Aldatılmak..

Canım eski bi maili vardı onun uzun zamandıır kullanmıyordu,daha doğrusu ben öyle sanıyordum..
Bilmiyorum şeytan dürttü gördüm,okudum tüm mailleri..
Kız başlatmış,senden hoşlandım filan demiş..

kuzenin hainmiş demek ki
ayrıca kendini üzmeye değmez. bu kişi kuzenin değil de yarın öbür gün başka biri de olsa yapacaktı demek.
biliyorum güvendiğiniz dağlara karlar yağdı ama zararın neresinden dönseniz kardır.
bi açıklama yaptı mı peki erkek arkadaşınız?

Son düzenleme:
Onunla geçirdiğim 4 yıla acıyorum sadece..
Çok güvenmiştim ben ona..
Kuzenimide onuda affedemem,unutamamda..
Kız benden 5 yaş,ondanda 2 yaş büyük ayrıcaa..

iğrençler yaaa inanamıyorum :53:
nasıl bir midedir bu..
nasıl bir yüzsüzlüktür yaaa bide gelince görüşücez falan demiş terbiyesiz ahlaksız.
sakın canım sakın muhattap olma dik dur. üzüldüğünü asla belli etme zevklenir böyleleri.
ahhh içimden neler söylemek geliyor amaaa iştee...:19:
sen sakın kendini küçük düşmüş falan hissetme asıl o yerin dibinde geziyor 2. kadın olarak bunu unutma.

kuzenin hainmiş demek ki
ayrıca kendini üzmeye değmez. bu kişi kuzenin değil de yarın öbür gün başka biri de olsa yapacaktı demek.
biliyorum güvendiğiniz dağlara karlar yağdı ama zararın neresinden dönseniz kardır.
bi açıklama yaptı mı peki erkek arkadaşınız?

Öğrendiğimi bile bilmiyor daha..
Direk telefonu kapattım,msn'den çıktım..
Halada açmadım..
Nasıl kanuşacağımı bilemiyorum :14:

Canım eski bi maili vardı onun uzun zamandıır kullanmıyordu,daha doğrusu ben öyle sanıyordum..
Bilmiyorum şeytan dürttü gördüm,okudum tüm mailleri..
Kız başlatmış,senden hoşlandım filan demiş..

ayyy kiza bak seninkide az degilmis aman sukret insanlarin gercek yuzunu gormussun bugun sevgiline bakan yarin kocanada bakar tovbe tovbe kuzeninle mesafeyi koy sevgilinden bahsetmiyorum bile...peki senin hakkinda birsey demisler mi :26:

Onunla geçirdiğim 4 yıla acıyorum sadece..
Çok güvenmiştim ben ona..
Kuzenimide onuda affedemem,unutamamda..
Kız benden 5 yaş,ondanda 2 yaş büyük ayrıcaa..

üniversiteye başlayacağına göre daha gençsin anladığım kadarıyla, boş ver dört senen o olsa da geçicekti o olmasa da geçicekti. bundan aldığın ders sana kar kaldı işte. insanlar evleniyorlar, çocukları oluyr bunların üzerine aldatıyorlar da atlatıyorlar sen de atlatırsın hayat bir kişiden ibaret değil. okula git biraz ortamın değişsin daha yakışıklısını daha zekisini seni daha çok sevenini bulursun. her işte bir hayır vardır. eminim şu an çok üzülüyorsundur ama gözünün yaşına değmezler. seneye bu zaman bu başlığa bakar da gülersin nelere üzülmüşüm diye.

bende bu aralar 4 yılıma acıma seansları içerisindeyim.içim yanıyor seni çok iyi anlıyorum.ama hep benim degerimi anlayacak ama iş işten geçmiş olacak diyerek kendime teselli veriyorum.Allahım bunların sevme sevilme yetilerini alsın kimseyi sevemesinler güven duyamasınlar ve en önemlisi kazıgın en büyügünü yiyip aldatılsınlar!

iğrençler yaaa inanamıyorum :53:
nasıl bir midedir bu..
nasıl bir yüzsüzlüktür yaaa bide gelince görüşücez falan demiş terbiyesiz ahlaksız.
sakın canım sakın muhattap olma dik dur. üzüldüğünü asla belli etme zevklenir böyleleri.
ahhh içimden neler söylemek geliyor amaaa iştee...:19:
sen sakın kendini küçük düşmüş falan hissetme asıl o yerin dibinde geziyor 2. kadın olarak bunu unutma.

