• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatanda mı aldananda mı suç

yorumumun neresi feministçe Allah aşkına?????
ben burda bir gurur vurgusu yapıyorum hayret bişey, aldatılan kadın affetmeyince feminist mi oluyo, sonu istle biten hiçbir kelimeyi mantığını anlamadan kullanma ablacım sen

Neden konuyu başka yerinden anlamak için kasıyorsun kendini? Benim yazdıklarımın içinde aldatılan kadın affetmeyince feministlik olur diye bir şey anlaşılıyor mu? Eğer anlıyorsan sen bu şekilde senin yorumların negatifliğe yöneliktir. Ayrıca yeni evlenecekmişsin umarım çok mutlu olursun ve her zaman eşin adım atar sen kaçarsın, o senin için bir şeyler yapar sen elini kolunu bağlayıp durursun…bir de bakmışsın arkana ne var??? Bilmiyorum orası da kısmetine ne çıkarsa.

bütün dünya kadınları adına konuşma bence kimin nasıl gezdiğini nerden biliyorsun? bence sen başkalarının beynine laf ediceğine kendi beynine bak.herşeyi abartmaktan başka bişey yapmıyosun.herkesin beyni sizin gibi çalışsaydı o zaman millet hiç evlenmezdi avrupadaki gibi birlikte yaşamalar başlardı ya da evlenip iki gün sonra boşanmalar ki bu zamanda çok yaygınlaştı böyle şeyler neden sence kadınlar pamela anderson gibi dolaşmadıkları için mi yoksa evde dişi aslan kesildikleri için mi.modern bir milletiz ya artık.herşeyi tersinden anlamayın ben demedim kocanız size küfür etsin sizde ona boyun eğin diye çok saçma konuşuyosunuz böyle bişey söz konusu bile değil herşeyi bu kadar abartmayı nasıl başarıyosunuz.arkadaş buraya konu açmış ben bu konuyla alakalı yorum yapıyorum sadece.bence bu tarz tavsiler vericek en son insanlar biziz aslında ne evliyiz nede çocuğumuz var ama uzaktan bakıp atıp tutmak kolay tabi.

aaaa sen evli değilmisin, keşke dünyaya bi daha gelsem erkek olsamda seni tavlasam çok ideal bi kadınsın

Neden konuyu başka yerinden anlamak için kasıyorsun kendini? Benim yazdıklarımın içinde aldatılan kadın affetmeyince feministlik olur diye bir şey anlaşılıyor mu? Eğer anlıyorsan sen bu şekilde senin yorumların negatifliğe yöneliktir. Ayrıca yeni evlenecekmişsin umarım çok mutlu olursun ve her zaman eşin adım atar sen kaçarsın, o senin için bir şeyler yapar sen elini kolunu bağlayıp durursun…bir de bakmışsın arkana ne var??? Bilmiyorum orası da kısmetine ne çıkarsa.

arkadaşım benim yorumumun altına bunu yazarsan bende sana o cevabı veririm, feminist kelimesini hangi akla hizmet kullandın bi anlasak

karşılıklı saygı olursa aldatma daha aza indirilebilir diye düşünüyorum... çok susayan bir insan düşünün su bulamadığında ne yapar mecburen önüne gelen acı su dahi olsa içer... insanlar karşılıklı olarak sevgiye açtır... elbette ki insanlar hastalanır bir özürü olur bazı olanaklarımız olmaz... hayat kalitemiz düşebilir... ama bu demek değilki herşeyden mahrum olmamız gerekli.... burada suçlu olan herkesçe kendine göre değişir.. iş biz kadınların elimizden geleni yapmamız yani akşam eve geldiğinde yemek göremiyorsa, tatlı iki çift söz yoksa, hep surat asmalar varsa bu evde temelden huzur olmaz.... biz hanımlara şu anki sözüm çocuk doğurmakla ailemizi cezalandıramayız... kendimize bakmalıyız aynaya baktığımızda ilk önce kendimiz beğenmemiz lazım ki kendimizi sonra çevremizden ilgi görelim.. bakımlı olmaktan kastım hergün makyaj yapmak değil... biz bayanlar doğalda çok güzel yaratılmışız... aslında biraz önemsemediğimizden kaynaklanıyor sanırım..

