Aldatılıyor muyum?

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
36
Hayirli ramazanlar hanimlar. Esim vardiyali olarak calisiyor. Haliyle gece vardiyasina da kaliyor. Ben 20 gundur ailemin yanindayim. Gezmeye geldim evimden sorunsuz bi sekilde ciktim.Fakat esimin davranislari beni tedirgin ediyor. Gece vardiyasindan cikiyor bn hemn ariyorum gidip evde uyumasi gerekirken o hala sokakta oluyor. Isim var diye gecistiriyor. Bugun de geceden cikti ve egitim var dersteyim diye whatsapptan yazmis. Bnde ses kaydi yolla dedim beceremm diye kabul etmedi. O halde bni ara konusma ortamdaki sesi dinlet dedim hic orali olmadi v on dk snra dersten ciktim msji atti. Derste olan insan dakikalarca c.ici olup yazabilir mi? Icimdeki suphe bni yedi. Calistigi yeri aradim v sordum egitim olmadigini soylediler. Bn smdi ne yapayim nasil davranayim. Yol gosterin...

Hayirli ramazanlar hanimlar. Esim vardiyali olarak calisiyor. Haliyle gece vardiyasina da kaliyor. Ben 20 gundur ailemin yanindayim. Gezmeye geldim evimden sorunsuz bi sekilde ciktim.Fakat esimin davranislari beni tedirgin ediyor. Gece vardiyasindan cikiyor bn hemn ariyorum gidip evde uyumasi gerekirken o hala sokakta oluyor. Isim var diye gecistiriyor. Bugun de geceden cikti ve egitim var dersteyim diye whatsapptan yazmis. Bnde ses kaydi yolla dedim beceremm diye kabul etmedi. O halde bni ara konusma ortamdaki sesi dinlet dedim hic orali olmadi v on dk snra dersten ciktim msji atti. Derste olan insan dakikalarca c.ici olup yazabilir mi? Icimdeki suphe bni yedi. Calistigi yeri aradim v sordum egitim olmadigini soylediler. Bn smdi ne yapayim nasil davranayim. Yol gosterin...
o anlamda aldatıyor mu bilmem ama yalan söyleyerek aldattığı kesin, bir işler çeviriyor.

aldatılıyor musunuz fikrim yok ancak insanın özellikle eşim dediği insandan ses kaydı yolla vs gibi şeyler istemesi bana çok itici geldi. tedbiri tabiki elden bırakmayın da bence şu ses kaydı saçmalığını da yapmayın. bu kadar güven yoksa eğer zaten bir sorgulayın evliliğinizi

Şüpheli durum :110: Evinde kalsana niye ailende kalıyorsun ama hiç iyi şeylere alamet değil bu . Kesinlikle konuş eğitim yok niye yalan söyledin diye sor. Allah yardımcın olsun

Bence haberi olmadan dönün sürpriz yaptım diyin. Aldatmasa bile yalan sölediği kesin, surat ifadesinden bile bi anda çıkıp gelmenizdeki duygularını anlayabilirsiniz. Ama ben sevgilime bile ses kaydı gönder desem ayrılır benden. Bence yapmayın ben olsam ben de göndermezdim.

Ailemden uzaktayim senede bir geliyorum gelmisken de bir ay kaliyorum.
ben eşimsiz memleketime gitmiyorum izinleri tutmadığından bir senedir de gitmiyorum ..ne o bensiz gidebilir ne de ben onsuz ..ana sayfada bir konu daha var eşi arkadaşlarıyla tatile gitmek isteyen hanımın sizin yaptığınızında bir farkı yok..bu arada eşiniz aldatıyuor mu bilemem ama yalan söyleyerek aldatıyor bu bir kesin.

Ahhh arkadaşım bu evli bayanlar neden bu kadar uzun süreli evinden ayrılırlarki.. bi arkadaşım yaz tatillerinde annesinin yanına gider 1-2 ay kalır. her sene bu böyle.. ve adam eşini gönderdiğinde sevgilisini alıyormuş eve.. duyduğumda şok oldum. yapmayın boyle uzun surelı ayrılmayın kocanızdan evinizden

X