• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın verdiği acıyı yaşayan bilir...

Eski çalışanı, işten çıkarılmasının acısını benim iş yerime gelip ulu orta kocan seni aldatıyor t... 'yla diye haykırdığında ben o an sadece resmi ilişkiler dışında başka bir samimiyetimin olmadığı arkadaşlarımın karşısında kendimi aşağılanmış hissetmiştim.
T... denen kadından haberim vardı.eşimin eski sevgilisiydi.Ben eşimle tanıştığımda onlar yıllar önce ayrılmışlardı ve eşim bunları ve de tüm hayat hikayesini bana daha evlenmeden anlatmıştı.Evlendikten iki buçuk yıl sonra bir gün hiç alakası yokken ve ben altı aylık hamileyken bana bir şey itiraf etmek istediğini söyledi.
T...bir şekilde numarasını bulmuş ve eşime ulaşmış eşim de onunla görüşmüş,yemek yemişler ve eşim ona hayatından bahsetmiş.MUTLU bir evliliğim var falan...detaylara girmek istemiyorum çok uzun çünkü...bunu bana kendisi anlattığı için problem çıkarmadım...sustum.Çok sonradan anladım ki meğer işten çıkarılan kadın elemanı eşimi tehdit etmiş çıkarılırken adam da bu yüzden anlatmış bana...:)
Bu yıl yaşadıklarım...Çocuğum iki yaşında şu an. Ve hayatımı cehenneme çeviren olaylar bu yılın mart ayında başladı...Önce maddi sorumluluklarını yerine getirmeme,sonra küçümseme,sonra küfür hakaret...Bütün yük sırtımdaydı,hem ev işleri hem dışarıda çalışma...neyse uzatmayayım. en son küfür hakarete varınca kendime geldim ve ayrılmaya karar verdim.onunla da paylaştım bunu çok ta itiraz etmedi.aradan geçen zamanlar yaşananlar çok detaylı... yeri geldikçe ya da soruldukça anlatırım.
boşanmadan önce son bir şans ver dedi ablam bu arada o da bana ayrılmadan önce tatile çıkalım demişti.kabul ettim çünkü 6 yıllık evliliğimizde bırakın tatile gitmeyi istanbul gibi bir yerde müzeye bile gitmemiştik.
Tatil dönüşünde ablamı ziyaret ettik ve nasihatlarda bulundu evliliğimizle ilgili.
Eve döndük ben o nun elinden düşürmediği sony x periasını ilk defa imzasız yani açık ve kurcalanmaya hazır bir şekilde gördüm ve kurcaladım önce rsimlere sonra mesajlara sonra tel rehberine falan derken elim whatsap denen bir butona yanlışlıkla değdi.ben hala akılsız tel kullandığım için bu programları bilmiyordum.
.....
....
Gördüklerim beni şok etmişti dha doğrusu okuduklarım...kadın ona hesap soruyordu

''sen o kadının ve çocuğunun yanındaydın değil mi ''diye bu da hayır arkadaşlarımlaydım falan diyordu.ilşkileri 5 ay önce başlamış kadın karnındaki çocuktan bahsediyordu.ellerim titreyerek gözlerim karararak okuyordum tüm iğrenç yazılarını.ve şarzı bitiyordu bataryası da evde değildi.

daha sonra tüm detayları öğrendim boşanacağım.
şimdi ayrıyım ama neden neden uyuyamıyorum geceleri...sigara üstüne sigara içiyorum ve kafama takmamam gerekirken kahroluyorum ..neden ??? haa bu arada beni aldattığı kadın t... değil m..... diye biri...

sevgilisi hamile iken niye halen sizle barışma çabalarında bu adam.üstelikte boşanmak isteyen sizsiniz.bu durum onun işine gelmeliyken.bu erkeklerin kafalarında neler döndüğünü anlamak gerçekten güç.

O adamı bırakın kendininize yavrunuzla temiz ve güzel bir hayat kurun.bu adam sizi kirletiyor üzüyor yazık. Çocuğunuz büyüdükçe sorunlarda buyucek. mutsuz sağlıksız başarısız bi cocuk olmasın koruyun onu ve bırakın bu adamı haketmiyor sizi

geçecek sabır ve zaman.
buradaki kadınların çoğu ben de dahil yaralıyız, çoğumuz yaralarımızı beraber sarıyoruz. burada yazarak bir nevi terapi yapıyoruz.
Allah size ve bebeğinize sağlık versin.
o ikisinden de öyle bir tazminat alın ki, birbirlerine düşsünler.
benim de eşim beni aldattığında üstelik şimdi aynı kadınla evli, çok ağır depresyonlar yaşadım, günlerce üstümden pijamamı çıkaramadığım oldu. içtiğim ilaçların sayısını ben bile unuttum. sonuç sadece kendimi hırpaladım. yetmedi kadın kızımla babasının arasını bile açtı. ben onları artık Allah'a havale ettim, çünkü uğraşacak tahammülüm kalmadı. sadece kızımla birlikte ilahi adaleti bekliyoruz.
bilemezsiniz belki onların da sınavı birbirleridir. bakın evlatları olacakmış, burada siz ve çocuğunuz ağlarken orada mutluluk olur mu?