onunla konuşan arkadaşa gelince... evet bir sürü arkadaşlarımız vede çok büyük problemleri var ... hiddetlenmekte kendini haklı görebilirsin fakat sakin olup eşine yardım etmen gerekirdi... senin düşüncende herşeyi bilsin ne yapacağını düşünsün olmuş ama hatadır bu denli yargılamak... insanın diliyle söylemeyemediği problemler olur eşler arasında eşler de bilmez ne olduğunu ama problemdir işte... bayan belki buna takılıp kalmıştı.... sakin sakin konuşun bence arayın ... özür dileyin...

bütün dünya kadınları adına konuşma bence kimin nasıl gezdiğini nerden biliyorsun? bence sen başkalarının beynine laf ediceğine kendi beynine bak.herşeyi abartmaktan başka bişey yapmıyosun.herkesin beyni sizin gibi çalışsaydı o zaman millet hiç evlenmezdi avrupadaki gibi birlikte yaşamalar başlardı ya da evlenip iki gün sonra boşanmalar ki bu zamanda çok yaygınlaştı böyle şeyler neden sence kadınlar pamela anderson gibi dolaşmadıkları için mi yoksa evde dişi aslan kesildikleri için mi.modern bir milletiz ya artık.herşeyi tersinden anlamayın ben demedim kocanız size küfür etsin sizde ona boyun eğin diye çok saçma konuşuyosunuz böyle bişey söz konusu bile değil herşeyi bu kadar abartmayı nasıl başarıyosunuz.arkadaş buraya konu açmış ben bu konuyla alakalı yorum yapıyorum sadece.bence bu tarz tavsiler vericek en son insanlar biziz aslında ne evliyiz nede çocuğumuz var ama uzaktan bakıp atıp tutmak kolay tabi.

arkadaşım sen benim şahsıma hakaret ediyorsun benim beynim gayet iyi çalışıyor sen merak etme .ister sevgilimle yaşarım ister evlenirim seni hiç ilgilendirmez hani o beğenmedğin avrupdaki kadınlar gibi .ahh o avrupdaki kadınlar gibi olmak için neler vermezdin sen .azıcık tırnağı kadar olsan zaten bu konuları burda tartışıyor olmazdık .

hala küfür edebilirsin canım erkek olmana gerek yok .senden küfür yedim diye düşüncemi değiştirmem ben tamam mı .şu ana kadar hiç bir erkekten küfür yemedim ben sen yediysen bilemem .ben zaten bakımlı biriryim canım bana akıl verme komik oluyorsun .ama hiçbir erkek için böle değilim kendim için böyleyim ben kendime saygı duyduğum için .ayrıca pamelaya da 5 basarım zoruna mı gitti.kadına bak ya bana akıl veriyor bakımlı oll oldu ablacım oluruz sen merak etme kocaya da tasma takarız gidemez bir yere .

kişisel değildi söylediklerim neden üstüne alınıyorsun.

aaaa sen evli değilmisin, keşke dünyaya bi daha gelsem erkek olsamda seni tavlasam çok ideal bi kadınsın

kendi kimliğine kadınlığına saygı duymayan bir kadın kimse için ideal değildir .güçlü ve gururlu kadınlara ihtiyacımız var .önemli olan o zaten yoksa bu tip düşünen çok .

kendi kimliğine kadınlığına saygı duymayan bir kadın kimse için ideal değildir .güçlü ve gururlu kadınlara ihtiyacımız var .önemli olan o zaten yoksa bu tip düşünen çok .

bi erkek için çok ideal erkek olduğunu düşünsene naparsan yap kendini suçlama eğiliminde bi kadın cennet gibi

kişisel değildi söylediklerim neden üstüne alınıyorsun.

.benden alıntı yaptın böle düşünen birine küfür ederdim dedin erkek olsam ya üstüme alınıyormuşum hadi canım sende şimdi saptırma kötü söz sahibine aittir ben sana küfür etmezdim canım tarzım değil böle küfürler,şiddetler allaha havale ederim ancak oda sana yeter zaten.

