aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

nur2015

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
38
14
42
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Aslinda özelimi paylaştığım için çok utanıyorum,ama inanın çok çaresizim.Çünki yardım isteyeceyim ne annem,ne kız kardeşim ne de bir yakın arkadaşım yok.32 yaşında ıkı çoxuk annesiyim.Ben bir süredir kocamın başka bir kadınla konuşmasını takip ediyorum.Aslında konuşma da deyil,düpedüz kocam kadınla sevgili olmak için kadına dil döküyor.Çık üzüyor bu beni,açıkca çık üzülüyorum,kendimi karanlık bir kuyunun içinde tıkılıp kalmış gibi hiss ediyorum.En zoru da bütün bu fırtınalar içimde yaşanırken belli etmiyorum kocama.Çünki bildiğimi bilirse boşanmamız şart.Aksi takdirde saygımı kaybederim .Ne olur bana öneride bulunun.

Tamam da bunu ne kadar tutabilirsin ki ? Nasıl öğrendin konuştuklarını, kadın evli olduğunu biliyor mu?

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Aslinda özelimi paylaştığım için çok utanıyorum,ama inanın çok çaresizim.Çünki yardım isteyeceyim ne annem,ne kız kardeşim ne de bir yakın arkadaşım yok.32 yaşında ıkı çoxuk annesiyim.Ben bir süredir kocamın başka bir kadınla konuşmasını takip ediyorum.Aslında konuşma da deyil,düpedüz kocam kadınla sevgili olmak için kadına dil döküyor.Çık üzüyor bu beni,açıkca çık üzülüyorum,kendimi karanlık bir kuyunun içinde tıkılıp kalmış gibi hiss ediyorum.En zoru da bütün bu fırtınalar içimde yaşanırken belli etmiyorum kocama.Çünki bildiğimi bilirse boşanmamız şart.Aksi takdirde saygımı kaybederim .Ne olur bana öneride bulunun.
Ne önerisi olabilir ki susup içinemi atacaksın bu seni bitirir başka bir işe yaramaz o yaptığıylamı kalacak

çalışmıyo musun hiç mi güvencen yok ailen arkanda mı peki . o zaman boşan derim ama bunların aksi söz konusuysa boşanmazsın galiba :/ kocana sövmeden edemicem

Boşanmayacaksan kabullenmekten başka ne yapabilirsin ki? Nasıl bir yardım istiyorsun?

Boşanmaktan korktuğuna göre arkanda kimse yok, maddi bi güvencen yok..
Çok üzüldüm, ne yapılır ki bu durumda.. Kocana saygın ve sevgin kaldı mı?
O adamla nasıl kalıcaksın aynı evin içinde bilemedim.. Bence iş bulmaya çalış para biriktir yerini yap yavaşça..

Boşanmaktan korktuğuna göre arkanda kimse yok, maddi bi güvencen yok..
Çok üzüldüm, ne yapılır ki bu durumda.. Kocana saygın ve sevgin kaldı mı?
O adamla nasıl kalıcaksın aynı evin içinde bilemedim.. Bence iş bulmaya çalış para biriktir yerini yap yavaşça..
aslında maddi bakımdan ondan asılı değilim,onu uyardım bir kez,nasıl kurana yemin ettiyini bi görseniz...

çocuklarım çok küçük,gidebileceğım bir ailem yok,çok gencim,korkuyorum(((

yazık sana ya
üzüldüm gerçekten
şu anda ne yapabileceğini bilmiyorum

ama mutlaka ve mutlaka delilleri sakla
konuşmaları, mesajları
gerekiyorsa eşinin telefon ekranının resimlerini çek
ileride, boşanma söz konusu olursa, kanıta ihtiyacın olur tazminat için
sakın sakın bunu es geçme!!!!

X