Çok safmışım ben :14:
Bu mailleri gördükten sonra bazı şeyleri yeni yeni anladım..
ben o kıza abla diyordum ya..
Yeri geldi bazı sorunlarımızı ona danışmıştım :14:

ayyy kiza bak seninkide az degilmis aman sukret insanlarin gercek yuzunu gormussun bugun sevgiline bakan yarin kocanada bakar tovbe tovbe kuzeninle mesafeyi koy sevgilinden bahsetmiyorum bile...peki senin hakkinda birsey demisler mi :26:

Evet canım daha doğrusu kuzenim demiş..
Aynen aktarıyorum..
"Hayattan emekli olmuş,yaşlılar gibi,dışarıya bile çıkmıyor 4 duvar arasında yaşıyor.."
O aptal çocukda konuyu değiştirmişşşş,susmuş yani :5:

Öğrendiğimi bile bilmiyor daha..
Direk telefonu kapattım,msn'den çıktım..
Halada açmadım..
Nasıl kanuşacağımı bilemiyorum :14:

bakalım nasıl buluşacaklar?
kuzen hanım nasıl göreceğine inanamıyormuş demek çok heyecanlanmış.
içlerinde bir gram insaf yok insanların.
dünyada erkek mi kalmadı!!

ben olsam gider ikisini basar yüzlerine tükürürdüm.

bakalım nasıl buluşacaklar?
kuzen hanım nasıl göreceğine inanamıyormuş demek çok heyecanlanmış.
içlerinde bir gram insaf yok insanların.
dünyada erkek mi kalmadı!!

ben olsam gider ikisini basar yüzlerine tükürürdüm.

Kıza yarın yüzyüze hesabımı soracağım ama diğeri..
İkimiz farklı şehirlerdeydik..
Ben hep onu beklemiştim ya ne aptalım ben :14:
İyiki yüzünü görmek zorunda olmayacağım,sonsuza kadar hemde..

ahhh canım benim yaa bırak boşver değmez böylelerine..
o aşağılık adamın da yüzüne çarp yaptığı bütün şerefsizliklerini bekleme bile hiç.
niye bekleyerek sadece kendine acı çektiriyorsun ki.
kuzeninde başka yolun yolcusuymuş da sana laf etmiş terbiyesiz. ayyy Allahım sen bu insanlara ar duygusu ver.

ahhh canım benim yaa bırak boşver değmez böylelerine..
o aşağılık adamın da yüzüne çarp yaptığı bütün şerefsizliklerini bekleme bile hiç.
niye bekleyerek sadece kendine acı çektiriyorsun ki.
kuzeninde başka yolun yolcusuymuş da sana laf etmiş terbiyesiz. ayyy Allahım sen bu insanlara ar duygusu ver.

O kıza bayrama kadar aynı çatı altında yaşayacağım birde,
ne demeliyim ikisinede bilemiyorum..cümleleri toparlayamıyorum

Kıza yarın yüzyüze hesabımı soracağım ama diğeri..
İkimiz farklı şehirlerdeydik..
Ben hep onu beklemiştim ya ne aptalım ben :14:
İyiki yüzünü görmek zorunda olmayacağım,sonsuza kadar hemde..

ne güzel sevin işte.
ben de ünv.de okuyorum 2. sınıfa geçtim bu sene.
emin ol ünv. senin için çok iyi bir başlangıç olacak.
mutlu olacağın günler yakındır canım sen üzülme.
onlar kendi rezilliklerine yansınlar.

Allah bi kapıyı kapatırsa diğerini açarmış.. Aşktan mutlu olamadıysan, inşallah okuldan yana olursun..:5:

Sen ilahi adalete güven canım.. Rabbim her şeyin en hayırlısını bilendir.. Yaptıklarını yanlarına kar kalmaz...:47: Sen okulda yeni aşkınla mutluluktan uçarken:16: onlar seni kaybettiklerine yanacaklar..:14: Hem de öyle böyle değil..

ahhhh canımmm :(
çok üzüldüm ya daha geçen konuştuk söz olayını :(
inanılır gibi değil hemde kuzenin mi nasıl yaparlar bunu üzme sakın kendini ikiside birbirine laik karakterdelermiş demekkii ! allahın cezaları :S

ne güzel sevin işte.
ben de ünv.de okuyorum 2. sınıfa geçtim bu sene.
emin ol ünv. senin için çok iyi bir başlangıç olacak.
mutlu olacağın günler yakındır canım sen üzülme.
onlar kendi rezilliklerine yansınlar.

Tek ümidim inan ki üniversite..
Yoksa burada ne yapardım bilmiyorum,
bana 4 duvar içinde yaşıyor,demişler ama..
İkimizin arasında kıskançlıklar oluyor diye çıkmıyordum..
Böyle bi manyağım işte..

O kıza bayrama kadar aynı çatı altında yaşayacağım birde,
ne demeliyim ikisinede bilemiyorum..cümleleri toparlayamıyorum

allah belanızı versin de ! ne diyeceksin muattap olma sil ikisinide hayatından evinize gelince mesafeli ol .

Allah bi kapıyı kapatırsa diğerini açarmış.. Aşktan mutlu olamadıysan, inşallah okuldan yana olursun..:5:

Sen ilahi adalete güven canım.. Rabbim her şeyin en hayırlısını bilendir.. Yaptıklarını yanlarına kar kalmaz...:47: Sen okulda yeni aşkınla mutluluktan uçarken:16: onlar seni kaybettiklerine yanacaklar..:14: Hem de öyle böyle değil..

İlahi adalet..Sonuna kadar güveniyorum canım..
Öyle biriydi ki oraya gitme buraya gitme,şunla konuşma,bakmasınlar,etmesinler..
Hepsine katlanmıştım..
Değmezmiş..Acısını çıkarcağımm

Back
X