aldatılma ihtimalim :(

wakemeup

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
11
1
37
Merhabalar..sadece okumakla yetindiğim foruma bu defa içimi kemiren hislerimi anlatmak için üye oldum.3 yıllık evliyim,eşimle gayet güzel anlaşırız,birbirimizin sorunlarını dinleriz,aynı okulda çalışıyoruz,günümüz birlikte geçiyor.
Geçen yıl bebek beklediğimizi öğrendik (ilk gebeliğim)ve havalara uçtuk sevinçten.ama hevesimiz yarım kaldı ve 7 aylıkken ölü doğum yaptım :KK43:( eşim bu süreçte bana inanılmaz destek oldu ve ona tekrar aşık oldum.
Doğum yapalı 4 ay oldu ve hala korunma sürecindeyiz.gelelim asıl konuya.dün ambalajı hiç açılmamış olan kondom paketinin açılmış olduğunu farkettim ve içinde sadece 5 tane var.diğer 15'i nerde?daha geçen gün açılmamış halde duruyordu.ben mi yanlış hatırlıyorum diyorum ama ikna olamıyorum.eşime soramadım henüz ne cevap ne tepki vereceğini bilemiyorum.açıkçası cevaptan korkuyorum.sürekli de birlikteyiz aslında.geçen hafta annemlerde 1 gece kalmıştım,haftasonu da bir kaç saatliğine arkadaşa gitmiştim o kadar.içim içimi yiyor.nasıl sormam gerekiyor kendisine?allah'ım sen yardım et.

birbirinizin sorunlarını dinliyorsanız bunu da rahatlıkla sormanız gerekir.

Bebeğiniz için Allah sabır versin canım. Belki kondom konusunda sen yanılıyorsundur,hemen belli etme bir şey söyleme. Dikkatlice sayıp koy,takip et bence. Yine eksiliyorsa ozaman karar verirsin ne yapılacağına

Belki o eski pakettir. Yenisi başka yerdedir
Siz yenisiyle karıştırıyorsunuzdur.
Bilemedik şimdi. Bence biraz daha gözlemleyin.
Yada direk sorun güzel bir dille.. kem küm ediyorsa o zaman şüphelenin

Sadece buna dayanarak aldattığını düşünmeniz yanlış olur eşinizede haksızlık olur..
Hem aldatan bir erkek bu kadar basit bir delil bırakmaz herhalde ortada..
Bence da uzaktan biraz takip edin izleyin durumu eğer hala böyle birşey oluyorsa o zaman sorun kendisine.

dediğiniz kadar iyi anlaşıyor ve rahatlıkla konuşabiliyorsanız,
şüpheyle yaklaşmadan, açık bir şekilde sorabilirsiniz bence..
ama neler düşündüğünüzü hissettirmeyin sakın..
özür dileyerek, en kaba tabiriyle '' eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyin''

Merhabalar..sadece okumakla yetindiğim foruma bu defa içimi kemiren hislerimi anlatmak için üye oldum.3 yıllık evliyim,eşimle gayet güzel anlaşırız,birbirimizin sorunlarını dinleriz,aynı okulda çalışıyoruz,günümüz birlikte geçiyor.
Geçen yıl bebek beklediğimizi öğrendik (ilk gebeliğim)ve havalara uçtuk sevinçten.ama hevesimiz yarım kaldı ve 7 aylıkken ölü doğum yaptım :KK43:( eşim bu süreçte bana inanılmaz destek oldu ve ona tekrar aşık oldum.
Doğum yapalı 4 ay oldu ve hala korunma sürecindeyiz.gelelim asıl konuya.dün ambalajı hiç açılmamış olan kondom paketinin açılmış olduğunu farkettim ve içinde sadece 5 tane var.diğer 15'i nerde?daha geçen gün açılmamış halde duruyordu.ben mi yanlış hatırlıyorum diyorum ama ikna olamıyorum.eşime soramadım henüz ne cevap ne tepki vereceğini bilemiyorum.açıkçası cevaptan korkuyorum.sürekli de birlikteyiz aslında.geçen hafta annemlerde 1 gece kalmıştım,haftasonu da bir kaç saatliğine arkadaşa gitmiştim o kadar.içim içimi yiyor.nasıl sormam gerekiyor kendisine?allah'ım sen yardım et.

Esinize bir şey sormayin. Sessizce izlemeye alin. Varsa bir durum siz dikkatle izlerseniz karsiniza cikacaktir.

Çok teşekkür ederim duyarlılığınız için.Biraz daha gözlemliyeyim o zaman.dayanabilirim inşallah.içimde tutamıyorum sorasım geliyor.şüphe ne kadar kötü birşeymiş.bebeğimi kaybettiğimden dolayı zaten hala çok hassasım.kaldıramam böyle bir şeyi eğer varsa.

Evet, bekleyin ve gözlemleyin. Bir şey varsa zaten muhakkak çıkar ortaya. Siz yine kondom paketini aynı yerine koyun, adet sayısını unutmayın ve çaktırmayın bu durumu.

Çok teşekkür ederim duyarlılığınız için.Biraz daha gözlemliyeyim o zaman.dayanabilirim inşallah.içimde tutamıyorum sorasım geliyor.şüphe ne kadar kötü birşeymiş.bebeğimi kaybettiğimden dolayı zaten hala çok hassasım.kaldıramam böyle bir şeyi eğer varsa.
İnsanoğlu neler kaldırıyor. Ama siz yine de kötü düşünmeyin. Belki de yanlış hatırlıyorsunuz.

Aldatsa yenisini alir bence ya bide 15tane birden nebilim insallah aldatmiyordur

Doğumdan sonra da bırakmadım kendimi.bir süre içimi ona döktüm ama sonra bıktırmıyayım diye ona yansıtmamaya çalıştım.depresif takılmadım yani moralimi çabuk toparladım.dış görünüşe bakarsak yine doğum öncesi kilomdayım şu anda.neler geçiyor aklımdan ben bile inanamıyorum.

Canım yok sadece bunun için eşinin seni aldattığı söyleyemeyiz..anlaşabildiğinizi söylüyorsun.sakin bir dille yeni almıştın ama kutuda bu kadar kalmış acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diyebilirsin rahatlıkla..yüzünün alacağı ifade zaten ele verir onu..

Doğumdan sonra da bırakmadım kendimi.bir süre içimi ona döktüm ama sonra bıktırmıyayım diye ona yansıtmamaya çalıştım.depresif takılmadım yani moralimi çabuk toparladım.dış görünüşe bakarsak yine doğum öncesi kilomdayım şu anda.neler geçiyor aklımdan ben bile inanamıyorum.
Bunlar sebep değil. Dağıta da bilirsiniz, kilo da almış olabilirsiniz... Evladınızı kaybettiniz, bunun yasını tutarken kimse aldatılmak istemez.

Ben zannetmiyorum böyle birşey olsun

Eşine sorma, evet seni aldatıyorum demez herhalde. Takip et, ama bunun için aldatıyor düşüncesine kapılma hemen eski bir paket olabilir. Zaten sürekli birliktesiniz affedersiniz ama hangi ara kullanacak 15 paketi?

Ben direk sorardım ...
Hesap sorar gibi sormadığınız sürece bence sorun olacağını düşünmüyorum aranızda...

X