaldim
Canim bana da Zeynep hanim da dogum yapan bir arkadasim tavsiye etmisti.Ben de onun onerisiyle gittim. Takipte de dogumda da cok ilgiliydi. Ben de cok evhamliydim ilki dusuk oldugu icin surekli ariyordum hic usanmadan tum sorularimi cevapladi kafamda hic soru isareti birakmadi sagolsun. Dogum zaten cok guzel gecti gecenin 3un de geldi. O saatte bile guleryuzluydu. Bence pisman olmazsin sen de bebisini saglikla kucagina alirsin umarim tatlim. Cocuk dunyanin en guzel seyiymis agliyo benim ki emzirme zamani ben kactim :))Benim iki arkadaşım akropolde doğum yaptı. Memnun kaldılar ama Latife hanımla. Bana Zeynep Hanım'dan randevu verdiler. Haftaya salı. Tam iptal mi etsem diyordum. Gerçekten memnun kaldınız yani. Tüm takiplerinizi o mu yaptı? Ben 36 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Geç annelik olduğu için tedirginim.