Yorumları fazla okumadım ama okuduğum kadarıyla konu sahibinin yorumları başta olmak üzere bazı yorumlar beni hayrete düşürdü. (Böyle düşünen kadınlar olduğu sürece kimse kusura bakmasın ama bu kadınlar başlarına gelen herşeyi hak ediyorlar). Neyse hiç uzun uzun yazmak niyetinde değilim çünkü biz ne dersek diyelim bunlar anlamayacaklar zaten. Konu sahibine sesleniyorum. Canım benim, eğer kadın evde sürekli iç çamaşırı ya da gecelik defilesine çıkar gibi dolaşmazsa, kocasının etrafında dört dönmezse eee napsın koca da dışarıya yönelir, hatta aldatabilir düşüncesindeysen, hayat eminim ki senin için sürekli diken üstünde yaşamak gibi olmalı.. Elbette bunlar olmalı, hergün aynı eşofman takımla dolaşılmamalı evde ama bunları kocayı eve bağlamak için görev mahiyetinde değil de içimizden geldiği için yapmalıyız öyle değil mi. Yoksa adam da bana karşı ilgisiz olduğunda, karşımda açıp göbeğini kaşıdığında, vs.. ben de dışarıya mı yönelmeliyim dimi canım benim? Ayrıca, eğer sen hala kocanın karısını aldatmaması için kadının kırk takla atması gerektiğini savunuyorsan; en ufak bir boşlukta dışarı yönelir korkusu taşıyorsundur, hayat böyle geçmez güzel kardeşim.Ve emin ol o adam da zaten seni sevmiyodur, en ufak boşluğunda zaten gidecektir. Kadın dediğin biraz güvenmeli kendine, seksi gecelikler giydiğinde kendini çok iyi hissediyorsa, pufidik terliklerle ya da polar bi takımlayken bile ayrı bi çekiciliği olduğunu düşünmeli, özgüveni yüksek olmalı.. Bu arada ben tekrar tekrar cevap yazmak niyetinde değilim, çünkü bu zihniyetlerin değişmeyeceğini biliyorum. Ne diyelim, herkes kendine layık gördüğünü yaşar diyelim ve kapatalım...

arkadaşım sen benim şahsıma hakaret ediyorsun benim beynim gayet iyi çalışıyor sen merak etme .ister sevgilimle yaşarım ister evlenirim seni hiç ilgilendirmez hani o beğenmedğin avrupdaki kadınlar gibi .ahh o avrupdaki kadınlar gibi olmak için neler vermezdin sen .azıcık tırnağı kadar olsan zaten bu konuları burda tartışıyor olmazdık .

arkadaşım ben yabancıyım yurtdışında doğdum ve türkiyeye yaklaşık 2 sene önce geldim laflarına dikkat et..şahsına yönelik hiçbir hakarette bulunmadım kişisel olarak hiçbir sorunum yok seninle ama sen hala her söylediğimi üstüne alınmaktan çekinmiyorsun pes doğrusu.daha hiçbişey demiyorum saldırılarınıza devam edebilirsiniz size kolay gelsin.

arkadaşım benim yorumumun altına bunu yazarsan bende sana o cevabı veririm, feminist kelimesini hangi akla hizmet kullandın bi anlasak

Yani nasıl tanımlamak lazım.önce şunu belirteyim kelimeler her zaman gerçek ve tam anlamlarıyla kullanılmaz. Bazen abartılır buna edebiyatta mübağala denir..mecaz anlamda kullanılır…vurgular güçlendirilir. Bunlar hepsi kendi arasında farklı konular..gelelim senin feminist olayına… daha evlenmene 3 ay var sanırım. Aynı çatı altına girince böyle özgür kız imajın ya kırılır ya kırılır…yoksa hayat birkaç patırtıdan ibaret değil.hele çocuk olduktan sonra rollerin de fazlalaşıyor. Hal böyle iken kadın önce kendi için yaşar kendine saygı duyar. Kendine saygısı olmayan kadına kocası hiç saygı duymaz. Kocasının saygı duymadığı evliliğe böyle otel faturları da girer aldatır da ruhu duymaz…kadın önce kendi için yaşar ki motivasyonu yüksek olsun maksimum verimle sevibilsin kocasını çocuklarını. Bunun hayatta saçını süpürge etmeyle hiç alakası yoktur hem de hiç.çok iyi iş yaşantısı olup evde mutlu olan insanlar favorim.

