ALDATILIYORUM...SES KAYDI HERŞEYİ GÖSTERDİ (avukat arkadaşlar bakarmısınız)

Loxy

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
1.142
2.939
Yani eşler küs olduğu zaman barışmak için araya akraba sokarlar
Sizin görümceye anlatmanızın sebebi,eşinizin aklını başına alması için
Konuyu baştan sona okudum
Rezillik çıkmasın diye boynunuza ki altını da kaptırmışsınız
Ya aşağılık eşinizin yaptıklarından daha büyük rezillik ne olabilir?
Ayrılığı kafaya koymuş biri çevreyi düşünmez
Siz ayrılmazsınız ancak eşiniz sizi terk eder

Yazık o kadar üye ne güzel yol göstermiş oysaki...
 

Nilul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
2.785
1.518
Eski konumu bilen vardır..1 yıl önce aldatılıp affettim çok yaralansam da ..1 aydır şüphe duyduğum durumlar vardı eşimin telefonda konuşması iş yerinin üst katındaki kadınla ilgili arkadasına tehlikeli durum olursa haber ver demesi...fatura dökümünde o kadınla 3 aydır sürekli konuşması vs. gibi içim içimi yemeye başladı ses kayıt cihazı aldım ve eve yerleştirdim. oturmaya gittiğimde eşim kadını aradı hemde hopalörü açarak konuştu kadınıda duydum :KK43: aşkım canım napıyosun günlük konuşmalar kadın cocugunun adını da söyledi şimdi onu yıkadım dedi anladım ki kesin o kadın dükkanın üstündeki çocugun isminden emin oldum..birbirlerine askım canım diyerek telefonu kapattılar evet kulaklarımlada duydum boynuzlarım göğe ermiş geziyormuşum ben...eşim benimle cok iyi dikkat çekecek bişey yapmıyor ask sözleri vs. cinsel hayat hiç bi sorun göstermiyor belkide şüphelenmemem için.Aksam cıkıyor sadece dışarı...çok garip duygular içindeyim bi yanım kan aglarken bir yanım buz gibi soguk onunla yüz yüze gelip bu konuyu konusmak dahi istemiyorum...Ses kayıt cıhazı kullandıgımı söylemicem ondan herseyı beklerim artık şikayet bile edebilir beni .. komsudan eve geldim duydu herseyi diyecegım ve biliyorumk i bunu bile inkar edecek üste cıkıcak üstüme gelecek..savaşacak gücüm varmı benim bunlarla bilmiyorum ama artık bu evliliği devam ettirmek istemiyorum ..annem kız kardesimin yanında 10 güne gelecek hemen gel desemmi..bu konuyu konusursam o evden cekip gitmem lazım..önce kadın ile mi konussam herseyi biliyorum anlat diye bilmiyorum..3 tane kızım var 13 yasında büyüğü ama diğerleri küçük 3 ve 5 yasında :KK43: herseyi yapacak boşanmak istemeyecek cünkü gönül eğlendirip dönecek niyeti bu... tehdit edecek cocukları almakla beni rahatsız edecek falan bunları düşündükçe boğazımı biri sıkıyor sanki kabul edecek yürek nerde onda etmeyecek biliyorum :KK43:( ne yapmalıyım biraz daha devam etsemmi dinlemeye bu konusma biraz kısa sürmüş daha uzun konusmalarda yapıyorlardır biliyorum buz gibiyim tahmin ettiğimden tepkisiz ruh gibi.. içimde korku nefret hersey var... yaşım daha 30 ailem her durumda hep arkamda o konuda bi sıkıntı yok babam öğrense bırak ayrılın diyecek biliyorum gidecek yerim maddi gücüm var ama ruhum bedenim bunlarla savaşmaktan korkuyor güçlü olmak istiyorum :KK43: ondan kurtulmak ama bırakmayacak biliyorum.. elimde delilde yok ses kaydı hukuki bir delil deil telefonunu ortayada bırakmıyor öyle çok zor bişey bulmam.. tek delil fatura detayına sürekli o kadınla görüştüğü...o benden boşanmak istemesse bu dava çok sürermi ne olur bana akıl fikir destek verin...öyle pişmanım ki geçen yıl onu bırakmadıgıma asla bir kez yapan hep yapar asla affetmeyin :KK43: sizlerinde desteğine çok ihtiyacım var gerçekten korktugum kadar olur mu ben mi büyütüyorum ona hiç bi konuda artık güvenmiyorum her pisliği yapabilir öfkeyle...insanların fikirleri çocukların var küçük sans ver demeleri duymak istemiyorum çevremden :KK43:( sizler tecrübeli belki benden yasca büyüksünüz ne yapayım avukat arkadaslar varmı karsı taraf istemesse bu dava cok uzarmı delil olmadan
Kadınla konuşman cok sacma olur sadakatsiz olan eşin insallah sıkıntısız boşanırsın ayrıca aldattığına dair bir kerelik boyle şey suç sayılmıyor diye biliyorum araştır istersen
 

