aldatildim niye toparlanamiyorum

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
Aradan 16 ay gecti ve cocugum var. Hals pskolojim cok bozuk. Esim aldatti bi rusla. Simdi onunla es duzuyor. Internetten siparislerini goruyorum. Salak sifreyi degistirmemis. Extra degistirmemezlik yapmaz hersifreyi degistirmis onu unutmus. Sizce yuva yikanin yuvasi olurmu. Nasil bas edicem bu aciyla?

Canim Allah yardimcin olsun yuva yikanin yuvasi olmax o rusla mutlu mesut yasayacagini sansin ahhh bu erkeklerr feminist olacam bu gidisle

Aradan 16 ay gecti ve cocugum var. Hals pskolojim cok bozuk. Esim aldatti bi rusla. Simdi onunla es duzuyor. Internetten siparislerini goruyorum. Salak sifreyi degistirmemis. Extra degistirmemezlik yapmaz hersifreyi degistirmis onu unutmus. Sizce yuva yikanin yuvasi olurmu. Nasil bas edicem bu aciyla?
Canım sen kendini ve çocuğunu düşün bence. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Bugün seni aldatan yarın da onu aldatır. Bu işler böyle. İnşallah bu üzüntün yakın zamanda geçer. Çocuğun için güçlü dur. Geri dönecek ama sen o zaman dönme bence.

Yuva yikanin yuvasi olmaz, hele bir rusla.. Allah kimsenin yaptigini kimsenin yanina birakmaz içini rahat tut zaman sana bunu kanıtlayacak. Sen bebeğin için guclu olmak zorundasin. Kendine daha fazla zaman ayir iyilesmene yardimci olacaktır kitap falan oku, alışverişler et, sacini değiştir. Allah yardimcin olsun..

' es duzuyor' ne demek kusura bakmayin Turkcem zayif.
O cumleyi merak ettimde....

Allah yardimciniz olsun. Insallah atlatirsiniz ve evladinizla mutlu bir yuva kurarsiniz kendinize. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Allah büyük ona havale edin ve kendi hayatiniza odaklanin. Birakin ne yaparlarsa yapsinlar.

Aklı başına gelir ablacım üzülme sen bebişine bak onun sana ihtiyacı var

Öncelikle yayında ve yapımda emeği geçen herkesin Allah layığını versin.Sana da güç ve sabır.Aldattı ,aldatılacak demektir.Kadın eşinle para için beraberdir ya da mutlaka bir çıkarı için.O çıkarı daha fazla alamayacağı gün de gider.Senin saf da sana koşar.Bu süre içinde sen kendini güçlendirmeye bak.Çocuğun senin dayanağın yaşam sevincin olmalı.Ona yaslan.Umarım tez zamanda toparlanırsın.Hala nikahlıysanız bir de dava aç.Sürüm sürüm süründür.Az bile bunlara.İkisine de tazminat davası açabilirsin.Onların da huzuru kalmaz.Kalmasın da.

Aynısını çok çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı
o yüzden sizi anlıyorum
çok çok zor, ama toparlanacaksınız!
O da ettiğini bulacak!
Allah sabır versin

Neyin şifresini değiştirmemiş anlamadım ama eğer sipariş verebileceğiniz birşeyse siz de şöyle abartılı bir sipariş verin de aklı başına gelsin :confused: (şaka tabi)

Evli herifle para icin yatip kalkan tipten es olur mu ? Olmaz. Yarin obur gun daha zenginini bulunca sizin adama tekmeyi koyar insallah.

Çocuğunu Karısını gözü görmeyecek kadar kör olduysa o adam inşallah kör haliyle Rus kadın tarafındanda aldatılır!köpek gibi pişman olsun ayaklarına kapansın o günleri Allah Sana göstersin ama o gün geldiğinde bi tükür suratına ve kapıyı kapat yüzüne o zaman intikamını alırsın canım

muzarladasinizinqes 39132451 .!.:
Aynısını çok çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı
o yüzden sizi anlıyorum
çok çok zor, ama toparlanacaksınız!
O da ettiğini bulacak!
Allah sabır versin

Neyin şifresini değiştirmemiş anlamadım ama eğer sipariş verebileceğiniz birşeyse siz de şöyle abartılı bir sipariş verin de aklı başına gelsin :confused: (şaka tabi)
Peki sizin arkadasinizine esidemi ruslaydi ve sonlari ne oldu? Tesekkur edderim

Çocuğunu Karısını gözü görmeyecek kadar kör olduysa o adam inşallah kör haliyle Rus kadın tarafındanda aldatılır!köpek gibi pişman olsun ayaklarına kapansın o günleri Allah Sana göstersin ama o gün geldiğinde bi tükür suratına ve kapıyı kapat yüzüne o zaman intikamını alırsın canım
Evet bende buna inanamiy asik demekki ://

Belki rus esim cok yakisikli diye birakmaz ama. Zengin istese esimi secmezdi

X