Peki bu adam o kadar delille birlikte nasıl telefonunu açıkta bıraktı o şekilde?
Acaba bilerek yapıp senin boşanma davası açmanı sağlamak mıydı amaç?

Eski çalışanı, işten çıkarılmasının acısını benim iş yerime gelip ulu orta kocan seni aldatıyor t... 'yla diye haykırdığında ben o an sadece resmi ilişkiler dışında başka bir samimiyetimin olmadığı arkadaşlarımın karşısında kendimi aşağılanmış hissetmiştim.
T... denen kadından haberim vardı.eşimin eski sevgilisiydi.Ben eşimle tanıştığımda onlar yıllar önce ayrılmışlardı ve eşim bunları ve de tüm hayat hikayesini bana daha evlenmeden anlatmıştı.Evlendikten iki buçuk yıl sonra bir gün hiç alakası yokken ve ben altı aylık hamileyken bana bir şey itiraf etmek istediğini söyledi.
T...bir şekilde numarasını bulmuş ve eşime ulaşmış eşim de onunla görüşmüş,yemek yemişler ve eşim ona hayatından bahsetmiş.MUTLU bir evliliğim var falan...detaylara girmek istemiyorum çok uzun çünkü...bunu bana kendisi anlattığı için problem çıkarmadım...sustum.Çok sonradan anladım ki meğer işten çıkarılan kadın elemanı eşimi tehdit etmiş çıkarılırken adam da bu yüzden anlatmış bana...:)
Bu yıl yaşadıklarım...Çocuğum iki yaşında şu an. Ve hayatımı cehenneme çeviren olaylar bu yılın mart ayında başladı...Önce maddi sorumluluklarını yerine getirmeme,sonra küçümseme,sonra küfür hakaret...Bütün yük sırtımdaydı,hem ev işleri hem dışarıda çalışma...neyse uzatmayayım. en son küfür hakarete varınca kendime geldim ve ayrılmaya karar verdim.onunla da paylaştım bunu çok ta itiraz etmedi.aradan geçen zamanlar yaşananlar çok detaylı... yeri geldikçe ya da soruldukça anlatırım.
boşanmadan önce son bir şans ver dedi ablam bu arada o da bana ayrılmadan önce tatile çıkalım demişti.kabul ettim çünkü 6 yıllık evliliğimizde bırakın tatile gitmeyi istanbul gibi bir yerde müzeye bile gitmemiştik.
Tatil dönüşünde ablamı ziyaret ettik ve nasihatlarda bulundu evliliğimizle ilgili.
Eve döndük ben o nun elinden düşürmediği sony x periasını ilk defa imzasız yani açık ve kurcalanmaya hazır bir şekilde gördüm ve kurcaladım önce rsimlere sonra mesajlara sonra tel rehberine falan derken elim whatsap denen bir butona yanlışlıkla değdi.ben hala akılsız tel kullandığım için bu programları bilmiyordum.
.....
....
Gördüklerim beni şok etmişti dha doğrusu okuduklarım...kadın ona hesap soruyordu

''sen o kadının ve çocuğunun yanındaydın değil mi ''diye bu da hayır arkadaşlarımlaydım falan diyordu.ilşkileri 5 ay önce başlamış kadın karnındaki çocuktan bahsediyordu.ellerim titreyerek gözlerim karararak okuyordum tüm iğrenç yazılarını.ve şarzı bitiyordu bataryası da evde değildi.