Zemheri8955

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
240
73
32
Nasil ya gittiniz gorumcenize mi anlattiniz??
Ya hic yazmadim burdaki insanlar size yardimci olmaya calisti o kadar yazdilar ne olursa olsun ne kendi ailenizi ne karsi taraftan birinin ailesini bu ise karistirmadan bu isi zekice tamamlamaniz gerekirken siz gidip gorumcenize anlatmissiniz tebrik ediyorum.
Ona anlatacağım gün görümceme söyledim evet çünkü o gün sapma sapan bi şeyden git evden dedi bana delirmiş gibi bende sen misin böyle davranan saçma sapan gidiyorum ama bunuda biliyorum dedim çıktım :/ artık dayanamadm
 

Zemheri8955

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
240
73
32
ihaneti kanitlamak icin kullanılan ilk kez basvurulan ses kaydi yada gizli çekim hukuka uygun diye biliyorum.
şayet daha cok delil olsun diye devam edereeniz kayitlara o ozel hayati ifsaya giriyor.
3 kez kayıt altına aldım avukata sordum kayıt cihzinda cinsel birliktelik yaşadıklarını gösteren birşey varmıydı dedi evine geleceğim sana geleceğim gibi..bi cümlesi var dedim sana gelemeyecekmiyim diyordu bu cümle biraz dolaylı ama kaydı koyabiliriz dosyaya dedi
 

Zemheri8955

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
240
73
32
Ya bilmiyorum da daha gecen gün kocam aldatıyor mu diye konu açmıştı ilk...aradan kısa bi zaman geçti ses kayıt almış falan...
Hangi ara ayarladı yaptı?
Hadi onu da geçtim, canım aşkım mesajlar varmış...bu kadar mı yani , canım ciğerim yansa canım aşkım die özet geçmem mesajları ne biliim

Biraz ilginç
Evet aldatıldigimdan şüphelendim fatura detayında sürekli görüştüğünü görünce ve onu yakalamak için başka hiç bi fırsatım olmadığından çok bilindik bir siteden 100 liralık dinleme özelliği olan bir cihaz aldim ona 3 gune geldi zaten koyduvum ilk gun hersey ortaya cikti ne yasadiysam onu anlattim keske fake olsaydı
 

Ysmnzgr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
2.460
2.232
36
Ona anlatacağım gün görümceme söyledim evet çünkü o gün sapma sapan bi şeyden git evden dedi bana delirmiş gibi bende sen misin böyle davranan saçma sapan gidiyorum ama bunuda biliyorum dedim çıktım :/ artık dayanamadm
E boylesi iyi mi oldu adam surekli uste cikma cabasinda?
Son durum nedir peki gelisme var mi?
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 29-04-2021

Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 101 gün kaldı.

Önümüzdeki dört gün içinde bebeğinizin görsel ve işitsel sistemleri için beyin dalga aktiviteleri başlayacaktır. Bebeğinizin doğumundan sonra, girdileri beyni tarafından yorumlamasına yardımcı olacak duyu sistemi bağlantılarıda bu evrede gelişiyor. Beyin dalgalarının varlığı her ne kadar bebeğinizin gözünün bir ışık kaynağı ile karşılaştığını veya bebeğinizin kulağının bir ses yakaladığını göstersede bunları anlaması mümkün değildir. Bebeğinizin akciğerlerinde hava kesecikleri gelişimine devam ediyor. Sürfaktan üretemi devam ediyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 820 gr. - Yaklaşık boyu : 35.6 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Zemheri8955