arkadaşım ben yabancıyım yurtdışında doğdum ve türkiyeye yaklaşık 2 sene önce geldim laflarına dikkat et..şahsına yönelik hiçbir hakarette bulunmadım kişisel olarak hiçbir sorunum yok seninle ama sen hala her söylediğimi üstüne alınmaktan çekinmiyorsun pes doğrusu.daha hiçbişey demiyorum saldırılarınıza devam edebilirsiniz size kolay gelsin.

yurt dışında doğduysan banane .burda tanımadığın birine küfür ederdim deme hakkın yok şahsıma yapmamış kime yaptın alıntı yaptın yazdıkların zaten ortada .erkek olsam senin gibi düşünen bir kadına küfür ederdim kesin dedin daha ne diyeceksin ki .sen küfür etsende etmesende ben böyle düşünüyorum tatlım tamam mı .kadını ikinci sınıf vatandaş gören ve bunu destekleyen zihniyetlerden utanıyorum .

Yani nasıl tanımlamak lazım.önce şunu belirteyim kelimeler her zaman gerçek ve tam anlamlarıyla kullanılmaz. Bazen abartılır buna edebiyatta mübağala denir..mecaz anlamda kullanılır…vurgular güçlendirilir. Bunlar hepsi kendi arasında farklı konular..gelelim senin feminist olayına… daha evlenmene 3 ay var sanırım. Aynı çatı altına girince böyle özgür kız imajın ya kırılır ya kırılır…yoksa hayat birkaç patırtıdan ibaret değil.hele çocuk olduktan sonra rollerin de fazlalaşıyor. Hal böyle iken kadın önce kendi için yaşar kendine saygı duyar. Kendine saygısı olmayan kadına kocası hiç saygı duymaz. Kocasının saygı duymadığı evliliğe böyle otel faturları da girer aldatır da ruhu duymaz…kadın önce kendi için yaşar ki motivasyonu yüksek olsun maksimum verimle sevibilsin kocasını çocuklarını. Bunun hayatta saçını süpürge etmeyle hiç alakası yoktur hem de hiç.çok iyi iş yaşantısı olup evde mutlu olan insanlar favorim.
özgür kız imajı kırılmazsa ne yapıcaksın ?

Tabiki suç aldatanda ne demek aldatanmı aldananmı erkek aldatırsa kadında Aldanır. Karısı bakımsız o kocayı elinde tutamıyorsa o zaman erkek boşansın aldatmasına gerek yok madem beğenmiyordu niye evlenmiş hayret bişey.Kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok.Bunun tartışılması bile yanlış.

Çok samimi bir arkadaşımın başına maleseef böyle birşey geldi 8 yıllık evli ve eşi tarafından aldatıldığını öğrendi ailesiyle paylaşamamıs bana anlattı 5 yasında bir kızıda var ve yaklaşık 3-4 aydır aldatılıyormuş ve işin cinsel boyutuda olmus aldattığı kişide sır işyerınden mı baska yerden mi bilmiyorum . arkadaşım bir müddet şüphelenmiş eve gec gelmelerınden falan ama gözüyle görmediği için birşey söyleyememiş en son eşinin maillerini kontrol etmeye başlamış ve kredi kartı ekstresınde süphelendiği bişiyler olmus otel ödemeleri yapılmış bir kaç defa ünlü bir iç çamaşır mağazasından bişiyler alınmış cep telefonu falan derken arkadaşım iyice şüphelenmiş tabi ... arkadaşımda eşine karşı bebek dogduktan sonra ilgisini kesti dışardan gözle görülecek kadar şahit oldugum bir kaç şey oldu eminim şahit olmadığım daha neler olmuştur işten gelir yemeği hazırlamaz çamaşırlarını ütülemez bir tatlı söz cıkmaz ağzından istediği yemek oldugunda annen yapsın der arkadasım iştende cıktı cocugumu büyütücem diye iyice bozuldu psikolojisi tek derdı kızı gerısı boş her defasında da uyarırdım kocana ilgi göster biraz erkek milleti gözü dışarda olur anlamazdı onun için herşey cocugu ki cok ta severek evlendıler