şimdi ayrıyım ama neden neden uyuyamıyorum geceleri...sigara üstüne sigara içiyorum ve kafama takmamam gerekirken kahroluyorum ..neden ??? haa bu arada beni aldattığı kadın t... değil m..... diye biri...

arkadaşlar saolsun benim kafama takılanların birçoğunu sormuş
ama konu sahibi cevap vermemiş
bende diğer sorularımı sormaktan vazgeçtim bu sebeple

umarım konu fake değildir
çünki ben bu üzüntüyü ve sıkıntıyı içimde yaşadım hissetttim

kendi ailesi ile birlikte olan bir adam sevgilisi tarafından bu sebeple azarlanabiliyorsA

ORTADA BÜYÜK VAATLER VAR DEMEKTİR

ve bence bu durumda asıl suçlu konu sahibinin eşi

ayrıca bende uyandırdığı intiba ile söyleyebilirim ki

konu sahibinin eşi
bunu sadece o kadınla yaşamadı
t... ile olan muhabbetten tutunda
işten çıkarılan o kadının verdiği tepki bil şüphe uyandırıcı

bunu adet haline getirdiğine inanıyorum

kimse gözyaşlarının ardından mutlu olmaz

ben sana ağlamanı tavsiye ediyorum
LÜTFEN BOL BOL AĞLA

AKAN GÖZYAŞLARIN SENİN SIKINTILARINI GÖTÜRÜRKEN
HERDAMLADA SAKLI OLAN O AH LAR SAHİPLERİNİN YAKASINI BIRAKMASIN

Esiniz sizi t ile de aldatmis.
hic uzulmeyin.
m yi de gun gelir s ile aldatir
cunku esinizin karakteri bu
daha dogrusu karaktersizligi

Yazık... O uykusuz kalıp üst üste sigaralar yakmaya başladığında siz çoktaan harika bir hayata başlamış olacaksınız. Bunları düşünüp çocuğunuz için çabuk toparlanın lütfen. Yıpratmayın kendinizi...

yaşadıklarınız gerçekten çok ağır,
özellikle iş ortamınıza da yansıması fena olmuş
ancak bir başkasının ağzında sizi O KADIN yapan adama inat
yeniden doğmalısınız
senelerce sonra en çok mutlu olduğunuz anlardan birinde, belki de bu yaşadıklarınızın bir etkisi olacaktır,
ailesine saygısı olmayan bu adam inanın yalnızlıktan çürüyecektir bir köşede
bırakın kirli hayatını O'na, paylaşmayın
gerçekten çok üzüldüm,
dilerim miniğinizle çok mutlu olursunuz

arkadaşlar saolsun benim kafama takılanların birçoğunu sormuş
ama konu sahibi cevap vermemiş
bende diğer sorularımı sormaktan vazgeçtim bu sebeple

umarım konu fake değildir
çünki ben bu üzüntüyü ve sıkıntıyı içimde yaşadım hissetttim

kendi ailesi ile birlikte olan bir adam sevgilisi tarafından bu sebeple azarlanabiliyorsA

ORTADA BÜYÜK VAATLER VAR DEMEKTİR
bu tesbitin cok dogru
ortada buyuk vaatler olmasa esine o kadin diye hitap etmez
bazan arayip bulamadigim cevaplari kkda okudugum yorumlarda buluyorum

.....
....

Ah be güzelim:( aldatılmanın acısını yaşamayan bilmez. Zamanla geçiyor inanki. Bebeğin çok küçük ona sarıl. Ve sakın içine atma doya doya ağla.

Şirkette çalışan nasıl biliyormuş aldattığını ?
Selam.Şirket dediğim öyle kocaman bir yer değil t... o sıralar oraya geliyormuş çalışan kişi y...... başka bir nedenle işten çıkarılınca eşimi cezalandırmak için sanırım intikamını bu şekilde almaya çalışmıştı.

Selam.Şirket dediğim öyle kocaman bir yer değil t... o sıralar oraya geliyormuş çalışan kişi y...... başka bir nedenle işten çıkarılınca eşimi cezalandırmak için sanırım intikamını bu şekilde almaya çalışmıştı.
Eşin şuan seninle beraber olmak istiyor mu??

Bu ikinci kadınlar da hep bir arsızlık. "O kadının ve çocuğun yanında mıydın?" diyerek hesap soruyor utanmadan. Bu ne edepsizlik böyle?

Neden? Çünkü esin tam bir neyse..bak ne yaparsan yap kendinde hata, suç arama..senin yüzünden değil bu yaşanılan. .seni istemese ya da suçun olsa idi ilk önce düzeltmeye çalışır ama olmuyorsa da adam gibi boşanır sonra da ne halt yiyecekse yerdi..aldatma nin mazereti olamaz..ki bu ilk değilmiş muhtemelen son da olmayacak..o yüzden çocuğun la birlikte onun hayatından çıkın ama gücünüz yeterse ispatlarsiniz ve her ikisine de tazminat davası açin. .en büyük intikamınız o olmadan Cocugunuzla birlikte mutlu olmaktır. .

