Kontrolcu kiskamc surekli yargilayan vs heo alttan alirdi simdi artik alttan almiyor cunku basla bir kadin onu begenmis pesinden gitmis ozguven gelmis sonra bana donup sen zaten boyleydin hep beni sucladin benim.hic soz hakkim yoktu oysa bunlari kendi istedo oyle oldu hosuna gidiyrodu evuyle ilgilenmek is yapmak sonra evde herseyi ben yapiyorum oldu vs vs
Bu kısmı açıklayabilir misiniz ?Kadınla yakınlaşmasından sonra mı aslan oldu ?Öncesinde ona karşı nasıl bi tutum içerisindeydiniz ?
Aslaaa aslaaa normallestirmiyorum ben sadece affetmeyi farkli acidan gostermek istedim hic kolay degil inanin ben degerliyim zaten ama.onu degersizlestirdim gozumde gene ayni seyi savunucam iki tane minik bebekle tek basima savasacagima onuda buna mahkuk.eder birlikte buyutur ele avuca getirir sonra yol veririm.eger bu adam devam ederse. Ama once biraz bebdklerimin toparlanmasi benimde lohusaliktan cikmam lazim zamannn zamannnSiz bu yolu tercih ettiniz ama diğer kadınlara kötü örnek olma hakkınız yok. Neredeyse sevineceksiniz aldatıldığınıza! Yok yüküm hafifledi yok bilmem ne. Siz gibi kadınlar yüzünden aldatmak normal karşılanmaya başladı, bu zihniyet aldatmak erkeğin elinin kiridir anlayışına götürdü bizi. Sizden önceki kadınların ses etmemeleri yüzünden siz şu an aldatılıyorsunuz. Adam başkasına aşık olup sizi bırakana kadar kıyafetlerını yıkayıp yemeğini yapıp o kadının yanına mı göndereceksiniz? Zamanla fikirlerinizin değişeceğine inanıyorum. Lütfen kendinize değer verin ve bu durumu normalleştirmeyin.