Yorumları fazla okumadım ama okuduğum kadarıyla konu sahibinin yorumları başta olmak üzere bazı yorumlar beni hayrete düşürdü. (Böyle düşünen kadınlar olduğu sürece kimse kusura bakmasın ama bu kadınlar başlarına gelen herşeyi hak ediyorlar). Neyse hiç uzun uzun yazmak niyetinde değilim çünkü biz ne dersek diyelim bunlar anlamayacaklar zaten. Konu sahibine sesleniyorum. Canım benim, eğer kadın evde sürekli iç çamaşırı ya da gecelik defilesine çıkar gibi dolaşmazsa, kocasının etrafında dört dönmezse eee napsın koca da dışarıya yönelir, hatta aldatabilir düşüncesindeysen, hayat eminim ki senin için sürekli diken üstünde yaşamak gibi olmalı.. Elbette bunlar olmalı, hergün aynı eşofman takımla dolaşılmamalı evde ama bunları kocayı eve bağlamak için görev mahiyetinde değil de içimizden geldiği için yapmalıyız öyle değil mi. Yoksa adam da bana karşı ilgisiz olduğunda, karşımda açıp göbeğini kaşıdığında, vs.. ben de dışarıya mı yönelmeliyim dimi canım benim? Ayrıca, eğer sen hala kocanın karısını aldatmaması için kadının kırk takla atması gerektiğini savunuyorsan; en ufak bir boşlukta dışarı yönelir korkusu taşıyorsundur, hayat böyle geçmez güzel kardeşim.Ve emin ol o adam da zaten seni sevmiyodur, en ufak boşluğunda zaten gidecektir. Kadın dediğin biraz güvenmeli kendine, seksi gecelikler giydiğinde kendini çok iyi hissediyorsa, pufidik terliklerle ya da polar bi takımlayken bile ayrı bi çekiciliği olduğunu düşünmeli, özgüveni yüksek olmalı.. Bu arada ben tekrar tekrar cevap yazmak niyetinde değilim, çünkü bu zihniyetlerin değişmeyeceğini biliyorum. Ne diyelim, herkes kendine layık gördüğünü yaşar diyelim ve kapatalım...