Hem 5 aylik iliskisi var? Hem evlilik icin sans istiyor? Hemde o kadın hamile? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi?:KK57:

Esinizinko de hem pastam dursun hem karnim doysun...:KK62:

ben simdi anlamadım m... ile aldattıysa t... ile ne ilgisi var,iş yerindeki kız neden t...ile tehdit etmiş ayrıca..ikisiyle birden aldatmış olmasın..bütün hikayede t..yi anlatmışsınız ama en sonda m... demişsiniz
Biz daha evlenmeden t... adlı kişiden ,ilişkisinden bahsetmişti...T... onun kavuşamadığı unutamadığı kişi olarak hep özel bir yerde kalacak sanırım bunu şimdi anlıyorum.O zamanlar ben daha kızıma hamileydim.Bu görüşmeler o zamanmış.bana kendisi itiraf ettiği için_ ki o bana sadece bir görüşmeden bahsetmişti_ben de sorgulamamıştım.Kadın yani çalışanı iş yerimi bastığında söylediklerinden çok o an içine düştüğüm durumu düşünüyordum.Yaşadıklarımı çok sonradan en son yaşadığım ihanet olayından sonra
Böyle bir adam bırakın sabaha kadar uykusuz kalıp sigara içmenizi, telefonunuzun şarjını harcamaya bile değmez.
Bu tarz konulara çok nadir yorum yaparım, ki tecrübesiz olduğumu düşüneceksiniz 20 yaşındayım. Ancak annemin hayat hikayesini ezbere biliyorum, babamın yaptıklarını.
Babam annemi sayısız kere aldattığında -dayak, küfür, hakaret, eziyet de var- ve annem dayanamayıp boşanmaya karar verdiğinde ben 1 yaşındaydım, abimse 5.
Annem emekli olmasına 1 sene kala işten çıkarılmıştı ve 5 kuruşsuzdu. Anneannem, dedem öldükten sonra başka biriyle evlenmişti ki o evlendiği adamın (yine de Allah rahmet eylesin) anneme karşı hiç tahammülü yoktu, bize de.
Annem babamla olan 10 senelik evliliğinde çok uğraştı, didindi, çabaladı, "git ve ne zaman istersen gel, sadece bana ait olacak şekilde geri dön, hoşgeldin'den başka bir şey demeyeceğim" cümlesini bile kurdu, ama babam anneme "o kadın"ın ismiyle seslenmekten bile vazgeçemedi.
Ne mi oldu? Annem sınırsız ölüm tehditi, bizim babamız tarafından kaçırılmamız, mahkeme salonlarında yediği dayaklara direndi ve boşandı.
Şimdi küçük ailemizle çok ama çok mutluyuz. Elbette acı çekti, ama evlatları için direndi. Her bu konu açıldığında "neden daha önce boşanmadım" diye kendine kızar.
Her acı geçer, insanlar evlatlarını kaybediyorlar.
Babam mı? Şimdi evli, karısını en az 4-5 kadınla aynı anda aldatıyor. Gayrimeşru çocuğu dahi var. Yeni eşi aynı sıkıntıları çekiyor. Anlayacağınız insanlar asla değişmiyor. Babam aynı insan, annemse yepyeni biri. Kendini o iğrenç çukurdan çekip kurtarmış ve evlatlarını en güzel şekilde okutup yetiştirmiş biri. Bizse onu mutlu etmeye çalışmaktan başka bir şey yapmıyoruz, eğer o bu kararı vermeseydi "o canavar adam"la aynı evde yaşamaya mahkum olacaktık.
Sakın kendinizi bırakmayın, bir evladınız var. Ben ondan küçüktüm annem bu kararı verdiğinde, ama inanın hiçbirimiz 1 gün olsun pişman olmadık. Çocuğunuza sarılın, bir şekilde çıkın bu girdaptan.
Allah yanınızda olsun.

Abim onunla konuşmak için istanbul'a geldi.Başını yerden kaldırmadı,''abi ben yuvam dağılmasın istiyorum eşimi ve çocuğumu kaybetmek istemiyorum ,bir b.. yedim beni affedin vs.''
Abim ona ''kardeşimin kararına karışamam nasıl ki seninle evlendiğinde karışmadık şu aşamada da laf söylemek bize düşmez .Ha biz ne yapabiliriz şu aşamada ona destek olur arkasında dururuz,yaptığın şeyin adı .............tir.Ve bize göre bunu yapan ister kadın olsun ister erkek olsun .............dir.Sen bir hata yaptın sonucuna da katlanacaksın ,yeğenimizin babasısın ilerde senden utanmasını istemeyiz bu yüzden bir abi olarak sana tavsiyem daha düzgün bir hayat yaşamandır''
dedi.

Back
X