neyse bizde dertleşiyoruz kendımce dogru oldugunu düşündüğüm seyleri arkadaşıma anlatıyorum ama asla boşan demedim çoçugu var sonucta.dedim ki en büyük hata sende sana kocanla ilgilen dışarı yönelmesin diye kendimi paraladım çok mu iyi oldu şimdi böyle en büyük hata senin dedim bir erkek dışarda bişiyler arıyosa sorumlusu evdeki hanımdır dedım derken girdik birbirimize güzel bir kavga ettik ama benim içimde hiç bir art niyet yok aklı başına gelsın diye söyledim ama doğrumu söyledim bilmiyorum bildiğim kadarıyla bebek olmadan önce cinsel sorunlarıda yoktu eşine kesınlıkle hak vermıyorum ama erkekler bu tür konularda malesef kadınlar kadar duygularını bastıramıyor ve kaçınılmaz son anlatamadım derdimi nasıl arkadassın sen falan dedi 4 gundur görüşmüyo benımle arıyorum cevap vermıyo evındemı baska bi yerdemı bilmiyorum endişe ediyorum ama acaba ağır birşey mi söyledim bilmiyorum eşinide arayamadım benim bildiğimi bilsin istemedim daha dogrusu eşine bunları anlattımı onuda bilmiyorum acaba hatamı yaptım?

şimdi size sorum aldatan mı aldatılan mı ya da evli oldugunu bile bile araya giren (bu konuda emin değil evli olup olmadığını bilip bilmediğinden) insanmı

bir kadının psikolojisinin bozulması, tembellik yapması, yemekj-ütü vs gibi şeylerle ilgilenmemesi, kendini süsleyip püslememesi aldatılmasını hakettiği ya da buna mahal verdiği anlamına gelmez.
yok böyle bir dünya.
eğer eşler birbirlerinden memnun değiller ise , adliyeler var, giderler boşanırlar. ne isterlerse yaparlar
ancak arkadaşım böyle yaptı diye haketti mi acaba? diye sormak bile o kadar abesle iştigal ki.

aldatılmaktan bahsediyoruz.
kim neyi nasıl haketsin?
iyi o halde çirkinler her zaman güzellerle, tembeller her zaman beceriklilerle, şişmanlar her zaman zayıflarla aldatılmaya mahkumdur mu diyelim?

aldatan sadece kendini aldatır, kendini kandırır
kendi egosunu kendi kompleksini ancak o şekilde dışa vurabildiği için kendi acizliğini de işte böyle kadını suçlayarak bastırabilir

ne yazık ki siz de 20 senelik arkadaşınıza destek olacağınıza, nasılsa düştü diyip sadece tekme atmakla yetinmişsiniz.

bir gün aldatılır isem (ya da öğrenir isem diyelim)umarım benim etrafımdaki dostlarım sadece benim kararımda yanımda dururlar
zaten alt üst olan psikolojimi iyice dibe vurdurmazlar.

ben herkese dedım dırekt neden uzerıne alındın kı?sende bende her kımse o bırbırımızle dalga gecmeye de kufur etmeye de hakkımız yok.bana yapılmasın sana yapılsın dedıgımı sanmıyorum.kadın haklarını savunmak saygısızlık degıl.bunu senden daha cok tartısabılırım ama don bı mesajlara bak hep alıntılarla sert cevaplar verılmıs.lutfen don ve gecmısı oku.

üstüme alınmadım canım saygı saygı demişsin burda bir saygıszılık yapılıyor hiç tepki vermiyrosun onu demek istiyorum neyse sana laf anlatmayacağım ben kendimi bilen biriyim .

Back
X