Aldatan eşten çekişmeli boşanma süreci hakkında bilgi almak istiyorum.

Siz daha önce de konu acmıştınız değil mi eşinizin otele gittiği ortaya cıkmıştı,abisinin arkadası olan avukatta haziranı bekleyelim filan diyordu.

Aile apartmanında ikamet ediyorsunuz boşandıktan sonra mahkeme o evi size tahsis etmez,kayın ailenin vicdanına kalmış.

Elinizde ki delilleri kullanmak için 6 ay süreniz vardı,gününüz daralıyor,dava açmak istiyorsanız acın ama çekişmeli uzun sürer bilgin olsun elinde delilinde olsa uzun sürer karşı taraf işi yokuşa sürdüğü için...

Nafaka içinde cok yüksek rakamlar beklemeyin derim sizin de işe girmeniz gerek yada ailenizin destek vermesi gerekir maddi durumları iyiyse.

Annem erkek kardeşimle beraber yaşıyor onların çocuğuna bakıyor 2+1 evde iki aile yaşıyor zaten oraya gitme ihtimalim zaten yok iki çocukla.
Çalışayım desem 2,5 yaşında kızım kime emanet edeceğim lise mezunu istiyor çoğu yer ve ben açıktan okuyorum liseyi, market te girmeyi düşünüyorum bakıcı asgari ücret istiyor.
Bahane değil bakın bunlar gercekler aile apartmanında oturuyorum abisi , ablası, amcasının olduğu bir apartman ve hepsi iki çocuğun var boşanma diyen zihniyet!!
Hepsinin dediğini umursamıyorum tabiki de mahkeme evde oturma hakkını bana verecek büyük ihtimalle avukatla herşeyi görüşeceğim. Evet daha önce aldatılıp bekledim elimde sadece arama kaydı ama şimdi mesaj ikinci telefon var hakkım olan herşeyi almak için çabalıyorum.
Anlaşmalı olacak diye bekledim evi bana verecekti olmadı çekişmeli olacak ve uzun yıpratıcı bir süreç. Ayrıca aynı evde yaşamıyorum telefonla görüşmüyorum boşanmak istediğimi biliyor. Affetmiş sayılacak birsey yok
4 ay sonra da belediye kreşleri için kızımın yaşı dolacak bide iş bulurum planım bu şekilde.

Boşandıktan sonra mahkeme o evi size vermez bilginiz olsun.

Evet anlaşmalı olması için çok dil döktüm. Aile apartmanı olduğu için daha sonra nekadar huzurlu olacak orasıda düşündürüyor tek istediğim boşanmak. Git ne istiyorsan yap evlen gez sevgili ol yeterki boşanalım diyorum. Bir insan bukadar yüzsüz olur ya hem aldat hem evli kalmak iste.. bukadar karaktersiz birini iki kez baba yaptığım için Allah belamı verdi

12 bin nafaka veriliyor ve servis ücreti 6 bin oturduğum yer aile apartmanı babadan kaldığı için hak talep edemiyorum. Evli kalmak istemiyorum böyle bir adamla asla asla bir yol bir çare aradığım için bekledim anlaşmalı kabul edip evi üzerime devredecekti oyaladı durdu.
Niyeti zaman kazanmak olduğunu anlayınca çekişmeli olarak ben açacağım davayı ama ne olacak aile apartmanında nasıl devam edeceğim hiçbir fikrim yok.. keşke mesleğim olsaydı yada lise mezunu olsaydım..
Ve inanın yemin ediyorum boşanmak istiyorum konforum düzenim umrumda bile değil. Bahane olarak görülüyor ama işteee.

Boşandıktan sonra mahkeme o evi size vermez bilginiz olsun.
Beni zorlayan kısmı bu işte bu yüzden bekledim zıtlaşmadım evi verecek diye bekledim. Evi bize ver çocuklarla burada yaşayalım anlaşmalı boşanalım dedim ve buna ikna olacağını bekledim.

Valla ben de dayak yeyip, aldatılıp oturan kadına pek hoş bakmıyorum. Nasıl baktığımı yazsam ban yerim. Onun için hiç önemsemeyin lütfen.
Hiç kimse şiddet görüp aldatılıp mecbur kalmamalı zaten öyle bir hayata bunu bende asla desteklemiyorum tabikide .

