Alanya Yaşam Hastanesi Kadın Doğum doktoru Mihriye Bozbay

esramiko

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2017
2
2
34
Merhaba Arkadaşlar
Alanya da mı yaşıyorsunuz?
Hamile misiniz? (Hayırlı olsun)
Bir kadın doğum doktoru mu arıyorsunuz ????
İnternetten yorumlara bakıyorsunuz ama birşey bulamıyor musunuz????

Ve yolunuz yaşam hastanesine mi düştüüüüü *
Hemen arkanızı dönün ve ordan hızlıca uzaklaşın doktor müsfettesi Mihriye Bozbay ın adını mı duydunuz hemen kusun , kusun ki sizi de saçmalıklarıyla zehirlemesin (zihninizi)
Kendisi ilk muayene olduğum doktordur(dilimde varmıyor doktor demeye)
Size zaten gebelerde yüksek çıkacağı belli gereksiz tahliller yaptırıp ,o yüksek testle sizi korkutup düşük riski tedavisine başlatır.(bir sürü iğne)
ASO nuz yüksek diye size yumuşak doku romatizması teşhisi koyar ve yine bir sürü iğne, gebeliğinizin ilk gününden size bir sürü ağır ilaçlar verir.
ona gitmeseydiniz kesin düşük yapacaksınızdır. 10 günlük cenin i ultrasonda göremediği için yumurtacığınızda sorun vardır ve mutlaka tedavi olmalısınızzzzz.YOKSA YÜZDE YÜZ DÜŞÜK

Bunların sonucunda iki doktorla görüşmüş ve bunların koca bir saçmalıktan ibaret olduğunu öğrenmiş durumdayım.
Ve hemen hemen bütün hastalara aynı şeyleri söyleyip aylarca tahlil,ilaç tekrar ilaç ,ilaca devam ,devam ,devam
BU KADIN MESLEKTEN MEN EDİLMELİ
(Tabi hastane ve mümessillerin işine geldiği için herkes halinden memnun)
 
Ben de tedaviye yeni başlamış biri olarak mihriye hanıma gidiyorum .henüz bir kez gitmeme rağmen güler yüzlü ve rahatlatici buldum kendisini.belki sadece size denk gelmiş bir olaydır diye kendime moral veriyorum .
 
Güleryüzlülüğü ve ilgisi mest edici ancak en ufak bir sıkıntıda yanınızda değil karşınızda görebilirsiniz bence doktorum dediğiniz insan güvenilir olmalı
 
Peki hangi doktorları önerirsiniz, ben de ona gitmiştim sizi okuyunca başka doktora da gitmek istedim, çünkü bana da ilaç ve iğne yazdı?
 
Yazılan bütün eleştiriler haklı. Kesinlikle Doktorluk mesleğini hak etmeyen meslekte soruşturma geçirmesi gereken bir kisi adi geçen. Sadece hamilelik şüphesiyle kontrole gittim kan testi yapmasını bekliyorum. Kan sonucunda birkaç değerin yüksek çıkmasıyla düşük önleyici iğne ve ilaç vermesi üzerine iki laftan biri zaten düşer demesi üzerine her gün korkuyla uyandım.

Hiç kimsenin unvanı ne olursa olsun bu korkuyu yaşatmaya hakkı yok.
Derhal 5 gün içerisinde başka bir doktora hemen ardindan yine başka bir doktora daha gitmem sonucunda sürecin olağan şekilde devam ettiğini bir düşük riskinin olmadığı anlaşıldı.
Kesinlikle bu kadının adının yazdığı kapıdan geçmeyin.
 
Devlet hastanesinde ÖZGÜR ÖZER ALANYA KEYKUBAT hastanesinde devlet hastanesi olmasına rağmen muhteşem bir doktor kesinlikle Güler yüzlü ve çok ilgili arkadaşlar çok ciddi şekilde öneriyorum 👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻
 
kesinlikle gitmeyin!!! Özel ciddi bir rahatsızlıkla kendisine gittim. İlk randevumda beni sürekli geçiştirdi, sonuçlar çıkınca konuşacağız diye. Sonuçlar çıktıktan sonra ise bana bunları internete yazdığınızda zaten çıkar, ne demek olduğuna ordan bakabilirsin gibi cevaplar verdi. Anlamadığımda, sorular sorduğumda ise terslercesine cevap verdi. Bir an önce yollamak için can atıyor hissiyatı verdi. Bu kadar özel bir hastanede muayene oluyorsam böyle geçiştirmece olmamalı. İnsanlar endişeli ve tedirgin olabilirler bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Asla tavsiye etmiyorum
 
X