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
240
73
32
E boylesi iyi mi oldu adam surekli uste cikma cabasinda?
Son durum nedir peki gelisme var mi?
Bir gelişme yok bütün ailesi ona rest çekti kardeşleri annesi benim arkamda oldu onun bu zoruna gidiyor herkes onu kötü biliyor artık herkez yazıklar olsun sana dediği için adam.hala evet yaptım deyip kapılarımda yatmiyo hani bu halti yiyen adamlar eşlerinin kapilarinda yatip yalvariyor bilirdim ben bizimki allah var ben yapmadım diyor duyduğum la gerçekte olan farklıymış.bu ne demek oluyorsa akşamları mesaj atıyor.seni seviyorum sen ben sevme diye hatun napiyosun diyor hiç bisey olmamış gibi beni hep deli ediyor yazma bana hiç bisey olmamış gibi dedi kızlar küçük onları almak için mecbur iletişimi tamamen koparamıyorum çocukları alıyor bırakıyor falan ...Işe başlamamış beyefendi niye başlım bana para lasim değil baban var senin arkada o size bakar diyor imali imali babam.arkamdaya battı adama düşman oldu babama fazla iyilik gorduya nankörluktenoluyor bu...hala trip atmaya yüzü var anlayamıyorum insan hata yapınca başını eğer oturur ondan bu yok ben hala babamdayım bankaya gittim bütün paramı elden çektim kardeşimin hesaba attım hepsini altın yaptırdım.hesabim boş artık.. Ah bunu duysa neler der mal kaçırdın senin işin gücün para neler neler .. dünde avukatla gidip görüştüm detayları yazacağım
 

Ysmnzgr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
2.460
2.232
36
Bir gelişme yok bütün ailesi ona rest çekti kardeşleri annesi benim arkamda oldu onun bu zoruna gidiyor herkes onu kötü biliyor artık herkez yazıklar olsun sana dediği için adam.hala evet yaptım deyip kapılarımda yatmiyo hani bu halti yiyen adamlar eşlerinin kapilarinda yatip yalvariyor bilirdim ben bizimki allah var ben yapmadım diyor duyduğum la gerçekte olan farklıymış.bu ne demek oluyorsa akşamları mesaj atıyor.seni seviyorum sen ben sevme diye hatun napiyosun diyor hiç bisey olmamış gibi beni hep deli ediyor yazma bana hiç bisey olmamış gibi dedi kızlar küçük onları almak için mecbur iletişimi tamamen koparamıyorum çocukları alıyor bırakıyor falan ...Işe başlamamış beyefendi niye başlım bana para lasim değil baban var senin arkada o size bakar diyor imali imali babam.arkamdaya battı adama düşman oldu babama fazla iyilik gorduya nankörluktenoluyor bu...hala trip atmaya yüzü var anlayamıyorum insan hata yapınca başını eğer oturur ondan bu yok ben hala babamdayım bankaya gittim bütün paramı elden çektim kardeşimin hesaba attım hepsini altın yaptırdım.hesabim boş artık.. Ah bunu duysa neler der mal kaçırdın senin işin gücün para neler neler .. dünde avukatla gidip görüştüm detayları yazacağım
3 tane cocugun var senin ne yapacaksin ki o parayi almayip.
Umarim istediginiz gibi sonuclanir.
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 29-04-2021

Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 101 gün kaldı.

Önümüzdeki dört gün içinde bebeğinizin görsel ve işitsel sistemleri için beyin dalga aktiviteleri başlayacaktır. Bebeğinizin doğumundan sonra, girdileri beyni tarafından yorumlamasına yardımcı olacak duyu sistemi bağlantılarıda bu evrede gelişiyor. Beyin dalgalarının varlığı her ne kadar bebeğinizin gözünün bir ışık kaynağı ile karşılaştığını veya bebeğinizin kulağının bir ses yakaladığını göstersede bunları anlaması mümkün değildir. Bebeğinizin akciğerlerinde hava kesecikleri gelişimine devam ediyor. Sürfaktan üretemi devam ediyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 820 gr. - Yaklaşık boyu : 35.6 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

blueworld

Yaraların, ışığın içeri girdiği yerdir ''MEVLANA''
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
467
167