Evet bedelini ödesin istiyorum elimde delili var metresi için ikinci telefonu var ve buna rağmen boşanmak istemeyen bir adam karşısında çekişmeli olarak bir süreç beni bekliyor kesinlikle aldatıldım iş bulamıyorum affetmek zorundayım değil amacım. Ama böyle anlaşıldım

Beni zorlayan kısmı bu işte bu yüzden bekledim zıtlaşmadım evi verecek diye bekledim. Evi bize ver çocuklarla burada yaşayalım anlaşmalı boşanalım dedim ve buna ikna olacağını bekledim.
Anlıyorum ama elinizde ki delillerle dava acmak için 6 ayınız var ki ocakta 3 ay olacak Ekim ayında ögrenmişsiniz Haziran ayınını beklerseniz zaten delilleri kullanamazsınız bile affetmiş sayılırsınız.

Eşiniz eve geliyor mu hiç ihtiyaçlarınızı karslıyormu şu anda.

Aldatan biri kusurlu biri çocuklarına mağdur ettiği kadına ömür boyu bakmak zorunda. Dürüst olsun evine bağlı olsun kimse kimseden birşey beklemez ki. Bende çalışacağım elbette ama bana çalışıp metresiyle yesin anne çalışıp hem çocuklara baksın hemde masrafları karşılasın buda yanlış değil mi??

Yoo Haziranı beklemeyeceğim ki Şubat'ta küçük kızım 3 yaşını doldurmuş olacak kreş için. Eve gelmiyor hiç çocukların masraflarını alıyor ailem de yardımcı oluyor şu anda 2 aydır evde değil.

Vallahi ablacığım bu kaçıncı konu ben senin gerçekten boşanmaya niyetin olduğunu düşünmüyorum
Keşke niyet etmek kadar kolay olsaydı herşey. En çok istediğim şey boşanmak ama işte meslek yok çocuğa bakacak kimse yok. Çekişmeli olacak boşanma çünkü ikna olmuyor Allah'ın belası adam inşallah boşandım diye de konu açarım bende.

Adam gibi anlaşmalı boşanmayı kabul etse keşke buna da mutlu olacağım.

Yaşamayana bahane gibi gelir tabii. Düzenli gelir olmadıkça nafakayla geçinmek mümkün değil. Allah darda kalanlarımızı feraha çıkartsın. Sizin avukat da eşinizin yakınıydı, dava açmayı aylarca erteleyelim diyordu. Onu değiştirdiniz mi? Evde kalma hakkı bana çok mantıklı gelmedi. Adam yarın evi satsa ne olacak? Düzgün bir avukatınız vardır umarım.

Sevgili konu sahibi öncelikle yazdıklarına çok üzüldüm. Elindeki kanıtları sakla ve hakkını sonuna kadar ara. Bu adamla kesinlikle barışma bir kere aldattan hep aldatıyor maalesef. Ekonomik özgürlüğünü eline aldığın takdirde rahatlarsın. Kolayıklar diliyorum umarım bu süreci rahat bir şekilde atlatırsınız. Dik durun

Vicdani durumu konuşmuyoruz ki. Pratikte mahkeme evin tapusunu size geçirip asgari ücret kadar nafak bağlayacak mı? Hayır. Ben eski eş geçimini sağlamalı desem ne olacak. Ciddi zenginler dışında geçinilecek kadar nafaka bağlanmıyor ki.

Zaten evliliğin bu duruma gelmesi için benim bir kusurum olsaydı söylerdi yada. Benim bir erkekle yazışmamı görseydi çocukları bile almak ister tek başına ne halin varsa gör denirdi. O başka kadını seçerek seçimini yaptı. Git yoluna bak sadece çocuklar için nafaka ver diyorum adamın derdi evli kalmak. Ve buda beni çıldırtıyor çekişmeli çok zor olacak biliyorum ama anlaşmanın bir yolunu da bulamıyorum. 10 yıllık insanı son 1 yıldır tanımıyorum..

Kayınpederimin adınaydı eşimin üzerinden devretti bizim nikahtan 4 ay önce falan. Kayınpederim eşime vermiş oldu evi buda miras olduğu için hak talep edilmiyormuş
Evet edemezsiniz hem miras ki miras olmasa bile yine alamazdınız nikahtan önce alınan bir evden hak sahibi olmuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…